Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Schilder

Kozijnen schilderen - Zeist

Kozijnen schilderen - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Zeist?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Zeist aanvragen

Recente aanvragen uit Zeist

woensdag 09 september 2020

Betonvloer laten schilderen

In een bestaande schuur, waarin waarschijnlijk 40 jaar geleden een epoxy laag is aangebracht, moet een nieuwe verflaag aangebracht worden. Oppervlak is 40 m2.


Behang- en schilderwerk Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 25 februari 2020

Vliesbehang nieuwbouw (190m2)

Behangen van de wanden met renovlies Van de hele woning! Graag een offerte inclusief schuren van de wanden, renovlies behang, kitten en sausen.


Behang- en schilderwerk Zeist
zaterdag 07 december 2019

Latex spuiten wanden en plafond + wandmeubel opnieuw spuiten in andere kleur

Wij zijn opzoek naar iemand voor het latex spuiten van de woonkamer en keukenwanden en plafond. Kleuren zijn nog nader te bepalen, maar zal een blauw tint worden en een deel wit. Ook zal er een blauwe cirkel gespoten moeten worden, met een diameter van ongeveer 2 meter. De afmetingen van het plafond zijn ongeveer: 16 m2 en 12 m2. De wanden zijn: 8,5 x 3 meter en 4 x 3 meter. De hal is 3,5 x 1,5 x 3 meter hoog. De wanden en plafond zijn gestuct, ik vermoed glad of met een heel licht korrel profiel. Daarnaast zal er een wandmeubel in antraciet/ donkergrijs gesloten moeten worden. Uitvoering zal plaats moeten vinden in maand februari. Is er een prijsverschil in latex spuiten of gewoon latex verven?


Behang- en schilderwerk Zeist
zondag 03 november 2019

Behangen met vliesbehang

We willen een beschilderde muur van ca 15 m2 laten behangen met vliesbehang.


Behang- en schilderwerk Zeist
donderdag 31 oktober 2019

Binnen schilderwerk

Trappenhuis , 2 x trap met 9 deuren plus posten. Deuren aan 2 kanten. Voordeur. Plafond 3 kamers, 2 x 4,5 x 3,5. En 1 x 2,2 x 1,7 2 posten met 3 kleine ramen, 2 x 2,4 1 post 1,1 x 1,1 Huis is niet groot van formaat, 50 ger jaren.


Behang- en schilderwerk Zeist
vrijdag 04 oktober 2019

Zes houten binnendeur kozijnen schilderen

Het gaat om zes houten binnendeur kozijnen schilderen. Gelieve prijs indicatie inclusief het materiaal en de manuren.


Behang- en schilderwerk Zeist
zaterdag 27 juli 2019

Het behangen van 2 wanden

Ik zoek een behanger die 2 wanden in mijn woning kan voorzien van nieuw behang. De wanden zijn momenteel al voorzien van behang waar het nieuwe behang, naar mijn mening, overheen kan. Het betreft 1 slaapkamerwand voor fotobehang (347x242) en 1 andere slaapkamerwand met 1 kleurig behang (ongeveer 350x240 nog op te meten maar lijkt dezelfde afmeting). Behang moet nog worden aangeschaft.


Behang- en schilderwerk Driebergen-Rijsenburg
maandag 22 juli 2019

Woning van binnen compleet sauzen

Voordat we verhuizen willen we alle muren in onze nieuwe woning sauzen. De muren zelf zijn nu ook allemaal gesausd (geen behang oid) en glad. Het gaat erom dat alles weer een fris likje verf heeft. Het gaat grofweg om de hal, keuken, eetkamer, woonkamer, overloop boven, 4 (slaap)kamers en een zolder. Precieze oppervlakte moet nog uitgerekend worden, daarom ontvang ik graag de prijs per vierkante meter.


Behang- en schilderwerk Zeist
zondag 26 mei 2019

Behangen van 3 wanden

Momenteel zijn druk bezig in ons nieuwbouwhuis. Alleen moeten er nog half juni, als de grote werkzaamheden gedaan zijn, nog 3 wanden behangen worden. (Mijn man durft het zelf niet aan). Totaal 3 wanden in 3 slaapkamers, met een oppervlakte van 25-30 m2. 1e 4,34 x 2,50 - steigerhout behang 2e 3,20 x 2,50 - zebra behang 3e 2,75 x 2,50 - takken/bloesem behang. De wanden zijn al voor geschuurd. Wat zouden wij ongeveer kwijt zijn en hebben jullie toevallig nog een gaatje in de planning? Alvast bedankt voor uw reactie.


Behang- en schilderwerk Austerlitz
dinsdag 14 mei 2019

Slaapkamer behangen

Mijn muur is door een lekkage beschadigd en ook plafond de behang is los gekomen. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 20 m2. Ik ontvang graag een offerte incl. het behang (wit).


Behang- en schilderwerk Zeist
dinsdag 16 april 2019

Plafond witten na een lekkage

Ik zoek een schilder die mijn plafond na lekkage opnieuw kan sausen. Het gaat om 50 m2. De ondergrond bestaat uit oud sauswerk.


Behang- en schilderwerk Zeist
maandag 01 april 2019

Plafond en 2 muren schilderen

Voor een nieuw opgeleverde kamer het schilderwerk van 2 muren en 1 plafond, totaal 100 vierkante meter. 1 x voorstrijk en 2x in de latex.


