Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Delft

Plafond akoestisch isoleren (~40m2) - Isolatie - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plafond akoestisch isoleren (~40m2)

Ik zoek een vakman die voor mij akoestisch geluidsisolatie aan het plafond kan aanbrengen. Dit ivm het contact geluid van de bovenburen. Het huidige verlaagde plafond zal verwijderd moeten worden. Bij elkaar is het ongeveer 40m2. Er is ruim 30cm ruimte voor een nieuwe plafond.


Isolatiespecialist Delft

Gratis offertes voor isolatie in Delft aanvragen

Recente opdrachten uit Delft

maandag 14 augustus 2023

Buitengevel isoleren

In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Den Hoorn
maandag 15 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Tussenvloer isolatie, vanaf eerste verdieping (bovenaf) inspuiten met, bij voorkeur, cellulose. Voornaamste reden is geluidsisolatie met onderburen. circa 35 m2, houtenvloer constructie. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Delft
vrijdag 14 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Verlaagd plafond (bij een betonnen plafond) om contactgeluid (voornamelijk voetstappen) van de boven buren te verminderen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Delft
maandag 26 december 2022

Plafond akoestisch isoleren (~40m2)

Ik zoek een vakman die voor mij akoestisch geluidsisolatie aan het plafond kan aanbrengen. Dit ivm het contact geluid van de bovenburen. Het huidige verlaagde plafond zal verwijderd moeten worden. Bij elkaar is het ongeveer 40m2. Er is ruim 30cm ruimte voor een nieuwe plafond.


Isolatie Delft
vrijdag 28 oktober 2022

Dak isoleren 5.41mx7.65m

Ik wil graag mijn platte dak laten laten isoleren. Het gaat om 5.41mx7.65m. De bedekking is nu hout met bitumen.


Isolatie Delfgauw
zondag 23 oktober 2022

Uitbouw opnieuw isoleren

Ik woon in een rijtjeshuis (bouwjaar 1996). In 2006 heb ik een uitbouw laten plaatsen en vermoed dat de isolatie destijds niet zo goed is gedaan. De temperatuur in huis zakt vrij snel als het buiten afkoelt (of opwarmt). Ik vermoed dat het dak van de uitbouw een zwakke plek is voor wat betreft de isolatie. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn om dit tegen te gaan. Afwerking 2,5 bij 5.


Isolatie Delft
maandag 10 oktober 2022

Vloer thermisch isoleren 50m²

Ik wil graan onze houten verdiepingsvloer thermisch isoleren. Het zou een extra pluspunt zijn als het gebruikte materiaal ook iets van geluid dempend is. Maar voornamelijk is het voor ons thermisch. Later kijken we anders nog of er een zwevende vloer voor het geluid op moet. Er ligt nu laminaat overal, maar dat halen we eruit. Het gaat om totaal 50 m2 Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie De Lier
dinsdag 27 september 2022

Binnenmuur thermisch isoleren 150m2

Ik wil graag een thermische isolatie van 150m2. Het gaat om een voormalig theaterzaaltje dat wordt omgebouwd tot woning. Bouwjaar rond 1930. Buitenmuren hebben geen spouw en buitenmuur is beschermd stadsgezicht, dus binnenzijde isoleren is enige optie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Delft
dinsdag 20 september 2022

Binnenmuren die grenzen aan de buitenmuur isoleren ~50m2

Binnenmuren die grenzen aan buitenmuur isoleren (voorzijde van het huis. Graag ronde muren rond het kozijn in tact houden. Graag thermisch isoleren. Er is geen spouwmuur aanwezig. Het gaat om ~50m2.


Isolatie Delft
maandag 15 augustus 2022

Vloerverwarming plaatsen ca. 25 m2

Ik zoek een vakman die vloerverwarming kan aanleggen. Het gaat om 25 m2. Ik heb een betonnenvloer die ingefrezen kan worden..


Isolatie De Lier
zondag 14 augustus 2022

Vloerisolatie ca. 25 m2

Ik zoek een isolatie specialist die mijn betonnen vloer op de begane grond kan isoleren. Het gaat om ongeveer 25 m2. Er ligt nu een betonnen vloer, er is geen kruipruimte.


Isolatie De Lier
dinsdag 02 augustus 2022

Spouwmuren en dak tussenwoning isoleren

Ik ben van plan om mijn spouwmuren en dak te laten isoleren. Het isoleren van het dak kan zowel vanuit buiten als binnen. Het betreft een tussenwoning. Huidige energielabel niet bekend.


Isolatie Delft
vrijdag 22 juli 2022

Woning isoleren

We hebben een achterwoning van een voormalig winkel pand. Gebouwd op staal. De woonkamer en slaapkamer hebben een houtenvloer. Met een kleine kruip ruimte. De overige ruimtes hebben geen kruip ruimte, en zullen dus van boven af geïsoleerd moeten worden. Hier is ruimte voor ivm hoge plafonds. En waar nodig kan een deur aangepast worden. We hebben een kantoor ruimte, de keuken, en halletjes die een beton ondergrond hebben. Zonder kruip ruimte. Verder zijn we ook op zoek naar muur isolatie aan de binnen zijde. Waarschijnlijk geen spouw muur aanwezig. Gedeeltelijk halfsteens en steenmuren. Dubbel glas / triple glas willen we ook graag ipv enkel glas.


Isolatie Delft
woensdag 13 juli 2022

Spouwmuren isoleren (~48m2)

Ik wil graag mijn spouwmuren laten isoleren. Deze hebben een oppervlakte van ongeveer 48m2. Verder bespreek ik graag meer mogelijkheden om mijn woning te isoleren.


Isolatie Delft
maandag 20 juni 2022

Kruipruimte, buitengevel en plat dak isoleren (40m2 + 65m2 + 50m2)

Ik zoek een vakman die voor mij wat isolatiewerken kan verrichten: 1. Kruipruimte isoleren ca. 40m2 vloeroppervlakte. Houten vloer, bereikbaar, hoogte bodem - vloer ca 40cm. 2. Buitenwand/zijwand isoleren over twee verdiepingen (het betreft een hoekwoning zonder ramen in zijgevel). Bij voorkeur aan binnenzijde ivm vergunningtraject. oppervlakte wand ca. 65m2. 3. Plat dak isoleren, ca. 50m2. bij voorkeur aan buitenzijde.


Isolatie Delft
Offertes aanvragen