Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Zeist

Herstel betonnen rand van balkon (5,5m breed) - Totaalrenovatie - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Herstel betonnen rand van balkon (5,5m breed)

De betonnen rand (5.5 meter breed) van ons balkon vertoont scheuren en beschadigingen. Is het mogelijk dit te herstellen en voor langere tijd te beschermen? Is een indicatie te geven van de verwachtte kosten?


Aannemer Zeist

Offertes totaalrenovatie in Zeist vergelijken

Recente opdrachten in Zeist

donderdag 27 oktober 2022

Betonrot in plafond herstellen (~8m2)

Het plafond van onze parkeergarage heeft, tgv het doorlekken van water vanaf het bovengelegen open parkeerdek, last van betonrot. Dit moet hersteld worden om de sterke van het parkeerdek te behouden. Dit gaat om ongeveer 8m, van het totale plaatje van ongeveer 40m2.


Renovatie Zeist
maandag 30 mei 2022

Onderhoud waterontharder

Ik wil een onderhoud laten doen aan mijn waterontharder laten onderhouden.


Renovatie Den Dolder
dinsdag 22 maart 2022

Herstel betonnen rand van balkon (5,5m breed)

De betonnen rand (5.5 meter breed) van ons balkon vertoont scheuren en beschadigingen. Is het mogelijk dit te herstellen en voor langere tijd te beschermen? Is een indicatie te geven van de verwachtte kosten?


Renovatie Zeist
woensdag 14 april 2021

Vernieuwen dakconstructie van monumentaal pand

Ons vrijstaand gemeentelijk monument heeft op dit moment een schilddak met een platte bovenkant. Die platte bovenkant gaan we vervangen door een licht hellend dak, waar zink op komt te liggen. Voor de nieuwe dakconstructie moeten o.a. makelaars, spantbenen, hoekkepers en kreupele stijlen worden gemaakt. Daarbovenop komt een gordingen-constructie, die gevuld wordt met cellulose.


Renovatie Driebergen-Rijsenburg
zondag 31 januari 2021

Balkon renoveren

Wij hebben een woonhuis van 1960 en daar zit een betonnen balkon aan. Die heb ik schoon gemaakt en ik zie nu dat er diversen scheuren in zitten. Ik wil deze scheuren graag laten repareren. Het balkon is ongeveer 2m bij 1m. De vloer is dus een grote betonnen plaat, waar de scheuren inzitten.


Renovatie Doorn
donderdag 27 september 2018

Handsondering uit laten voeren

Het betreft een uitbreiding van een woning die gebouwd is op zandgrond met een staalfundering. Voor de uitbouw (4 x 11 meter en 3 x 6 meter) vraagt de gemeente een handsonderingsrapport.


Renovatie Doorn
maandag 02 juli 2018

Betonrot aan balkon herstellen

Wij hebben aan de rand van ons grote dak veel betonrot zitten. Er worden nieuwe dak trimmen en een afvoer geplaatst maar eerst moet dit opgelost worden. Op 1 plek (rondom de afvoer) valt het beton naar beneden en ligt de bewapening (geroest) vrij. Op 1 andere plek hebben vorige bewoners met kit de gaten dichtgemaakt en overgeschilderd. Dit is nu dicht maar wij vermoeden dat wanneer de dak trimmen er af gaan hier ook het nodige los komt. Totale na te kijken lengte is 6,40 meter. Ook op ons dakterras zitten stukken (klein van circa 50 cm) waar de bewapening open ligt. Hoofd dak is bereikbaar vanaf het dakterras met een kleine trap. De rand van het dakterras is via een steiger in de voortuin bereikbaar. Vrijblijvende opname op locatie voor een offerte is mogelijk.


Renovatie Zeist
maandag 18 juni 2018

Bestaande uitbouw laten renoveren

Wij zouden graag de bestaande uitbouw willen renoveren. Het gaat hierbij om het plaatsen van een volledig nieuw dak (geïsoleerd en EPDM), plaatsen lichtstraat (4 meter breed), vervangen van de bestaande aluminium pui (volledig glas) door een kunststof of aluminium pui met 2 openslaande deuren en een normale deur. Stucen van het nieuwe plafond en de bestaande zijmuren. Inclusief aanleg van 8 spotjes en 4 stopcontactpunten ( 2 in iedere zijmuur). Inclusief nette afwerking met de aangrenzende uitbouw van de buren en de schuur. De uitbouw is 5 meter diep en 6,5 meter breed (binnenmaten).


Renovatie Zeist
zondag 21 januari 2018

Asbestplaatjes uit het plafond verwijderen

Ik heb in mij garage van plus minus 15 mm2 dunne plafond plaatjes van asbest zitten, deze zijn geniet tegen de balken aan. Graag zou ik willen weten waar ik ongeveer vanuit moet gaan, wat hier de kosten van zijn.


Renovatie Zeist
zondag 03 december 2017

Asbest golfplaten van carport verwijderen

In mijn carport zitten golfplaten aan de zijkant verwerkt. Deze platen lijken geklemd te zitten en er zijn geen schroeven of spijkers zichtbaar. Ik wil deze laten verwijderen. Het gaat totaal om 8 m2. Er is geen inventarisatie rapport aanwezig, de toestemming vanuit de gemeente is er wel.


Renovatie Doorn
zaterdag 23 september 2017

Voegen herstellen aan de buitenzijde

Bij een stenen recreatiewoning wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. Er zal aan de buitenzijde van de opbouw ongeveer 2 m2 voegen hersteld moeten worden. Verder zou ik op de open haard een RVS schoorsteenpijp willen laten plaatsen en de schoorsteen laten vegen.


Renovatie Doorn
vrijdag 08 september 2017

Zijkant en onderkant van houten dakranden schoonmaken

Ons huis dak is ongeveer 16 meter land en 8 meter breed, met een vrij hoog dak (nokhoogte ongeveer 9 meter). De boeiboorden zijn wit geschilderd (net als de rest van het huis) en moeten worden schoongemaakt, evenals de onderkant van de dakranden. Goothoogte is ongeveer 6 meter. Tevens leeghalen dakgoten en een klein deel van de gevel schoonmaken (schoorsteen deel van het huis). Ik hoor graag of jullie geïnteresseerd zijn in deze klus en wat de kosten zullen zijn.


Renovatie Doorn
zondag 16 juli 2017

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.


Renovatie Zeist
maandag 10 juli 2017

Betonrot aan balkon herstellen/inspecteren en coating aanbrengen

De galerijen van ons appartementencomplex (ongeveer 30 a 40 m2 in totaal) vertonen scheuren die aan de onderkant betonrot beginnen te veroorzaken. Dit willen we laten repareren en zorgen dat dit voor de toekomst zoveel mogelijk wordt voorkomen. Naar we hebben begrepen van een betrokken aannemer: door een scheuroverbruggende coating. In verband met werk graag reageren per sms/Whapp of e-mail contact.


Renovatie Zeist
woensdag 21 juni 2017

Fundering herstellen van de aanbouw

Wij hebben een aanbouw die op 2 plekken scheurvorming vertoont onder het kozijn, voorzijde van de woning. Wie kan er onderzoeken waar dit door komt en wat is het kostenplaatje voor het herstellen hiervan. Hij heeft waarschijnlijk een zandbodem. Het werk dient met garantie uitgevoerd te worden.


Renovatie Driebergen-Rijsenburg
Offertes aanvragen