Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Emmen

Stucklaar maken van de gevel - Gevel - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucklaar maken van de gevel

Reiniging van de gevel zodat stucwerk mogelijk is. Gewoon metselwerk. Geen ernstige vervuiling dus mogelijk met (warm) water te reinigen. Begane grond en een klein deel een kopgevel van max. 3 meter hoogte, 115 m2 totale oppervlakte. Bereikbaarheid is goed, vrijstaande boerderij.


Gevelspecialist / metselaar Zweeloo

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Emmen

Recente aanvragen uit Emmen

maandag 11 september 2023

Metselwerk

Gemetselde garage 1 kant vd lange zijde deuren Achterkant 2 ramen Kunststof kozijnen Strak afgewerkt met elektra Hoog genoeg voor trekkertje Ruime garage maten aanhouden!


Gevel- en metselwerk Roswinkel
donderdag 07 september 2023

Gevels renoveren

Algemeen hoge luchtvochtigheid in huis (ook in de winter) en willen graag weten hoe dit naar normale waarden te krijgen en te houden. Oorzaak ons op dit moment onbekend, dat is hetgeen wat we graag zouden willen weten. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren, Voegen uitslijpen en hervoegen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Gevel- en metselwerk Coevorden
zondag 30 juli 2023

Metselwerk

Voorgevel bemetselen en kunststof kozijnen en kunststof voordeur.


Gevel- en metselwerk Emmer Compascuum
zondag 25 juni 2023

kunststof gevelbekleding en boeiborden plaatsen

kunststof gevelbekleding en boeiborden plaatsen


Gevel- en metselwerk Nieuw Amsterdam
maandag 01 mei 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Gaat om vakantiewoning, voorkant moet de gevelbekleding vervangen worden. Ongeveer 25m2, veel raampartijen. Ook isoleren, vanwege vochtprobleem Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Erm
maandag 27 maart 2023

Metselwerk

50 a 55 m2


Gevel- en metselwerk Emmen
maandag 27 februari 2023

Metselwerk aan tuinmuur

Gaarne de prijs (ongeveer) voor een tuinmuur aan de achterzijde van de tuin met 6 kolommen. De muur zal ongeveer 12,5 meter lang worden en 2 meter hoog. Op de kolommen een afdekking en wellicht ook op de muur zelf. Gaarne een prijs met fundering en zonder fundering. het plan was om die voorbereiding zelf te doen. Vriendelijke groet, Robert Teske


Gevel- en metselwerk Coevorden
maandag 23 januari 2023

Steenstrips en isolatie aan gevels

2 zijmuren en voorgevel voorzien van isolatie en steenstrips. Betreft ongeveer 55 m2.


Gevel- en metselwerk Emmer Compascuum
maandag 14 november 2022

Gevels renoveren (~80m2)

Onze buitenmuren dienen volledig gerenoveerd te worden; nieuwe voegen, aantal stenen vervangen, impregneren. Het gaat hierbij voornamelijk om drie buitenmuren gezien we een 2 onder 1 kap woning hebben. Het gaat om ongeveer 80m2.


Gevel- en metselwerk Erica
maandag 24 oktober 2022

Kunststof gevelbekleding plaatsen (~15m2)

Mijn aanvraag betreft 2 x een borstwering van beton. Ik wil dit graag laten bekleden met keralit of iets dergelijks. Totaal gaat het om ongeveer 15m2.


Gevel- en metselwerk Emmen
maandag 17 oktober 2022

Gevel isoleren

Gaat om een woning uit 1950. Helft van een dubbele. De bedoeling is beide woningen te isoleren. Gemiddelde 75 m2 per woning. En het gaat om 2 woningen. Het moet vanaf de buitenkant geïsoleerd worden.


Gevel- en metselwerk Emmen
vrijdag 14 oktober 2022

Isoleren van borstwering

Het betreft isoleren van een deels betonnen borstwering op de begane grond. Van ongeveer 15 m2. En daarna afwerken met crepui. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Wat is de geschatte oppervlakte van de gevel in m²?: 15 Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi) Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / buitenmuren isoleren langs de buitenzijde


Gevel- en metselwerk Emmen
maandag 10 oktober 2022

Buitengevel isoleren en stuken (90 m2)

Zoek een vakman voor het isoleren van de gevel en het afwerken met stukwerk. Gehele gevel isolatie (spouwmuur isolatie is niet mogelijk). Eventueel met de woning van de buren. Gaat om 90 m2.


Gevel- en metselwerk Emmen
dinsdag 27 september 2022

65m2 gevels isoleren, afwerken steenstrips en voordeur + schuifpui vervangen

Ik zoek een specialist die voor mij mijn buitenmuur kan isoleren. Dit zijn enkelsteense muren, dit wil ik dan van buitenaf laten isoleren. Het zal gaan om ongeveer 65m2. Daarna moet het wel afgewerkt worden met steenstrips, maar graag hoor ik meer mogelijkheden. Ook wil ik de voordeur en de schuifpui, inclusief de kozijnen laten vervangen. Ik weet niet hoe dit zal moeten gebeuren dus dit bespreek ik graag met de vakman.


Gevel- en metselwerk Emmer Compascuum
zaterdag 24 september 2022

Gevel isoleren + afwerken met steenstrips (~40m2)

Ik heb een 1 steense muur, die ik wil laten isoleren en afwerken met steenstrips. Ik schat de oppervlakte op een 40m2.


Gevel- en metselwerk Emmen
Offertes aanvragen