Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Schilder

Kozijnen schilderen - Houten

Kozijnen schilderen - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Houten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Schalkwijk, Werkhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Houten aanvragen

Recente aanvragen uit Houten

woensdag 07 juli 2021

Het schilderen van twee trappen

Het trappenhuis van begane grond naar eerste verdieping moet herschilderd worden. Het gaat om een gesloten trap met 13 horizontale delen en 14 verticale delen. Daarnaast moet de onderkant van de trap van de eerste naar de tweede verdieping ook geschilderd worden. Hierbij gaat het om 12 verticale en horizontale delen. Verder heeft het trappenhuis ook nog een paar andere vlakken hout.


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 06 april 2021

Trap schilderen

De trappen zijn beiden losgehaald van vloerbedekking maar is redelijk glad. Moet een schilderbeurt of opnieuw bedekt. Voorkeur is vloerbedekking Aantal treden:: 26 (twee trappen) Soort trap:: Dicht Model trap:: 1 Kwart draai Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 29 september 2020

Behang vervangen in trappenhuis

Behang trappenhuis, hal en overloop laten vervangen. Zal circa 60m2 zijn (ruwe schatting). Glasvezelbehang inclusief sauzen 9010. We zijn ook benieuwd naar de meerprijs wanneer we het behang ook door u zouden laten verwijderen.


Behang- en schilderwerk Houten
donderdag 11 juni 2020

Woning sauzen/spuiten

Ik zou graag de wanden op de begane grond in mijn nieuwe huurwoning willen sauzen/spuiten. Verder is er op de eerste verdieping een hoge nok die ook gespoten/gesausd moet worden. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m2. De ondergrond hoeft niet weggehaald te worden.


Behang- en schilderwerk Houten
zondag 24 mei 2020

Buitenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van het gehele buitenwerk. Twee deuren, luifel bij de voordeur, 7 ramen en een nokverhoging.


Behang- en schilderwerk Houten
donderdag 23 april 2020

Woning laten behangen

Ik wil in mijn seniorenwoning de woonkamer en de slaapkamer van nieuw behang voorzien. Gaarne offerte voor zowel oud behang verwijderen als nieuw behang aanbrengen. Woonkamer : 30 m2. Slaapkamer : 20 m2. Voorkeur om werkzaamheden af te ronden voor de 20e mei. Er kan vanaf nu gestart worden.


Behang- en schilderwerk Houten
woensdag 07 augustus 2019

Plafond schilderen woonkamer en kamer behangen

Wij hebben een lekkage gehad, waardoor er een vochtplek in het plafond van de woonkamer is ontstaan. Deze is ongeveer 15 breed en 3 meter lang. Dit zou geïsoleerd moeten worden en opnieuw geschilderd in de kleur 9010 of 9016. Het plafond heeft spackspuitwerk en is 50 m2. In de woonkamer hebben we meubels staan, dit zou eventueel verschoven moeten worden. Daarnaast indien ook mogelijk apart graag de vermelding van de kosten om 7 m2 behang te behangen op een wand in een andere kamer. Het gaat om een slaapkamer. Het behang zou eraf gehaald moeten worden en opnieuw behangen moeten worden. Het behang regelen we zelf.


Behang- en schilderwerk Houten
zondag 19 mei 2019

2 dakkapellen schilderen en eventueel houtrot herstellen

We willen graag 2 houten dakkapellen laten schilderen en eventuele houtrot herstellen. Gaat om 2 dak kapellen, een met 2 ramen, en een met 4 ramen. De kozijnen moeten ook geschilderd worden. Onder een van de dakkapellen ligt ook een zonnepaneel. Hiermee moet rekening worden gehouden.


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 07 mei 2019

Muren, deuren en kozijnen schilderen

Het betreft het schilderwerk van onderstaande: Woonkamer/Keuken -Plinten 1e dieping -4 x deuren en kozijnen -Muren, plafond & plinten x 2 slaapkamers -Muren, plafond & plinten x 1 thuiskantoor -Muren en plafond op de trap 2e dieping -3 x deuren en kozijnen -Muren en plafond op de trap


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 06 mei 2019

Kleine behangklus

wij zoeken iemand die graag onze twee muren ( totaal ca. 15 m² ) gaat behangen. Ik verzorg het behang, U moet de benodigde gereedschappen in bezit hebben. Op één muur zit oud behang, wat mij betreft mag daar over heen behangen worden.


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 29 april 2019

Plafond spuiten

Het gaat om het spuiten van een pas gestuced plafond van ongeveer 50 m2 op de begane grond. Het zelf witten is niet gelukt, maar er zit dus al een voorstrijk en latexlaag op. Het liefst op maandag 6 mei.


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 16 april 2019

Binnenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder voor het schilderen van deuren en kozijnen op de 1e dieping (4 deuren/4 kozijnen). Daarnaast moeten de muren en plafonds van 4 slaapkamers geschilderd worden. De ondergrond van de wanden en plafonds bestaat uit oud schilderwerk. De oppervlakte is nog niet bekend. Daarnaast moeten de wanden in het trapgat en de plinten in de woonkamer geschilderd worden. Alles moet in RAL 9016.


