Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Shutters Arnhem

Shutters - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Shutters in Arnhem?

Na een koude winter komt de warmte terug, heerlijk. Maar de zon warmt ook behoorlijk je woning op. Weet je maar niet hoe je de warmte uit je huis krijgt? Een oplossing is om deze warmte al tegen te houden voordat het binnenkomt en dat kan met binnenzonwering. 

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar om je hier bij te helpen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialist bij het plaatsen van zonwering binnen, maar ook bij het plaatsen van zonwering buiten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Binnenzonwering kosten

De kosten voor zonwering lopen uiteen van €30 - €1.400, afhankelijk van het type zonwering dat je kiest en de afmeting. Daarnaast komen hier nog kosten bij voor het plaatsen van de zonwering van €50 - €150 per zonwering, ook afhankelijk van het type. Bekijk onderstaande kostenoverzichten voor wat de prijs is van het type zonwering dat jij op het oog hebt.

Let wel: de zonweringsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort zonwering Gemiddelde prijs Breedte
Shutters €300 - €1.400 1 - 3 meter
Jaloezieën €90 - €600 1 - 3 meter
Lamellen €30 - €200 1 - 2 meter
Rolgordijnen €70 - €250 1 - 3 meter
Vouwgordijnen €120 - €350 1 - 4 meter
Plissegordijnen €50 - €300 1 - 2 meter

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor zonwering aan de binnenkant?

Met binnenzonwering houd je de binnentemperatuur aangenaam en tegelijkertijd kun je de ramen mooi decoreren. Een ander voordeel van binnenzonwering is dat het kan zorgen voor een betere isolatie van je woning, want ook in de winter houdt het de kou iets tegen. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering op de markt. 

Verdere veel voorkomende soorten zijn:

  • Jaloezieën;
  • Rolgordijnen;
  • Plisségordijnen;
  • Lamellen;
  • Vouwgordijnen;
  • Shutters;
  • Zonwering rolgordijn.

Elk type binnenzonwering heeft zo zijn eigen voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van elk soort binnen zonwering.

Offertes shutters in Arnhem vergelijken

Recente opdrachten in Arnhem

donderdag 31 augustus 2023

Zonwering verwijderen

electrische zonwering van 4 meter te verwijderen en meenemen hangt op 2 hoog


Klussen Arnhem
zondag 30 juli 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

liefst helemaal van glas. kunststof of aluminium met zonwering. Aan 1 zijde aan het huis vast. Soort overkapping:: Tuinkamer Afmetingen:: Ongeveer 3x5 meter Voorkeur materiaal:: Aluminium, Adviseer mij


Bouw en nieuwbouw Groessen
zondag 08 januari 2023

Aluminium terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een iemand om een aluminium terrasoverkapping van 4x5 aan huis te laten plaatsen (incl. onderdakse zonwering en led verlichting)


Bouw en nieuwbouw Arnhem
woensdag 19 oktober 2022

5 ramen voorzien van zonwering

Ik wil graag voor 5 ramen een geschikte zonwering laten adviseren en plaatsen.


Klussen Arnhem
donderdag 25 augustus 2022

Zonnescherm plaatsen (3,6m)

Ik wil graag een uitvalscherm die op een zonnesensor met windsensor reageert. Graag hoor ik van u wat het verschil in prijs is als het scherm op zonne-energie met batterij wordt gevoed ipv stroom. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 3,60 x 2,50 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Adviseer mij Type zonnescherm:: Uitval zonnescherm Verdieping:: Begane grond


Klussen Arnhem
maandag 27 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik zou graag een terras overkapping tegen de achterzijde van mijn huis plaatsen. De gehele overkapping moet van hout zijn. Het dak zouden we graag geheel van glas hebben met tussenliggend balken uiteraard. De zijwanden van de overkapping moeten dicht, eveneens met hout. Waar mogelijk zouden we op de vloer graag houten vlonders krijgen. Dit is optioneel. Overkapping moet 5,5 bij 3 meter worden. Als extra optie ben ik benieuwd of het mogelijk is, aan de binnenzijde van het glas, het dak te voorzien van zonwering.


Bouw en nieuwbouw Arnhem

Shutters in regio Arnhem

Andere klussen in Arnhem

Offertes aanvragen