Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Amstelveen

2 Geberit toiletten plaatsen + leidingen verplaatsen - Badkamer - Amstelveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 Geberit toiletten plaatsen + leidingen verplaatsen

Er dienen 2 Geberit toiletten geplaatst te worden. Voor de toiletten moeten er 2 leidingen verschoven worden en in de keuken moet er ook een leiding verplaatst worden, zit nu in het midden en moet naar de rechter muur verplaatst worden.


Badkamerspecialist Amstelveen

Offertes voor badkamer in Amstelveen aanvragen

Recente aanvragen uit Amstelveen

woensdag 26 april 2023

2 Geberit toiletten plaatsen + leidingen verplaatsen

Er dienen 2 Geberit toiletten geplaatst te worden. Voor de toiletten moeten er 2 leidingen verschoven worden en in de keuken moet er ook een leiding verplaatst worden, zit nu in het midden en moet naar de rechter muur verplaatst worden.


Badkamer en toilet Amstelveen
woensdag 05 april 2023

Wc blijft doorlopen

Mijn bezoek heeft vanochtend vroeg de kleine knop van mijn toilet ingedrukt. Sindsdien blijft de wc maar doorstromen en ik kan nu geen gebruikmaken van het toilet. Hoeveel ben ik kwijt als dit opgelost wordt? Ik heb de vastgoedservice van mijn woningcorporatie al gebeld maar ze sturen er niemand op af omdat dit geen spoedgeval is.


Badkamer en toilet Amstelveen
dinsdag 28 maart 2023

Volledige badkamer plaatsen 12m2

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen. Er is nu een soort wasruimte en daar willen we een badkamer laten renoveren. We willen een douche, wasbak en toilet. Het is nu dus nog een lege ruimte. Er zullen leidingen gelegd moeten worden. Ook moet er volledig betegeld worden, een vloer gelegd worden etc. Het is een ruimte van ongeveer 12m2.


Badkamer en toilet Amstelveen
zaterdag 26 november 2022

Badkamer opnieuw betegelen

We willen onze badkamer helemaal opnieuw laten betegelen. Aanschaf van de nieuwe tegels doen wij zelf. De badkamer is 2x2m.


Badkamer en toilet Amstelveen
donderdag 16 juni 2022

Badkamer en toilet compleet renoveren (~8m2)

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor de totale renovatie van de badkamer (275cmx215cm), en een kleine verbouwing van het toilet. Voor de badkamer wil ik een vloerverwarming laten aanleggen, tegels vervangen en zo, een nieuwe ventilator plaatsen, meer spots plaatsen en een handdouche naast het toilet plaatsen. de indeling blijft hetzelfde. Voor het toilet wil ik de oude tegels achter het toilet en het toilet verwijderen en nieuwe tegels en nieuw toilet plaatsen en indien mogelijk ook een handdouche plaatsen. De rest van het toilet blijft zoals het is. Ik zou graag in augustus met de werkzaamheden beginnen als je een beschikbaarheid hebt.


Badkamer en toilet Amstelveen
woensdag 11 mei 2022

Ventilator in badkamer vervangen

De badkamerventilator die ik momenteel heb ventileert niet voldoende. Ik wil graag de ventilator vervangen. Ik weet niet welke ventilator geschikt is voor mijn badkamer of hoe ik deze moet installeren. Dus ik zoek een specialist hiervoor.


Badkamer en toilet Amstelveen
dinsdag 12 april 2022

Badkamer plaatsen

Momenteel hebben wij geen badkamer en nu willen we in een nieuwe ruimte een badkamer laten plaatsen. Er zullen hiervoor dus wel wat leidingen geplaatst of verlegd moeten worden. Het lijkt mij handig als de vakman even langs komt.


Badkamer en toilet Amstelveen
vrijdag 17 december 2021

Toilet vervangen en afzuigsysteem repareren

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze toilet kan vervangen wegens lekkage, dit zouden we graag in overleg met de vakman willen aanschaffen. Ook is ons afzuigsysteem kapot, dus dit willen we ook verholpen hebben.


