Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevelreiniging 1 Emmen

Gevelreiniging - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelreiniging in Emmen?

Heeft jouw huis een vuile gevel en is het tijd om daar iets aan te doen? De vakmannen via Casius helpen je er graag bij. Door je gevel te laten reinigen verwijder je aanslag en vervuiling, maar het zorgt ook voor een waardestijging van je woning. Na het reinigen kan je er ook voor kiezen om de gevel te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat je gevel beter beschermt is tegen weersomstandigheden.

De vakmannen via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het reinigen van je gevel, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten gevelreiniging

De uiteindelijk prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Kies je ervoor om na de reiniging je gevel te impregneren, of voegwerk te renoveren? Dat speelt mee in de prijs. Het voordeel is wel dat je gevel dan weer over een goede duurzaamheid beschikt en de uitstraling gedurende een lange tijd zal blijven. Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten.

Let op: dit zijn richtprijzen.

Werkzaamheid Uitleg Prijs per m²
Zandstralen Speciaal voor rode stenen €13
Zandstralen Speciaal voor gele stenen €16
Chemische reiniging Chemisch reinigingsmiddel wordt gebruikt. Het vuil lost op en het water wordt gerecycled. €18
Hogedruk reiniging (stoomreinigen) Koud water €7
Hogedruk reiniging (stoomreinigen) Warm water €8
Impregneren Minimumprijs €7,50
Vochtstralen Bestaat uit combinatie van water met zand, kalk of glasparels. Water is zachter dan zand waardoor de kans op gevelschade kleiner is. €14,50
Nevelstralen Indirecte stralen die de gevel nauwkeurig schoonmaken. Geschikt voor historische panden. €17
Reinigen en voegen (knipvoeg)   €70 - €100
Reinigen, voegen en impregneren   €75 - €110

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Om je een beeld te geven van de gemiddelde prijs van gevelreiniging, hebben we drie prijsvoorbeelden op een rij gezet. In deze prijsvoorbeelden zijn we uitgegaan van een gevel van 60 m². Waarom 60 m²? Omdat de gemiddelde gevelomvang van een rijtjeswoning in Nederland deze afmeting heeft. Let op: deze prijzen zijn indicaties die in de praktijk kunnen afwijken.

Alleen reiniging

Wil je alleen je gevel laten reinigen, dan ben je natuurlijk het goedkoopst uit. Je kunt al genieten van een schone gevel vanaf €300. 

Voegwerk

Misschien zijn je voegen niet meer in goede staat en zijn deze dus toe aan een renovatie. Het laten renoveren van voegwerk kan voor een waarde verhoging van je woning zorgen. De schaduwvoeg accentueert bijvoorbeeld de horizontale lijnen van je woning en zorgt daarmee voor een unieke uitstraling. De gemiddelde kosten voor dit project beslaat tussen de €1.400 tot €1.800. 

Langdurige bescherming: impregneren van de gevel

Wanneer je je vers gereinigde gevel en net vervangen voegwerk langdurig wilt beschermen, dan is het verstandig om je gevel te laten impregneren. Dit zorgt voor een beschermlaagje wat de muren tegen vocht beschermt. 

Een ander voordeel is dat impregneren er ook voor zorgt dat je energierekening daalt. Het heeft namelijk isolerende eigenschappen.
De gemiddelde totale kosten voor het reinigen, renoveren van je voegen en impregneren van je gevel zijn €3.200 à €3.800.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelreiniging in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

woensdag 27 april 2022

Gevel impregneren (65 m2)

Zoek een vakman voor het reinigen en impregneren van mijn gevel. Gaat ongeveer om 60 a 65 m2.


Gevel- en metselwerk Emmen
donderdag 09 juli 2015

Verf van gevel verwijderen

33 vierkante meter gevel reinigen. Er zit verf op. We weten niet wat voor soort verf.


Gevel- en metselwerk Schoonebeek
zondag 20 juli 2014

Gevel reinigen en opnieuw voegen

Gevel reinigen en nieuwe voeg inbrengen. Het gaat om een twee onder 1 kap woning. De gehele gevel van de woning dient rondom gerenoveerd te worden.


Gevel- en metselwerk Emmen
donderdag 26 juni 2014

Gevel reinigen en impregneren

Een gevel van 14 m2 reinigen en impregneren. Het is een deel van een puntgevel. Hoogste punt een meter of zes hoog, begane grond en de punt. Gevel met een gelige, zachte steen. Het bovenste deel is vies geworden, wat zwart en mos.


Gevel- en metselwerk Sleen
maandag 09 juni 2014

Stucklaar maken van de gevel

Reiniging van de gevel zodat stucwerk mogelijk is. Gewoon metselwerk. Geen ernstige vervuiling dus mogelijk met (warm) water te reinigen. Begane grond en een klein deel een kopgevel van max. 3 meter hoogte, 115 m2 totale oppervlakte. Bereikbaarheid is goed, vrijstaande boerderij.


Gevel- en metselwerk Zweeloo
woensdag 25 december 2013

Gevel reinigen en impregeneren

Ik wil graag de achterzijde van mijn woning laten reinigen en impregeneren ik gok zo\\\'n 20 m2


Gevel- en metselwerk Emmen

Gevelreiniging in regio Emmen

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen