Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Zutphen

Douchecabine plaatsen - Badkamer - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen op tegelvloer die wat schuin afloopt waardoor er wat hoogteverschil komt. Graag hulp bij hoe op te lossen en passen maken


Badkamerspecialist Zutphen

Offertes voor badkamer in Zutphen aanvragen

Recente aanvragen uit Zutphen

maandag 24 april 2023

vervangen instroommechaniek inbouwtoilet

vervangen instroommechaniek Oliver Adriatico dual inbouwtoilet en bevestigingsclip en werkend opleveren.


Badkamer en toilet Empe
dinsdag 14 februari 2023

Badkamer tegelen

Badkamer betegelen over bestaan de tegels. Totaal 17m2. Waarvan 10m2 30x60 en 7m2 pateoon 33x33. Tevens douche, badkamermeubel en radiotor aansluiten op bestaande leidingen.


Badkamer en toilet Dieren
maandag 28 november 2022

Reperatie spoelknop

De spoelknop van het toilet in de badkamer werkt niet goed. De kleine spoelknop geeft geen water, de grote spoelknop doet het wel maar blijft veel te lang doorspoelen.


Badkamer en toilet Warnsveld
vrijdag 07 oktober 2022

WC renoveren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn wc-ruimte. Het betreft het plaatsen van een ingebouwde afzuiger in mijn wc ruimte. Een kleine wastafel in een hoek, de leidingen wegwerken en stucen en het afwerken met tegels die al aanwezig zijn.


Badkamer en toilet Dieren
zondag 12 juni 2022

Badkamer geheel renoveren 9m2

Ik wil graag een nieuwe badkamer met een nieuw bad een nieuwe douche etc de badkamer is 3 bij 3 meter. De hele badkamer moet ook leeg gehaald worden.


Badkamer en toilet Borculo
maandag 11 april 2022

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen op tegelvloer die wat schuin afloopt waardoor er wat hoogteverschil komt. Graag hulp bij hoe op te lossen en passen maken


Badkamer en toilet Zutphen
dinsdag 08 maart 2022

Badkamer plaatsen

Bijgaand de foto’s van de ruimte waar onze nieuwe badkamer moet komen. De aansluitingen voor ventilatie ? 110, verwarming, afvoer wasbak, elektra en water zijn reeds beschikbaar. Afvoer voor bad en douche moeten nog gelegd worden en kunnen worden aangesloten via de kelder (zie foto) direct onder de toekomstige badkamer. De ondervloer bestaat op dit moment uit een houten deklaag, balken van 12 cm en daaronder beton en deels zand. De afmetingen van de ruimte zijn 356 x 342 x 273 (LBH) In de badkamer die we voor ogen hebben zitten een separate douche, een bad en een dubbele wastafel met verwarmde spiegel. Er komt geen wc. De sfeer wordt minimalistisch met Scandinavische invloeden. De badkamer moet volledig worden opgeleverd inclusief afwerking van de wanden, deur, vloer en plafond met spotjes, ventilatie en radiator.


Badkamer en toilet Vorden
zaterdag 05 februari 2022

Badkamer in zijn geheel renoveren

Badkamer moet vernieuwd worden, is nog van de oorspronkelijke bouw uit 1992. Alles moet eruit gehaald worden en afgevoerd. Leidingen hoeven (in principe) niet worden verlegd. Opnieuw waterdicht maken ivm schimmel onder de douche bij de trap (vloer/plafond). Alle nieuwe materialen (tegels, wc, wasbak, verwarming en kranen) bestel ik zelf. Voor plafond moet een oplossing worden bedacht (nu schrootjes/ kunststof, gaat eruit). Alles moet opnieuw getegeld en aangelegd worden, mogelijk een klein stukje stucwerk (plafond). De grootte is ongeveer 2x3 meter.


Badkamer en toilet Zutphen
maandag 31 mei 2021

Badkamer maken 100x200 cm

Van onze stenen berging L600 x B280 x H250 cm willen wij graag een slaapkamer met badkamer B100xH200 cm maken. (inloopdouche met wastafelmeubel.) Wat is gaat dat kosten? Van het totaal plaatje, mits jullie dat ook doen, maar ook graag alleen de prijs voor de kleine badkamer.


Badkamer en toilet Zutphen
maandag 17 mei 2021

Badkamer en Toilet installatie

Het gaat om een nieuwbouw woning in Blaricum Oplevering medio juni 2021. Badkamer heeft vloerverwarming en moet nog worden voorzien van een dekvloer. Volledig installatie badkamer: inloopdouche, wc, ligbad(whirlpool) inbouw kranen, 2 opzet komen en wastafel. Betegeling badkamer. Begane grond: plaatsing hangend wc en fontein en betegeling.


Badkamer en toilet Laren
donderdag 06 mei 2021

Tussenmuur vervangen badkamer

Ik wil graag de scheluw tussenmuur naast douche (blokken, betoncire, looox box, ca 2m) vervangen. De tussenmuur is scheef aangelegd door iemand dus ik wil een nieuwe rechte muur erin. Deze moet ook weer netjes worden afgewerkt.


Badkamer en toilet Brummen
donderdag 01 april 2021

Renovatie badkamer en toilet (totaal 7m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die de badkamer en toilet kan renoveren. Het gaat om ca. 50m2 tegelen en het aansluiten van 2 inbouw toiletten 1 in de badkamer en 1 in toilet, douche cabine, opbouw douche, afvoer, wastafelkraan met 2 kranen, fonteintje in toilet. Materiaal schaffen wij zelf aan. Het gaat enkel om installatie. Graag in overleg met de vakman over de huidige situatie wat er wel en niet kan blijven.


Badkamer en toilet Eerbeek
dinsdag 23 februari 2021

Twee badkamers renoveren

Beide badkamers zijn 12 m2. Alle leidingen zijn aangesloten het moet alleen gemonteerd worden. Alle materialen zijn al aanwezig. Gaat alleen om monteren Badkamer 1: -douche bak -douche wand -meubel -op de vloer tegels -douche kop installeren Badkamer 2: - bad geïnstalleerd - kraan bad installeren - meubel - ingebouwd wc met sanibreour - radiator ophangen


Badkamer en toilet Eerbeek
woensdag 17 februari 2021

Uitrand en afvoerset bad verwijderen

Uitrand moet worden verwijderd om bad uit te nemen. Complete afvoerset moet worden meegenomen


Badkamer en toilet Eefde
donderdag 11 februari 2021

Nieuwe badkamer plaatsen

We willen een nieuwe badkamer laten plaatsen. De ruimte is: 2.5 x 3 meter. Sloopwerk doen we ev.t. zelf. Alle leidingen zijn aanwezig. Wens : Douche, dubbele wastafel, toilet (evt. bad niet noodzaak).


Badkamer en toilet Lochem
Offertes aanvragen