Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode Venlo

Gevelrenovatie - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelrenovatie in Venlo?

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. Benieuwd wat je gevel renoveren inhoudt en wat het kost? Hieronder lees je er meer over.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelrenovatie in Venlo vergelijken

Recente opdrachten in Venlo

zaterdag 05 februari 2022

Gevel: stucwerk vernieuwen + voegwerk herstellen (~30m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn voorgevel kan renoveren, het betreft het volgende: Verwijderen 50cm x 9m stucwerk. Herstellen voegwerk van ca. 30 m2 Afhankelijk van de staat van het metselwerk, achter stucwerk opnieuw stucen 50cm x 9m.


Gevel- en metselwerk Venlo
donderdag 16 april 2020

Het renoveren van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitengevel kan bekleden. Het betreft ongeveer 70 m2. Ik bespreek graag met de vakman wat mijn exacte wensen zijn.


Gevel- en metselwerk Grubbenvorst
maandag 11 maart 2019

Betonrenovatie van 3 trappen

Wij zijn met 3 buren op zoek naar iemand die onze trap kan renoveren. Het betreft dus 3 woningen! Er zitten scheuren in het beton, waarschijnlijk door verzakking. Wij horen het graag!


Gevel- en metselwerk Venlo
woensdag 28 november 2018

Gevelbekleding plaatsen

Ik zou graag mijn gevel willen renoveren. Ik zou graag een kunststof bekleding willen laten plaatsen over een oppervlak van ongeveer 50 m2.


Gevel- en metselwerk Maasbree
vrijdag 02 februari 2018

Chalet renoveren met kunststof

Graag willen wij de gevel van ons chalet opnieuw bekleden met kunststof, de oude bekleding verwijderen wij zelf en voeren wij af.


Gevel- en metselwerk Sevenum
donderdag 09 maart 2017

Gemetselde schoorsteen renoveren

Het betreft het inspecteren van een schoorsteen en opnieuw voegen/impregneren en eventueel de loodslabben vervangen. Het regenwater lekt nu een beetje langs de schoorsteen naar binnen. Schoorsteen bereikbaar via een golfplaten dak van ongeveer 16 jaar oud. Het betreft een voormalige stal die verbouwd is tot woonhuis.


Gevel- en metselwerk Grashoek

Gevelrenovatie in regio Venlo

Andere klussen in Venlo

Offertes aanvragen