Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Breda

Verlichting - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Breda?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

vrijdag 23 juni 2017

Meterkast laten vervangen en uitbreiden

In een oude woning wil ik de meterkast vervangen. Het is de bedoeling dat de huidige meterkast wordt vervangen/uitgebreid. Voor de keuken dient er rekening gehouden te worden met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en verlichting. Daarnaast moet er naar 1 slaapkamer een aparte groep worden gemaakt.


Elektra en groepenkast Breda
woensdag 07 september 2016

Stopcontacten aanleggen in een studioruimte

Voor een nieuw in te richten studio wil ik graag 5 stopcontacten aanleggen, verdeeld over de ruimte. Per aansluitpunt twee stekkers. Het zijn betonnen muren dus werken met kabelgoten. De ruimte is 100 m2 groot (12 x 7 meter). Het pand is casco opgeleverd. Het plafond is kaal en heeft geen lichtpunten. Ik heb LED-verlichting besteld.


Elektra en groepenkast Breda
zaterdag 19 maart 2016

Nieuwe verlichting in de keuken aanbrengen

Ik zou graag nieuwe verlichting onder de keukenkastjes willen. Er hangen nu 5 driehoekspotjes en 2 daarvan geven kortsluiting en doen het dus niet meer. Graag een prijsopgave voor 5 nieuwe driehoekspotjes of ronde spotjes + het monteren daarvan.


Elektra en groepenkast Breda
zondag 13 juli 2014

Tuinverlichting aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van tuinverlichting. De kabels liggen al onder de tegels door. Deze moeten op enkele plaatsen nog verlengd worden. Het gaat om 4 grondspots plaatsen in zand en 4 lampen op de muur bevestigen. En 2 contactdozen plaatsen. Materialen schaf ik zelf aan. Uitvoering graag op korte termijn, in overleg wanneer.


Elektra en groepenkast Breda
maandag 26 mei 2014

Elektra aanleggen in een nieuwe serre

De werkzaamheden zullen omvatten: 1.) Het leveren en monteren van 10 aansluitingen voor spots, welke te leveren zijn door de aannemer voor serre, deze spots dienen in led en dimbaar te zijn. 2.) Leveren en monteren van 2 aansluitingen in de nok van het dak, te bedienen door middel van een schakelaar in de nabijheid van de serre. 3.) Leveren en monteren van een buiten wand contactdoos die spatwater dicht is. 4.) Leveren en monteren van een buiten schijnwerper met aparte bewegingsmelder (optie) 5.) Leveren en monteren van een aparte leiding naar buiten voor later. (tuinverlichting). 6.) Leveren en monteren van meerdere dubbele wand contactdozen in de hoeken, en een dubbele in de nabijheid van de serre.


Elektra en groepenkast Breda
maandag 19 mei 2014

Verlichtingsklus aan de buitengevel

In de keuken een plafondlamp met 4 schroeven vastzetten en elektra aansluiten. Op de eerste verdieping buiten een lamp met bewegingsmelder op 2.5 meter hoogte met 2 schroeven en pluggen in de muur vastzetten. De elektra aansluiten en met een draad dat door het kozijn loopt, aansluiten aan de tweede verdieping. Gat in het kozijn is al geboord. Zelf kan ik de elektra daar met een kroonsteen aansluiten.


Elektra en groepenkast Breda

Verlichting in regio Breda

Andere klussen in Breda

Offertes aanvragen