Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Vleuten

CV ketel vervangen - Verwarming - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

CV ketel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging huidige cv-ketel (AGPO) door een intergas 36/30 A CW5 of Intergas Extreme 36 + Intergas Comfort touch thermostaat.


Loodgieter / installateur Vleuten

Offertes voor verwarming in Vleuten aanvragen

Recente aanvragen uit Vleuten

maandag 21 augustus 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco) Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Vleuten
zaterdag 21 januari 2023

Airconditioning installeren

Het in bedrijfstellen van 2 nieuwe (SystemAir) airco installaties en voorzien van een STEK certificaat.


CV en verwarming Vleuten
maandag 19 december 2022

Slimme thermosstaat installeren op ketel

Mijn reeds aangeschafte Tado (slimme thermosstaat) moet ingesteld worden op de ketel (meerdere malen geprobeerd maar mislukt), ketel minder laten pendelen en verbruik van de ketel verlagen. Graag zie ik een kostenplaatje tegemoet.


CV en verwarming Vleuten
maandag 15 augustus 2022

Lucht-lucht warmtepomp installeren (3 units)

Ik ben geïnteresseerd in een multi split unit (3 verdiepingen, elke verdieping een unit) lucht-lucht warmtepomp.


CV en verwarming Vleuten
maandag 01 augustus 2022

Warmtepomp installeren

Wij willen graag een check of ons huis goed genoeg is geïsoleerd voor een warmtepomp, vervolgens advies over het type warmtepomp en tot slot ontzorgt worden in de aanschaf en installatie ervan. Woning is 144 m2 en gezin bestaat uit 2 personen. Hebben momenteel energielabel A.


CV en verwarming Vleuten
dinsdag 24 mei 2022

Watergedragen vloerverwarming infrezen en leggen.

Vloerverwarming infrezen en plaatsen in de huiskamer en gang ongeveer 40m2.


CV en verwarming Vleuten
maandag 07 juni 2021

Vloerverwarming infrezen 45m2

Aanleggen vloerverwarming voor 45m2 woonkamer als hoofdverwarming. Het gaat om het infrezen in een zandcementvloer en moet worden aangesloten op de CV-ketel.


CV en verwarming Vleuten
maandag 01 maart 2021

WTW systeem plaatsen

De oude wtw is verwijderd tijdens verbouwing. We willen een nieuwe laten plaatsen die stiller is en beter functioneert dan de huidige.


CV en verwarming Vleuten
woensdag 18 november 2020

CV ketel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging huidige cv-ketel (AGPO) door een intergas 36/30 A CW5 of Intergas Extreme 36 + Intergas Comfort touch thermostaat.


CV en verwarming Vleuten
zondag 08 november 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om circa 50 m² op de begane grond. Huis is gebouwd in 2010 en vloer is voorzien van een Andrahyt vloer waar op dit moment Marmoleum op ligt. Marmoleum willen we laten liggen. Bestaande Jaga radiatoren moeten worden verwijderd. Vloerverwarming als hoofdverwarming.


CV en verwarming Vleuten
zondag 13 september 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen. Het gaat om 98 m2 vloerverwarming op krimpnetten. Ik ontvang graag een offerte.


CV en verwarming Vleuten
donderdag 10 september 2020

Flexibel rookkanaal plaatsen

Wij willen ons rookkanaal voor onze hr houtkachel (18 cm) voorzien van 15 cm dubbelwandige flexibele rvs buis tussen dakpijp en woonkamerplafond, ca. 6 m lengte. Het rookkanaal is vrijwel recht en goed toegankelijk, zowel binnen als buiten). Kunt u een globale kostenindicatie geven (tussen .. en ..) voor materialen (buis, eindstukken, regenkap) en installatie.


CV en verwarming Vleuten
dinsdag 28 april 2020

Vloerverwarming als hoofdverwarming leggen op de begane grond

Wij hebben een rijtjes woning, gebouwd in 2012 en de begane grond willen wij voorzien met vloerverwarming (41 m2). Wij willen van het gas af en willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. We denken aan elektrisch, infrarood of traditioneel met waterleidingen (JK Floorheating?). We willen graag advies over welk soort het beste is. We hebben een zandcement dekvloer. Rond september willen we beginnen.


CV en verwarming Vleuten
maandag 13 april 2020

Muur- en vloerverwarming

Wij willen de 2de verdieping renoveren en kamers inrichten. Op dit moment is er maar 1 radiator aanwezig. Met oog op een toekomstige warmtepomp (5 tot 10 jaar) willen wij deze kamers voorzien van muur- of vloerverwarming (30-35 m2). De verwarming moet ook mogelijk zijn voor lagere temperaturen. Voor de muren geen infrarood, dit wordt een kinderkamer. Wij hebben een betonnen ondervloer. Welk vloerverwarmingssysteem het beste is, weten wij niet goed. Graag uw advies en offerte. Ik stuur u graag foto's en plattegronden. Op dit moment hebben wij nog verwarming op gas, gezamenlijk met een zonneboiler, maar in de winter zitten wij geheel op gas.


CV en verwarming Vleuten
donderdag 02 januari 2020

Het controleren van een CV-ketel en ventilatiesysteem

Ik zoek een CV-installateur die mijn intergas uit 2007 kan controleren. Ook moet het ventilatiesysteem worden nagekeken. Ik bespreek graag met de vakman wat er allemaal zou moeten gebeuren.


CV en verwarming Vleuten
Offertes aanvragen