Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Betonnen schutting plaatsen Enschede

Betonnen schutting - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen schutting in Enschede?

Ben je opzoek naar een duurzame, stijlvolle en geluidswerende schutting? Een schutting met beton is misschien dan iets voor jou. Ben je opzoek naar een beton schutting inclusief plaatsen?

Geen probleem, de hoveniers via Casius helpen je graag bij het plaatsen van een betonschutting. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij een beton schutting plaatsen, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkappingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Welke schutting past bij mij en wat kost het?

Beton is heel veelzijdig en toepasbaar in verschillende stijlen. Het kan bovendien gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Wil je het combineren? Kies dan voor een hout betonschutting plaatsen.

Schuttingen van beton zijn duurzaam, stijlvol en geluidswerend. Betonnen schuttingen heb je in vele soorten en maten, met verschillende motieven en daarom vind je al snel de perfecte schutting voor in jouw tuin. Wil je een ruwe en stoere uitstraling? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rots motief of een betonschutting met graniet. Heb je liever een simpele maar stijlvolle betonnen omheining, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schutting met gebroken steenmotief of nostalgie motief.

Hieronder staat een overzicht van een aantal uitvoeringen voor betonnen schuttingen:

Betonplaten tussen betonpalen (€30 per meter)

Deze schutting bestaat uit betonnen palen die voorzien zijn van gleuven, waarin vervolgens betonplaten geschoven worden tot de gewenste hoogte van de afsluiting is bereikt. Deze tuinomheining is een klassieke en redelijk goedkope constructie.

Deze schutting is ideaal als je een beperkt budget hebt, het uitzicht niet echt van belang is of wanneer je de omheining wilt laten overgroeien met (klim)planten.

Betonnen schutting combineren met hout (€50 per meter)

Je kan beton ook combineren met hout. Deze uitvoering heeft betonnen palen en een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige grond en daartussen plaatsen ze dan tuinschermen van hout.

Een groot voordeel van deze schutting is dat je kan genieten van de warme uitstraling van hout en de stevigheid en duurzaamheid van beton.

Betonnen schermen met structuur (€80 per meter)

Houd je niet van de wat kille look van klassieke betonplaten, maar wil je een moderne afsluiting creëren uit beton? Dan zijn betonnen schermen met structuur een goede keuze.

Betonnen schermen met structuur zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Je kan bij deze tuin afsluiting kiezen voor bijvoorbeeld een omheining met een houtnerf- of keienstructuur. Het assortiment aan tuinschermen met structuurplaten is vrij uitgebreid. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleuren mogelijk, waardoor betonnen schermen met structuur in verschillende soorten tuinstijlen goed tot hun recht komen.

Wil je een betonschutting laten plaatsen, maar heb je liever een professionele hovenier die eerst ter plaatse wat meer informatie komt geven gevolgd door een offerte op maat? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je - geheel gratis en vrijblijvend - in contact met de beste vakmannen uit de buurt.

Offertes betonnen schutting in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

zaterdag 16 maart 2019

Tuinen vernieuwen

De voor- en achtertuin is totaal 200 m2 groot. Voor beide tuinen dient de betegeling en de beplanting vernieuwd te worden en ook de oprit wil ik opnieuw laten bestraten. De houten schutting in de achtertuin wil ik graag laten vervangen door houten of kunststof schuttingsdelen met beton palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
donderdag 19 april 2018

Schuttingen plaatsen

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen. Deze mogen in beton gegoten worden. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. Ik heb een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
dinsdag 13 maart 2018

Afgebroken schuttingscherm waterpas zetten

Tijdens de enorme storm van bijna 2 maanden geleden is 1 van onze schermen afgebroken van de betonpaal en is de schutting totaal niet meer waterpas. Wij zouden graag weten wat het gaat kosten om deze werkzaamheden uit te laten voeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zaterdag 24 februari 2018

Scheefgezakte betonnen schuttingpaal rechtzetten

1 van de palen van onze schutting zakt langzaam steeds schever waardoor de betonnen platen uit de schutting dreigen te vallen (zie fotos). We zoeken iemand om de paal weer stevig rechtop te zetten en goed vast te zetten zodat hij in de toekomst niet verder zakt. De tuin heeft een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
woensdag 07 februari 2018

Plaatsen van een schutting

Wij willen een schutting laten plaatsen van 4 schuttingdelen over een lengte van 6.20 Bij de vorige schutting is wat beton onder de palen gekomen dat willen we dan laten verwijderen door jullie als dat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 04 februari 2018

Schutting herstellen en waterpas zetten

Door de storm is een schuttingscherm (eerste scherm) afgebroken van de betonnen tussenpaal waar die aan bevestigt was. Ook is door de enorme harde wind de schutting wat scheef gaan staan dus deze moet ook helemaal weer waterpas (schutting 12,5 meter lang).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede

Betonnen schutting in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen