Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Tilburg

Verlichting - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Tilburg?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

vrijdag 04 augustus 2023

Buitenverlichting aansluiten

9 prikspots en 2 hangspots multicolor aansluiten en dat ze los van elkaar op n andere kleur ingesteld kunnen worden via n app


Elektra en groepenkast Tilburg
zaterdag 18 september 2021

Extra stopcontact aanleggen

Extra stopcontact aanleggen in trapkast tbv trapverlichting


Elektra en groepenkast Tilburg
zaterdag 27 februari 2021

Aanleggen verlichting woonkeuken

Een design (plafond) lamp ophangen met een verlegstuk. Daarbij aanbrengen van klik aan klik uit systeem op verschillende punten in woonkamer en in de woonkeuken.


Elektra en groepenkast Tilburg
dinsdag 21 juli 2020

Aanleggen en aansluiten tuinverlichting vanuit schuur

Electra in achtertuin aanleggen bij nieuwbouwhuis uit 2017. We hebben stroom in de schuur dus alles kan via daar. Het gaat om 7 up en down lights, 3 spotjes en 2 stopcontacten. De lampen zelf zijn al in huis, gaat alleen om het aanleggen en aansluiten.


Elektra en groepenkast Tilburg
zondag 01 maart 2020

Aansluiten tuinverlichting en stopcontacten maken

Beste dhr/mevr, Kunt u mij een offerte sturen voor het aanleggen van tuinverlichting. De grondkabel is al aangebracht. Zie foto Ik wil graag hulp bij het uitzoeken van de juiste verlichting en aansluiten. Onder de overkapping wil ik een hanglamp en een stopcontact (grondkabel is aanwezig. Het gaat om ongeveer 7 lichtpunten rondom de tuin. De lussen liggen er al.


Elektra en groepenkast Tilburg
zaterdag 09 november 2019

Stroom in gehele garage aanleggen

Ik wil de stroom in de garage opnieuw verdelen. In totaal ongeveer z'n 8 / 9 stekker dozen, 6 aansluitingen voor verlichting en wat schakelaars


Elektra en groepenkast Tilburg

Verlichting in regio Tilburg

Andere klussen in Tilburg

Offertes aanvragen