Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Schoorsteen vervangen plaatsen verwijderen Leiden

Schoorsteen renovatie - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schoorsteen renovatie in Leiden?

Beginnen je schoorsteenvoegen scheuren te tonen? Of moet je je hele schoorsteen renoveren? De schoorsteenspecialisten via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je graag met het opnieuw voegen van je schoorsteen, maar ook met een rookkanaal renovatie en een schoorsteen reparatie in het algemeen. Het is belangrijk dat je schoorsteen, net als de gevel, in goede conditie is, want de schoorsteen is een punt dat water doorlaat. En je wil natuurlijk lekkages voorkomen.

Kosten schoorsteen renoveren

Je schoorsteen is vaak van hetzelfde materiaal gemaakt als je gevel en moet dezelfde kwaliteit bevatten. Daarom kan je schoorsteen met dezelfde methoden behandeld worden als je gevelRenoveer je je complete schoorsteen, dan bestaat dat uit: reinigen van de stenen, de voegen vervangenstenen vervangen, de stenen impregneren, herstellen of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen. Maar wat kost dit? 

Wij hebben een kostenoverzicht voor je gemaakt die je een indicatie geeft van de kosten van een schoorsteen renovatie. Het overzicht vind je hier.

Offertes schoorsteen renovatie in Leiden vergelijken

Recente opdrachten in Leiden

donderdag 24 augustus 2023

Schoorsteen Renovatie

Voor een pand binnen ons beheer zijn we op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat schoorstenen verwijdert en metselt.


Gevel- en metselwerk Leiden
zaterdag 16 juli 2022

Nokvorsten en schoorstenen renoveren

We zouden graag het volgende willen laten doen: 1) nokvorsten aanhalen (5,50 meter) of 2) schoorstenen: voegen herstellen, loodslab vernieuwen, bovenplaat renoveren, 3 maal ongebruikt rookkanaal dichtmaken. Het gaat om 2 halve schoorstenen, mogelijk doet 1 buurman ook mee met nog een halve schoorsteen. 3) 2 maal nieuwe dakdoorvoer plaatsen (houten dak met daaronder laag pirplaat) (ik lever de dakdoorvoer) 4) 1 maal bestaande cv rookgas afvoer verplaatsen 5) (optioneel) vervangen zinken dakgoot achter, 6 meter. Ik heb eventueel ook nog foto's beschikbaar van de situatie. Alvast bedankt voor de informatie.


Gevel- en metselwerk Leiden
maandag 29 november 2021

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Op zolderverdieping doorslaand vocht in zij-muur, ook bij schoorsteen. Enkele jaren geleden vanaf buitenkant nieuwe stuclaag en impregneren, maar probleem blijft. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Gevel- en metselwerk Oegstgeest
maandag 05 november 2018

Schoorsteen renoveren

Ik zoek een metselaar die mijn schoorsteen kan renoveren. De bovenste drie lagen bakstenen van de schoorsteen zijn losgeraakt. Noodreparatie is uitgevoerd. Op schuin dak naast/tegen dakkapel. Wat kost het om de bovenkant te verwijderen en opnieuw op te metselen?


Gevel- en metselwerk Oegstgeest
donderdag 11 januari 2018

Schoorsteen renoveren

De voegen van de schoorsteen moeten worden uitgeslepen of uitgehakt en opnieuw gevoegd, graag het lood rondom checken en er zitten 2 stenen zitten los van de boven rand. Deze graag bevestigen.


Gevel- en metselwerk Leiden
maandag 18 december 2017

Voegen van de schoorsteen vernieuwen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw laten voegen. Het oude voegwerk moet hiervoor uitgeslepen worden. Het dak is makkelijk te bereiken via het dakraam. Het is een typisch jaren '70 rijtjeshuis met schuin dak met pannen, redelijk stijl.


Gevel- en metselwerk Leiden

Schoorsteen renovatie in regio Leiden

Andere klussen in Leiden

Offertes aanvragen