Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Intercom systeem installeren Haarlem

Toegangssystemen - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toegangssystemen in Haarlem?

Je wilt natuurlijk weten als er iemand voor je deur staat. Een intercom is tegenwoordig een populaire keuze, maar er zijn ook simpele deurbellen of deurbellen met camera. Door de camera kan je zien wie er voor je deur staat. Dat is een veilig idee als je kinderen alleen thuis zijn, dat ze niet voor vreemden opendoen. Ook is het handig voor ouderen die zich snel onveilig voelen. De installatie kan je heel simpel houden of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij zowel grote klussen als kleine. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een intercom of deurbel, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het aansluiten van een brandalarm. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten deurbel of intercom

De prijs van een deurbel of intercom is afhankelijk van hoe uitgebreid je de installatie wilt hebben.

Heb je een appartement, dan is een simpel toegangssysteem genoeg. Woon je in een vrijstaande woning met toegangspoort(en)? Dan is een uitgebreidere uitvoering aan te raden. Naast de uitvoeringssoort is het merk van de apparatuur ook prijsbepalend. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen van een deurbel of intercom.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort deurbel of intercom Prijs
Draadloze of bedrade deurbel €15 - €70
Intercom zonder camera €25 - €75
Simpele intercom met camera €150 - €250
Luxe intercom met camera €500 - €800
Installatiekosten €45 - €60 per uur

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes toegangssystemen in Haarlem vergelijken

Recente opdrachten in Haarlem

maandag 29 augustus 2022

Intercom met camera

Wij gebruiken nu een Ritter waarvan alleen nog de deuropener het van doet. ( defect ) 20 jaar oud. Zijn aan vervanging drive inwoning twee camera in huis met deur opener en buiten deurbel met camera, Gaarne prijs opgaven.


Elektra en groepenkast Haarlem
zondag 30 augustus 2020

Vervanging van intercom system en openings mechanisme

Het betreft een systeem voor 2 appartementen, waarvan alles moet worden vervangen. het systeem moet 1 grote deur (voordeur) openen, het openings mechanisme van deze deur is ook aan vervanging toe. voor bovenste woning is er een tweede deur waarvan ook het openingsmechanisme aan vervanging toe is.


Elektra en groepenkast Haarlem
woensdag 08 januari 2020

Intercom aansluiten

Ik heb een video deurbel ( technisch vergelijkbaar met Google Hello Nest ) aangeschaft die bedraad aangesloten moet worden op de huidige bedrading. De huidige beltrafo heeft niet genoeg Voltage. Dus deze dient ook vervangen te worden. ( buiten de groepenkast zie foto ). De materialen heb ik allemaal al op voorraad. Het ziet er niet al te lastig uit en ik denk dat het voor een vakman een kleine klus is. Wat zou het kosten om dit te laten doen door u?


Elektra en groepenkast Haarlem
woensdag 21 november 2018

Intercom met videofunctie installeren

Wat kost het vervangen van een intercom golmar platea met video? Dus inclusief installatie. Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn intercom kan vervangen. Mijn huidige intercom heeft geen videofunctie, de nieuwe dient dit wel te hebben. Aansluiting is al aanwezig.


Elektra en groepenkast Driehuis
dinsdag 18 juli 2017

Installatie van intercom en brievenbussen

Ik wil voor een appartementencomplex bestaande uit 3 portieken 3 nieuwe intercommen, in elke portiek dus een intercom, laten installeren in combinatie van nieuwe brievenbussen met bellenbord.


Elektra en groepenkast Haarlem
vrijdag 30 juni 2017

Golmar Platea Plus/color deurintercom repareren

Sinds een week werkt mijn deurintercom, Platea plus/Color, niet goed meer. Als er buiten wordt aangebeld gaat de bel binnen niet meer over. Bij het aanbellen hoor je wel de bel 4 x overgaan, lijkt op in gesprek. Alles nagelopen stekkers, lichtjes etc. Maar kan niet het probleem vinden. Graag wil ik een afspraak maken om de deurintercom te laten repareren.


Elektra en groepenkast Haarlem

Toegangssystemen in regio Haarlem

Andere klussen in Haarlem

Offertes aanvragen