Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Betonnen schutting plaatsen Utrecht

Betonnen schutting - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen schutting in Utrecht?

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkappingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Welke schutting past bij mij en wat kost het?

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Wil je een betonschutting laten plaatsen, maar heb je liever een professionele hovenier die eerst ter plaatse wat meer informatie komt geven gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - geheel gratis en vrijblijvend - in contact met de beste vakmannen uit de buurt.

Offertes betonnen schutting in Utrecht vergelijken

Recente opdrachten in Utrecht

zaterdag 09 april 2022

Schutting plaatsen voor 2 woningen (~27m2)

Namens mijn buren en onszelf ben ik op zoek naar iemand die ons kan helpen met het verwijderen en afvoeren van bestaande schuttingen en het plaatsen van nieuwe schuttingen. In de bijlage heb ik wat foto’s en een plattegrond meegestuurd die mijn verhaal (hopelijk) een stuk duidelijker maken. Het gaat om drie delen, A, B en C. We doen dit met 4 betrokkenen: • Buur 1 (Scheldestraat 15a) • Buur 2 (Scheldestraat 17) • Buur 3 (Scheldestraat 13) • Buur 4 (Scheldestraat 15 en ondergetekende). Per deel is de volgende buur betrokken: • Deel A: Buur 1 en 2 • Deel B: Buur 1 en 4 • Deel C: Buur 3 en 4 Op de plattegrond staan de afmetingen per deel (let op, afmetingen zijn niet helemaal op de centimeter nauwkeurig). Op de foto’s zijn de huidige schuttingen en dus de locaties van de nieuwe schuttingen te zien. Waar wij naar op zoek zijn is een schutting van Red Class Wood tussen antraciet betonpalen. Het liefst (horizontaal) blokhutprofiel. Maar in verband met eventuele prijsverschillen zou ook een variant met ruimte er tussen en verticale planken interessant kunnen zijn. Een paar extra punten: • In deel A en B zit een deur, wat voor opties die aansluiten op de twee bovenstaande type schuttingen kunt u hierbij leveren – of is er een standaardoptie? De huidige breedte (en die voldoet naar tevredenheid) is 90cm exclusief palen. • In deel A zit een rare hoek, is dit een probleem of kunt u daar ook een oplossing voor bieden? • Meet u ook (eventueel tegen meerkosten) de exacte maten op om onnodige problemen te voorkomen? Als deze mogelijke opdracht voor u interessant is en u kunt de huidige schuttingen verwijderen en afvoeren en nieuwe leveren en plaatsen, dan wil ik u vriendelijk verzoeken een offerte op te stellen waarbij u per deel een prijs geeft. Graag algemene kosten door drie delen en bij elk deel meerekenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
dinsdag 24 augustus 2021

Schutting vervangen 27 meter

Betreft 27 meter, inclusief twee poorten. 2 meter hoog en twee hoeken (hoekhuis). Graag inclusief plaatsen. Graag een offerte voor het verwijderen van de huidige schutting, plaatsen en aanschaffen van de nieuwe schutting. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 05 april 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een rechte betonnen schutting van 5,4 meter lang en ongeveer 2 meter hoog ingesloten tussen de woning en een andere schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Bilt
woensdag 24 februari 2021

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting. De ene kant is 7,65 en de andere kant is 11,85 meter. Willen graag kwart beton en 3 kwart grenen schutting met liefst beton palen. De oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zondag 25 oktober 2020

Schutting plaatsen

Wil graag een schutting van 410cm x 180cm laten plaatsen, in beton storten graag optioneel. Hoeft niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zondag 19 juli 2020

Een lage schutting in de voortuin plaatsen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan voorzien van een schutting. Volgens mij is de maximale hoogte 100 cm. Het zou ongeveer om 10 strekkende meter gaan. Aan de zijkant hebben we al een schutting. De lage schutting willen we graag in dezelfde style (beton en groene houten delen). In de schutting ook een klein poortje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht

Betonnen schutting in regio Utrecht

Andere klussen in Utrecht

Offertes aanvragen