Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Leiden

Constructieberekening laten maken - Bouwtekening laten maken - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Constructieberekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een draagmuur. De wand tussen keuken en woonkamer. En daarnaast voor het verwijderen van de schouw maar ik weet niet of deze dragend is. Wel heb ik de bouwtekeningen van het huis.


Architect Roelofarendsveen

Offertes bouwtekening laten maken in Leiden vergelijken

Recente opdrachten in Leiden

vrijdag 19 mei 2023

Bouwtekeningen laten maken

Voor het aanvragen van een vergunning voor het bouwen van een dakkapel op de achterzijde van Morsweg 133 in Leiden heb ik de volgende tekeningen nodig: - Een tekening van de dwarsdoorsnede van de woning - Bouwtekeningen van de verdiepingsvloeren (plattegrond) - Bouwtekeningen met de aanzichten van uw woning De tekeningen die de gemeente heeft van mijn woning zijn verouderd (van voor een eerdere verbouwing). Ik hoop dat u mij een offerte kunt sturen hiervan en kunt laten weten op welke termijn u dit zou kunnen verzorgen? Vriendelijke groet, Anna Luka Francken


Bouwtekening en ontwerp Leiden
woensdag 18 augustus 2021

Constructieberekening doorbreken draagmuur

Ik zoek een constructeur in de omgeving Leiden die een constructieberekening kan maken. We willen een muur doorbreken om zo een keuken bij de woonkamer te betrekken. Ook willen we een uitbouw plaatsen. Deze muren komen samen in een hoek. Ik weet niet zeker of beide muren draagmuren zijn, er zijn wel originele bouwtekeningen aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
donderdag 26 november 2020

Constructieberekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een draagmuur. De wand tussen keuken en woonkamer. En daarnaast voor het verwijderen van de schouw maar ik weet niet of deze dragend is. Wel heb ik de bouwtekeningen van het huis.


Bouwtekening en ontwerp Roelofarendsveen
donderdag 16 juli 2020

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een draagkrachtberekening laten uitvoeren van mijn platte dak. Wil een groen dak laten aanleggen en er zijn geen bouwtekeningen aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
dinsdag 30 oktober 2018

Bouwtekening voor uitbouw

Wij willen een uitbouw laten realiseren na de bouwvak in 2019. Het betreft een uitbouw van 2,5 meter aan de achterzijde van het huis. De achterzijde is 5,43 meter breed. Daarnaast dient er vloerverwarming aangelegd te worden en een nieuwe keuken, een lichtstraat en een vouwwand gerealiseerd. In een vooroverleg met de gemeente willen we de mogelijkheid tot het bijkopen van een stuk grond naast het huis bespreken. Afhankelijk daarvan zijn we vergunningplichtig. Uit eerder contact met de gemeente bleken we, indien geen stuk grond kunnen bijkopen, het volgende nodig te hebben: De hoofdopzet van de gewijzigde constructie op tekening aangeven: duidelijk dient te zijn hoe en met welke materialen, binten/liggers/balken, de constructieve wijzigingen worden gerealiseerd; - Bouwkundige tekeningen van de zijgevel en achtergevel van het bouwwerk, van de bestaande, laatst vergunde toestand en van de nieuwe toestand, inclusief (aanzet van) de gevels van belendende bebouwing, waaruit blijkt hoe het geplande bouwwerk in de directe omgeving past; - Principedetaillering van de belangrijkste gezichtsbepalende delen inclusief aansluitingen op het bestaande werk; - Kleurenfoto’s van de bestaande situatie, belendende bebouwing en de directe omgeving;


Bouwtekening en ontwerp Leiden
donderdag 07 september 2017

Bouwtekening maken

Voor een onlangs gekochte woning willen een inpandige garage verbouwen tot slaapkamer met badkamer. De garagedeur willen we vervangen door een gemetselde gevel met een bovenlicht (houten kozijn). De voorzijde van de garage is 285 cm breed. In linker zijmuur van garage (170 cm breed) willen we de "normale" deur (90 cm breed) vervangen door een inbraakveilig raam dat wél open kan (houten kozijn) met daaronder metselwerk. Ook willen we graag roosters voor de benodigde ventilatie. Er zijn geen bouwtekeningen van het huis. Aangezien de verbouwing aan de voorzijde van de woning is, is een omgevingsvergunning nodig. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig met een schatting van de kosten die gemoeid zijn met het vergunningsplichtige deel van de verbouwing. Deze vergunning willen we op korte termijn indienen.


Bouwtekening en ontwerp Warmond
woensdag 02 maart 2016

Bouwtekening voor een dakterras laten maken

Graag willen wij tekeningen laten maken voor de aanvraag van een vergunning voor een dakterras van 5 x 4 meter in Leiden. Het betreft een nieuwbouwwoning waar we een terras willen realiseren op de (teruggelegde) tweede etage. Er is al een toegang gerealiseerd.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
zondag 22 maart 2015

Bouwtekening voor puntdak op woonwagen

Ik heb een dubbele woonwagen met twee lage puntjes. Nu wil ik graag een hoog dak erop hebben en heb daarvoor van de gemeente oegstgeest een bouwvergunning nodig. Woonwagen is 7 meter breed en 13 meter lang. Vanaf de grond tot bovenkant boeideel is 3. 20 hoog en wil een dak erop van 2.40 hoog. Dus een totaalhoogte van 5.60 vanaf de grond. Boeideel moet ongeveer 25 cm breed worden. En een overstek van 30 cm aan voor en achter en zijkanten. Materiaal moet zijn houten dakspanten, houten platen van 9 mm dakleer en dun metalen dakpannen. Inclusief berekening lichtverlies. Graag wil ik weten wat een bouwtekening gaat kosten. Graag een indicatie voor de draagkrachtberekening en constructietekening.


Bouwtekening en ontwerp Oegstgeest
donderdag 14 maart 2013

Bouwtekening mariakapel

Onze voornemens zijn om een mariakapel te [laten] bouwen en zijn opzoek naar een bouwtekening van 3-3-3 vierkantemeter wie heeft hier ervaring mee en wat gaat dat kosten.


Bouwtekening en ontwerp Roelofarendsveen
zaterdag 09 juli 2011

Bouwtekening voor bouwvergunning maken

Ik zoek een tekenaar voor de bouwaanvraag van een dakkapel. Papieren A-0 tekeningen van plattegrond, verdiepingen en gevelaanzichten zijn aanwezig. Evenals foto's van soortgelijke, bestaande dakkapellen.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
Offertes aanvragen