Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Alkmaar

Bouwen extra verdieping +-48m2 - Bouwtekening laten maken - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwen extra verdieping +-48m2

Ik ben aan het onderzoeken of het bouwen van een extra verdieping op onze woning financieel mogelijk is. Het gaat bij voorkeur om een opbouw van een gehele verdieping. De woning is 5,63m breed en 8,40m diep. Het betreft een woning zonder echte zolder (vliering boven trap / hal) maar het is ook geen plat dak. Nieuwe verdieping graag geïsoleerd, buiten volledig in kunststof afgewerkt, binnen in ieder geval afgewerkt met verwarming, elektra, aansluitingen voor badkamer (afhankelijk van prijs / budget incl. afgewerkte badkamer) en bij voorkeur ventilatie meenemen voor zowel de 1ste verdieping als de nieuwe verdieping (woning heeft momenteel geen ventilatie). E.e.a. afhankelijk van de mogelijkheden en prijs. Tevens graag ook de aanvraag van vergunningen meenemen.


Architect Alkmaar

Offertes bouwtekening laten maken in Alkmaar vergelijken

Recente opdrachten in Alkmaar

maandag 11 mei 2020

Maken bouwtekening schuur

Maken van bouwtekening schuur incl berekening tbv fundering. Houtbouw schuur L vorm. 7x4 en 4x2. Geen verdieping


Bouwtekening en ontwerp Grootschermer
donderdag 23 november 2017

Bouwtekening laten maken voor dakkapel

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een dakkapel op zolder. Het dakkapel moet ongeveer 3,5 meter breed worden. Ik moet nog een vergunning aanvragen. De sleutel krijg ik pas op 2 juli.


Bouwtekening en ontwerp Heiloo
woensdag 04 oktober 2017

Bouwtekening en constructieberekening maken

Boven een gedeelte van de woonkamer bevindt zich een plat dak. Dat platte dak (350 bij 270 cm ongeveer) wil ik bij mijn slaapkamer trekken. Dus moet er een constructie worden geplaatst op het platte dak. Bovenop het nieuwe slaapkamergedeelte zou dan een schuin zadeldak met pannen geplaatst moeten worden die aan de achterzijde gelijk loopt met het bestaande dak. De constructie krijgt nieuwe kunststof kozijnen aan weerszijden, en in de schuine daken komen velux ramen. Gekeken moet worden of dit allemaal constructietechnisch haalbaar is, en of een omgevingsvergunning een haalbare kaart is. Daarom is een goede bouwtekening met verschillende aanzichten en volledige maatvoering nodig. Bestaande tekeningen zijn aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Egmond aan den Hoef
dinsdag 04 augustus 2015

Bouwtekeningen maken

Voor een dakopbouw, bestaande bouw, waarbij verlenging van de verdieping een groter woonoppervlakte moet creëren. Hierbij een bestek, eventueel een constructieberekening, om vervolgens bij de gemeente te kunnen indienen. Er is een foto beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Heiloo
dinsdag 30 maart 2010

Architect

Als volkstuinvereniging hebben we een 2e hands gebouwtje aangeschaft, welke we als verenigingsgebouwtje (8x8 mtr)op ons volkstuincomplex willen plaatsen. De gemeente alkmaar vraagt een bouwtekeningetje voor de bouwaanvraag. Wie kan onze armlastige vereniging helpen?? mvg Henk


Bouwtekening en ontwerp Alkmaar
Offertes aanvragen