Badkamer en toilet Amstelveen
maandag 30 augustus 2021

Badkamer renoveren

Onze badkamer willen we graag laten renoveren (3*4 meter): nieuwe tegels en vloer + nieuw sanitair: douche, wastafels, bad. Ik sta open voor advies


Badkamer en toilet Amstelveen
zondag 13 juni 2021

Badkamers demonteren en monteren

We willen 2 badkamer renovaties uit laten voeren. Het gaat om het slopen en opnieuw plaatsen van een badkamer van 8 m2, en een badkamer van 6 m2. Er moeten nieuwe vloer en wandtegels, een douchecabine, een wastafel en een nieuwe wc in geplaatst worden.


Badkamer en toilet Amstelveen
woensdag 26 mei 2021

Badkamer en toilet beneden verbouwen

Onze badkamer is 2 bij 2 mtr en moet geheel verbouwd worden tot inloop douche + wastafel + toilet. Het toilet heeft nu lekkage van boven en deze wil ik ook geheel vernieuwd hebben.


Badkamer en toilet Amstelveen
vrijdag 07 mei 2021

WC renovatie

Ik wil mij toilet renoveren. Dit betreft: - Demontage van oude wc - Afvoeren van de oude wc - Toilet met inbouwreservoir plaatsen - Vloer egaliseren rondom afvoerput - Accessoires plaatsen (toiletrolhouder) - Monteren sifon op bestaande wastafel - Toilet kraan monteren (koud water) - Toilet wand betegelen (inbouwreservoir) Er moet leidingwerk worden omgelegd. De meubels en tegels heb ik zelf al.


Badkamer en toilet Amstelveen
dinsdag 09 maart 2021

Badkamer plaatsen

Het betreft een jaren dertig woning. Wij willen kijken of het mogelijk is om op de begane grond een douche ruimte voor senioren te realiseren. Het is nu een kleine gangruimte waar een toilet in zit. In deze gangruimte willen wij een douch plaatsen. Waarschijnlijk moeten er muren uit waardoor er een douch kan worden geplaatst. De meubels die moeten worden geplaatst willen wij overleggen met de vakman. Er moeten tegels worden gelegd. op dit moment ligt er een houten vloer en dit moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een wasmachine. Deze moet worden verplaatst. Er moeten dus ook leidingen worden omgelegd. De tegels willen wij ook in overleg met de vakman aanschaffen. Ook willen wij ergens in de woning een washok plaatsen.


Badkamer en toilet Amstelveen
maandag 01 maart 2021

Bathroom & toilet renovation + adding 3 new walls

I am looking for a contractor who will renovate my bathroom and toilet. Also there are 2 rooms that need to be split in 2 with new walls. The hot water boiler is in the kitchen and it needs to be moved to the storage room. Additional plastering and extra electricity outlets may be required depending on the initial quote.


Badkamer en toilet Amstelveen
woensdag 10 februari 2021

Badkamer renovatie

Mijn vriend en ik gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwe woning. In deze woning zouden wij graag de badkamer laten renoveren, het liefst voordat wij er volledig intrekken. Wij krijgen 26 maart de sleutels van de woning, dus het liefst zouden wij de renovatie in april laten plaatsvinden. Als dit niet meer lukt horen we graag binnen welke termijn u wel beschikbaar zou zijn. De badkamer is ca 2.56m bij 2.08m en beschikt momenteel over een bad, douchecabine, toilet en wastafel. Wij willen graag zowel het tegelwerk als de sanitaire voorzieningen vervangen. De indeling van de badkamer willen we daarbij hetzelfde houden. Daarnaast willen wij in de toekomst mogelijk een kleine badkamer op de 2e verdieping realiseren. Water toevoer is hier al aanwezig (CV, wasmachine), maar het lijkt ons handig om ook de afvoer (met name voor de wc) alvast naar boven door te trekken. Wij hebben namelijk zelf het idee dat dit mogelijk zou moeten zijn via de verdikte muur achter de wc in de huidige badkamer. We horen graag van u wat mogelijk is m.b.t. de planning.


Badkamer en toilet Amstelveen
Offertes aanvragen