Behang- en schilderwerk Bosch en Duin
dinsdag 02 oktober 2018

Paneeldeuren zandstralen en afwerken

Ik zoek een expert die 6 oude paneeldeuren van 90 bij 220 cm kan zandstralen. Daarna moeten de deuren gelakt of geolied worden.


Behang- en schilderwerk Zeist
dinsdag 04 september 2018

Trap renoveren met schilderwerk

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap vanuit de hal in dertiger jaren huis. Nu bekleed met kokos dat begint te slijten. Zou hem hoogglans wit geschilderd willen hebben. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? : trappen / balustrades. Oude, verwijderde materiaal kan ik eventueel zelf verwijderen.


Behang- en schilderwerk Zeist
dinsdag 14 augustus 2018

Appartement spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Op 13 september moet het klaar zijn.


Behang- en schilderwerk Zeist
maandag 23 juli 2018

Sauswerkzaamheden aan muur en plafond

Het betreft het sausen van diverse wanden en plafonds in de woning. De oppervlakte zal in totaal 300 m2 zijn. Het gaat om de volgende ruimtes: - muren en plafonds drietal slaapkamers 1e verdieping; - plafond badkamer 1e verdieping; - muren en plafonds begane grond woonkamer, eetkamer en keuken.


Behang- en schilderwerk Zeist
donderdag 19 juli 2018

Zolder van de nieuwbouwwoning latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Zeist
vrijdag 13 juli 2018

Schilderen van muren en kozijnen

Binnenschilderwerk van het appartement. Het gaat om verschillende klussen: 9 kozijnen (2 grote en 7 kleine) overschilderen (RAL 9010). Nieuwbouwmuren zijn behangklaar, moet glasvezelbehang overheen en sauzen. Bij elkaar circa 160 m2. Moet gedaan worden met 'Flamant verf'.


Behang- en schilderwerk Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 24 april 2018

Schilderwerk vernieuwen

Het schilderwerk van dakkapel (2 meter) is aan vernieuwing toe. Per mail kan ik u voorzien van meer foto's.


Behang- en schilderwerk Zeist
donderdag 05 april 2018

Kaleien van een buitenmuur

Het is een kale buitenmuur van de garage die we niet mooi vinden en we een lichte wit / zandkleur willen laten kaleien. Bij voorkeur voor de zomer afronden, indien ook uw agenda het toelaat. Het gaat om 25-35 m2.


Behang- en schilderwerk Zeist
donderdag 01 februari 2018

Latex spuiten nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning en wij willen alle wanden geverfd hebben. De huis wordt opgeleverd met wanden die qua stucwerk sausklaar zijn afgewerkt. Vloerbedekking en keuken worden later geplaatst. Voeroppervlak van de woning is 170 m2. Het oppervlak van de wanden wordt geschat op 450 m2. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Zeist
maandag 22 januari 2018

Dakkapel schilderen

Uitvoeren van het schilderwerk van het houtwerk van een dakkapel van 2,75 meter breed. Een steiger is al aanwezig vanwege renovatiewerkzaamheden van het dak. Deze zijn nú gaande, dus we zoeken zsm een beschikbare schilder. Graag een offerte.


Behang- en schilderwerk Odijk
donderdag 18 januari 2018

Latex spuiten in nieuwbouwwoning

Wij willen onze nieuwbouwwoning die in juni klaar is geheel latex laten spuiten (de wanden). De muren zijn dan reeds glad gestuct, dus sausklaar. De woning staat nog leeg Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Zeist
maandag 15 januari 2018

Muren sauzen in een nieuwbouwappartement

Het gaat om alle muren van het appartement, ongeveer 200 m2 totaal.


Behang- en schilderwerk Zeist
woensdag 10 januari 2018

Appartement voorzien van latex spuitwerk op wanden en plafonds

Graag prijs om dit huurappartement van afwerking te voorzien van wanden en plafonds, graag zo goedkoop mogelijk Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Zeist
woensdag 13 december 2017

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies en sauzen

Ik wil 260 op m2 wand (overal rechte wanden, ook op bovenste verdieping) renovlies behangen en sauzen. Graag wil ik dat er wordt aangegeven in de offerte welke voorbereiding er gedaan wordt (schuren, primer nodig), welke kwaliteit en dikte renovlies, welke verf (ralkleur) er gebruikt wordt en welke afwerking gedaan wordt.


Behang- en schilderwerk Zeist
woensdag 13 december 2017

Badkamerplafond spuiten met latex

Wij zijn al bij jullie bekend van de opdracht onze nieuwbouw woning Prject Essenstein te Zeist te stucen. Nu willen we graag ook onze bestaande woning verkoopklaar maken. Daarom moet het afbladderende plafond van de badkamer afgestoken en opnieuw afgewerkt worden. Kunnen we dit ook door jullie laten doen? Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Zeist
vrijdag 08 december 2017

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.


Behang- en schilderwerk Den Dolder
zondag 03 december 2017

Nieuwbouw muren witten

Het compleet wit maken van alle muren, incl primen, sauzen en alles wat nodig is. Het gaat over een nieuwbouwappartement van ongeveer 175 m2 aan muren.


Behang- en schilderwerk Zeist
woensdag 22 november 2017

Gang en trap schilderen

Ik wil de muren en plafond van mijn halletje met latex verven. Ik wil de trap wit geverfd hebben en de muren aan weerszijden van de trap latex en. Ik wil op de gang eerste verdieping de muren wit latex en. Ik stuur een mail met de vierkante meters.


Behang- en schilderwerk Zeist

Kozijnen schilderen in jouw regio

Offertes aanvragen