Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevel isoleren methode Ede

Gevelrenovatie - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelrenovatie in Ede?

Zien je voegen van je huis er slecht uit of ontstaan er scheuren in je gevel? Dan is het verstandig om snel een gevelspecialist in te schakelen om verdere schade te beperken. Benieuwd wat je gevel renoveren inhoudt en wat het kost? Hieronder lees je er meer over.

De vakmannen via Casius staan dan ook voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het renoveren, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Gevelrenovatie kosten

Soms is het reinigen van je gevel niet voldoende om je gevel weer helemaal in goede conditie te brengen. In dat geval heb je een gevelrenovatie nodig. De kosten van gevelrenovatie lopen uiteen van €5 per m² tot €100 per m², afhankelijk van het project. Hieronder lees je de gemiddelde gevel renovatie prijzen per m² per werkzaamheid.

Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Werkzaamheid Kosten per m²
Voegen en impregneren €25
Voegen en renovatie schoorsteen €30
Renoveren, voegen en impregneren €35
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden

Om een beeld te schetsen van de verschillende soorten projecten, hebben we hier een aantal situaties geschetst met de bijbehorende prijzen. Let op: deze prijzen zijn indicaties en kunnen in de praktijk afwijken.

Klein project

Als je jouw gevel volledig opnieuw laat voegen met platvol voegen (de voeg is gelijk met de voorzijde), betaal je gemiddeld €800 voor 60 m². Dit is inclusief btw en voorrijkosten.

Duurzaam project

Je hebt je gevel opnieuw laten voegen en je wilt daarna je voegwerk beschermen. Dan kan je de gevel laten impregneren. Voor voegen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld €1.420, inclusief btw en voorrijkosten.

Specifiek project

Heb je scheuren in je gevel? De voegen zouden dan moeten worden uitgehakt, de oude stenen moeten worden vervangen en daarna moet het weer opnieuw gevoegd worden. Daar betaal je voor een geveloppervlakte van 20 m² gemiddeld €3.100, inclusief btw en voorrijkosten.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelrenovatie in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

dinsdag 19 oktober 2021

Gevels renoveren 38m2

EPS 14cm tegen het eerste metselblad BEVESTIGEN + CEMENTSTUUCEN. In totaal15 strekkende meter. (3 kozijnen=8m2) totaal m2 = 38m2 Buitenblad hebben wij al gesloopt. Agenda= in April 2022


Gevel- en metselwerk Ede
woensdag 17 februari 2016

Voegen van gevel renoveren

Ons huis komt uit de 70'e jaren en de voegen zijn hoognodig aan vervanging toe. Ik heb een plattegrond van ons huis bijgevoegd en wat foto's. Vergeet het balkon niet mee te rekenen, daar zou ik ook graag nieuw lood in willen en (zie foto). Geen hakhamers bij verwijderen voeg. Gelieve een prijs met en zonder impregneren. De prijs voor Platvolborstelwerk/m² en Platvoldoorgestreken/m². En de prijs/uur. Een totaalprijs zou ook mooi zijn.


Gevel- en metselwerk Ede

Gevelrenovatie in regio Ede

Andere klussen in Ede

Offertes aanvragen