Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode Leeuwarden

Gevelrenovatie - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelrenovatie in Leeuwarden?

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. Benieuwd wat je gevel renoveren inhoudt en wat het kost? Hieronder lees je er meer over.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelrenovatie in Leeuwarden vergelijken

Recente opdrachten in Leeuwarden

maandag 11 april 2022

Gevels renoveren

Muur boven erker van 5,3 M2 uithakken/uitslijpen en opnieuw voegen; daarnaast zijn er in de loop der jaren van raamkozijn stukjes voeg afgebrokkeld, totaal 4m2. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Leeuwarden
donderdag 10 maart 2022

Gevels renoveren ~35m2

Wij zouden onze gevels willen laten renoveren, dit betreft: gevels opnieuw isoleren en opnieuw voegen of met steen strips. Het gaat om ~30 a 40m2.


Gevel- en metselwerk Dokkum
maandag 11 januari 2021

Gevel renoveren

Geheel renovatie van een voorgevel (zuidwest georienteerd), vrijstaande woning bj 1902, drie bouwlagen. Scheurvorming her en der in de gevel, daardoor lekkages op aantal plekken binnen bij hevig regenval. Voegwerk niet dermate slecht, maar uit architectonisch oogpunt graag naast het repareren, ook de gevel geheel willen laten reinigen, uitbikken/opnieuw voegen, en impregneren, wanneer ons de totaalprijs daarvoor redelijk lijkt. Het betreft een 3 bouwlagen woning met veel kozijnwerk (in verhouding dus weinig metsel/voegwerk), waarvan de (klok)gevel op bovenste bouwlaag gecementeerd. Graag uiteraard een afspraak maken om ter plekke de situatie te bekijken alvorens langs te komen. Uitvoering in overleg.


Gevel- en metselwerk Leeuwarden
zondag 06 september 2020

Steenstrips aanbrengen op gevel

We willen de muren renoveren met steenstrips. Het gaat om een gemetselde muur van 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Gevel- en metselwerk Leeuwarden
maandag 25 september 2017

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc


Gevel- en metselwerk Dokkum
donderdag 14 september 2017

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.


Gevel- en metselwerk Leeuwarden

Gevelrenovatie in regio Leeuwarden

Andere klussen in Leeuwarden

Offertes aanvragen