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 22 januari 2019

Buitenwerk van houtskeletbouw verven

Houtskeletbouw twee onder een kap woning, hout, deuren en kozijnen verven.


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 08 januari 2019

Behangen

Wij zoeken iemand die in een zolderkamer en in 2 slaapkamers een muur kan behangen met vliesbehang met patroon. Het gaat om een muur van 4 meter lang En een muur van 3,87 en een muur van 3,93 lang met een schuin dak door de nok van het huis


Behang- en schilderwerk Houten
dinsdag 18 december 2018

Muur herstellen van vocht en opnieuw behangen

Gaat om 1 muur van ongeveer 5 a 6 vierkante meter bestaande uit gipsblokken. Deze is aangrenzend aan de badkamer en babykamer. Muur heeft vocht opgenomen vandaar dat deze gerenoveerd moet worden en opnieuw behangen met vliesbehang.


Behang- en schilderwerk Houten
zondag 09 december 2018

Trappen en voordeur en laten schilderen

2 open trappen met stootborden en spijlen hek plus voordeur binnen en buiten


Behang- en schilderwerk Houten
woensdag 05 september 2018

Woonruimte witten

8 jaar geleden zijn wanden eerst gestuct en daarna strak gelatext in de kleur wit. Nu willen we dit weer strak wit gelatext. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Houten
zaterdag 01 september 2018

Buitenmuren schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het behandelen en overschilderen van de voor- en zijgevel en van de schoorsteen. Er dient gebruik gemaakt te worden van Sikkens Alpha Topcoat in de kleur 9010. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2 en de gevel is goed te bereiken.


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 23 juli 2018

Kozijnen schilderen

Graag wil ik de houten kozijnen van de buitenzijde en eventueel ook de binnenzijde laten schilderen. De hoekwoning heeft voor 2 kozijnen, achter 2 kozijnen en in de zijgevel 2 kozijnen. Verder dienen er 2 deuren gedaan te worden en eventueel de schuurdeur.


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 09 juli 2018

Dichte trap schuren en schilderen

Ik zoek een partij voor het schuren en schilderen van een merbau dichte trap van 14 treden. De lak is beschadigd/gebladderd doordat een bouwmaatschappij er ter bescherming plakfolie op heeft gedaan en bij het verwijderen ging er lak mee. Ook graag de zijwanden geschuurd en geschilderd hebben. Daarnaast ook het trap-hekje van 10 tralies en 2 houten draagbalken.


Behang- en schilderwerk Houten
vrijdag 18 mei 2018

Schilderwerk binnen

Ik zou graag willen weten wat het kost om bij ons te schilderen, eventueel ook het behang eraf halen. Het gaat om ongeveer 15 m2 RAL 6028, 11 m2 RAL 7030, 70 m2 RAL 9001 en 2 kozijnen in RAL 9005. Ik zou hier graag offertes voor ontvangen.


Behang- en schilderwerk Schalkwijk
zondag 13 mei 2018

Wangen van trappen schilderen

Ik wil graag de trapwangen van 2 trappen laten schilderen. De treden en stootborden worden binnenkort met hout bekleed, dus deze zijn niet nodig.


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 16 april 2018

Woonkamer afwerken met latexspuitwerk

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55


Behang- en schilderwerk Houten
maandag 19 maart 2018

Woning schilderen aan de buitenkant

Ik wil graag de buitenkant van mijn woning laten schilderen. Dat is al een aantal jaren niet gedaan en dat is helaas te zien. Het zal gaan om deuren, raamkozijnen en gevelbekleding aan de voor- en achterzijde.


Behang- en schilderwerk Houten
vrijdag 09 maart 2018

Trap beneden en boven schilderen

Beneden hebben wij een dichte trap en boven een open trap die wij willen laten schilderen. Daarnaast zijn er 2 traphekjes en een koof tot aan het plafond die ook geschilderd dient te worden.


Behang- en schilderwerk Houten
vrijdag 19 januari 2018

Behangen van een woning

Spoedklus! Graag over twee dagen behangen van 1 slaapkamer, huiskamer, keuken en een hal. De woning is circa 55 m2.


Behang- en schilderwerk Houten
donderdag 11 januari 2018

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 deuren met kozijn. De kozijnen zijn van staal en de deuren zijn standaard paneeldeuren. Er zal gebruikt gemaakt moeten worden van de kleur 9010.


Behang- en schilderwerk Houten
donderdag 23 november 2017

Overspuiten plafond met latex

Ik heb spackspuitwerk op mijn plafond, dit is al een keer overgeschilderd. Nu heb ik recentelijk mijn muren geverfd en is mijn plafond niet meer wit genoeg. Dit valt nu op. Dus ik wil graag dat mijn plafond weer spierwit wordt. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55


Behang- en schilderwerk Houten
zondag 08 oktober 2017

Plafonds spuiten

Spuiten plafond woonkamer, gang en eventueel slaapkamer


Behang- en schilderwerk Houten
zaterdag 07 oktober 2017

Grote kast schilderen

Ik heb een groten houten kast in de woonkamer die ik graag wil laten schilderen. De kast is ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Grote kast laten schilderen. Er zijn 3 deuren aanwezig en meerdere planken.


Behang- en schilderwerk Houten

Kozijnen schilderen in jouw regio

Offertes aanvragen