Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Betonnen schutting plaatsen Tilburg

Betonnen schutting - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen schutting in Tilburg?

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkappingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Welke schutting past bij mij en wat kost het?

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Wil je een betonschutting laten plaatsen, maar heb je liever een professionele hovenier die eerst ter plaatse wat meer informatie komt geven gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - geheel gratis en vrijblijvend - in contact met de beste vakmannen uit de buurt.

Offertes betonnen schutting in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

zaterdag 19 februari 2022

Schutting plaatsen (8m)

Nieuwe schutting plaatsen, het gaat om ongeveer 8 meter. Het liefst van grenen en beton


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel-Enschot
maandag 08 maart 2021

Hout beton schutting van 15 meter plaatsen op korte termijn

Wij willen graag een schutting samen met de buren plaatsen, hout beton. het betreft 15 strekkende meter, zonder hoeken. We hebben wel redelijke haast met de schutting, dus graag kom ik in contact met een vakman die dit op korte termijn kan doen voor ons.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
donderdag 18 februari 2021

Tuin betegelen 42m² en schutting 5,5m

Ik zou graag de tuin laten betegelen en een schutting laten plaatsen met een poort hierin. De oppervlakte komt op ongeveer 42 m2, hiervan mag een klein deel open blijven om te beplanten. Licht grijzige betontegels heeft de voorkeur. Er ligt momenteel aarde in de tuin die zal moeten worden afgevoerd denk ik. Ook de tegels die er liggen willen we weg hebben (dat zouden we eventueel zelf kunnen). De lengte voor de schutting is 5,5 meter. Schutting moet een houtbeton schutting zijn of eventueel volledig hout, afhankelijk van de prijzen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
zaterdag 17 oktober 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 10 bij 6 meter. Ik zou graag de huidige bestrating eruit willen en opnieuw laten bestraten met 60x60 betontegels. Aan de ene zijkant een deel beplanting. Er staat nu een overkapping, deze zou ik graag verplaatst hebben tegen de schutting aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilvarenbeek
woensdag 16 september 2020

Schutting slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil graag een gecombineerde hout-beton schutting voor een muur van 9.40m Er moet eerst een oude schutting worden verwijderd, deels steen , deels houten en betonnen fundering. Fundering slechts op drie plaatsen weghalen waar de betonpalen de bodem in moeten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
dinsdag 11 juni 2019

Zweeds rabat schutting leveren en plaatsen

Samen met onze buren willen wij tussen 4 nieuwbouw woningen een grijze dubbelzijdige Zweeds rabat schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingen van totaal 37 meter (14,5, 13,5 en 9 meter). Graag ontvangen wij twee berekeningen: - Zweeds rabat grijs zonder zichtbare palen - Zweeds rabat met zichtbare betonnen grijze palen Palen in beide gevallen in beton verankerd. Een zijde grenst aan de woning, de andere zijde aan de vanuit de bouw geplaatste gaas met hedera. Levering en plaatsing in overleg z.s.m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg

Betonnen schutting in regio Tilburg

Andere klussen in Tilburg

Offertes aanvragen