Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Den Helder

Zoldertrap - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Den Helder?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Den Helder aanvragen

Recente aanvragen uit Den Helder

donderdag 05 maart 2020

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een Inox trapleuning laten plaatsen aan de wenteltrap. Heeft ooit een leuning op gestaan. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Budgetvriendelijke oplossing In welke materialen heb je interesse? Inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Vrijstaand op de trap of vloer


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zaterdag 17 augustus 2019

Traptrenovatieborden leggen

Twee trappen waar op de treden traprenovatie gelegd moeten worden.


Trappenbouw en traprenovatie Huisduinen
dinsdag 12 februari 2019

Traprenovatie open trap

Mijn open trap moet gerenoveerd worden. Ik heb nog niks qua spullen hiervoor want ik weet niet wat ik allemaal nodig ga hebben. Ik heb geen internet dus ik ben naar de winkel gegaan en zij hebben voor mij dit offerte verzoek gedaan.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zondag 02 december 2018

Trap vervangen

Het betreft het adviseren, inmeten en plaatsen van een vaste en eventueel dichte zoldertrap. De huidige trap staat op de verkeerde locatie voor de inrichting van de zolder. Het betreft een jaren 30 huis met houten vloeren. Er moet niks afgevoerd worden. Er moet een gat gemaakt worden en het gat van de andere trap moet worden dichtgemaakt.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zaterdag 09 juni 2018

Steile houten trap maken

Graag zou ik een offerte willen voor het maken en plaatsen van twee houten, dichte steektrappen van beide 3. 60 hoog in een hoek van 45 graden. De trappen komen beide tegen een dragende muur te staan. Aan de andere zijde komt, later, een muur te staan. Graag horen wij wat de prijs hier van is en op welke termijn de klus uitgevoerd zou kunnen worden.


Trappenbouw en traprenovatie Den Oever
dinsdag 10 april 2018

Vast trap aanleggen naar de zolder

Beste Meneer/Mevrouw, Graag wil ik weten welke trap soort mogelijk is in mijn huis. Het betreft een vaste zoldertrap 2.80 meter hoog). De maten zijn: -Oploop 115 cm -Trapgat 1310 mm x 70 cm. Ik hoor graag van u.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
maandag 26 maart 2018

Trappen laten renoveren

We willen twee trappen laten renoveren. We willen de traptreden dieper hebben, verstevigen en zorgen voor demping. Het gaat om 2 trappen van 14 treden. 1 naar eerste verdieping en 2e naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zaterdag 03 februari 2018

Zoldertrap monteren

Ik wil een dolle houten zoldertrap 120 x 60 cm laten monteren, er zit al een gat in het plafond, helaas niet groot genoeg. Dit moet 60 cm breed en 1,20 meter lang. Wat kost dit? Graag via de mail benaderen.


Trappenbouw en traprenovatie Den Burg
maandag 14 augustus 2017

Trap verplaatsen in huis

Ik wil graag de kosten weten om de trap in mijn appartement (maisonnette) te verplaatsen. Deze zit op dit moment in een van de slaapkamers met daaronder een trapkast (betreft een redelijk steile houten trap). Het gaat om het verplaatsen van deze trap naar de woonkamer, of het de zelfde soort trap moet zijn, of een andere opstelling laten we ons graag over adviseren. Wij hebben de woning in de verkoop staan en horen vaak dat mensen toch net even die extra slaapkamer missen. Wij willen graag weten wat de opties en de kosten zijn. Er kan iemand komen kijken naar de situatie.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zondag 23 april 2017

Van vlizotrap naar vaste trap

Van de 1e verdieping naar de zolder waar nu een vlizotrap is. De trap wordt een smalle, L-vorm, (zie foto) Met een hoogte circa 240 cm. Waarschijnlijk kan het gat van de vlizotrap gebruikt worden. De verdiepingsvloer is van hout. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Trappenbouw en traprenovatie Wieringerwerf
dinsdag 07 juni 2016

Trapsparing maken en trap plaatsen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het maken van een vaste trap naar zolder. Er zal een nieuw trapgat naast het trapgat van de vlizotrap gemaakt moeten worden in de houten vloer. Het oude gat dient te worden gedicht.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
vrijdag 27 mei 2016

Trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een vaste trap na zolder te plaatsen. Er zit nu vlizotrap in er is voldoende ruimte om een trap te plaatsen


Trappenbouw en traprenovatie Anna Paulowna
dinsdag 16 februari 2016

Vlizotrap vervangen door vaste trap

Ik heb nu een vlizotrap naar zolder. Ik wil nu graag een vaste trap naar zolder. Het gaat om een houten verdiepingsvloer. Ik wil de vaste trap graag op een ander plaatst dan waar de vlizotrap nu zit.


Trappenbouw en traprenovatie Anna Paulowna
vrijdag 29 januari 2016

Trap bekleden met PVC

Wij willen onze trap renoveren. Het gaat om een trap met een draai van 90 graden en 12/13 treden. De vloerbedekking die er nu op zit kunnen we eventueel zelf verwijderen. Misschien moeten er wat lijmresten verwijderd worden. We zijn geïnteresseerd in PVC om het kraken van de trap tot een minimum te beperken in verband met slapende kinderen. De stootborden moeten wit geschilderd worden, het PVC alleen op de treden en in een grijstint. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden.


Trappenbouw en traprenovatie Hippolytushoef
vrijdag 18 december 2015

Vaste trap naar zolder plaatsen en afwerken

Wij willen graag een vaste houten trap naar de zolder geplaatst en afgewerkt hebben, vlizotrap verwijderen en oude gat dichten of deels dichten afhankelijk van nieuw te maken gat. Vloer is gewapend beton. Nieuwe trap zal een halve draai linksom moeten maken en komt (deels) boven de trap van begane grond naar 1e verdieping. De maten zullen moeten worden opgenomen. Doe het liefst zaken met 1 bedrijf die de hele klus verzorgd.


Trappenbouw en traprenovatie Anna Paulowna
zondag 19 april 2015

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik heb een vlizotrap en wil graag een vaste zoldertrap laten plaatsen. Wat kost dat bij u en wat is mogelijk?


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
woensdag 01 oktober 2014

Trap met Flexxstairs bekleden

Ik wil graag m'n trap laten bekleden met Flexxstairs, het zijn 15 traptreden. Gladde houten treden, in de grondverf gezet. Graag een prijs voor het leggen van de Flexxstairs + eventuele voorrijkosten + manuren.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
maandag 18 februari 2013

Open trap kwartslag laten maken

Ik moet voor mijn huis een nieuwe trap met kwartslag laten maken. Ik sta nog open voor verschillende opties (open/gesloten). Ik ben op zoek naar een vakkundige timmerman die mij hierbij kan adviseren en dit op maat kan maken, voor een leuke prijs.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
maandag 18 april 2011

Vaste trap naar zolder

We hebben een huis gekocht wat meer dan 50 jaar oud is. Er staat een houten losse trap voor de zolder en we willen graag weten hoe duur het is om een vaste (dichte) trap te laten plaatsen. Het gaat om een trap met een draai erin (driekwart denk ik). Er zit nu een opening voor de trap en verder zitten er softboard plafonds in op de overloop. Betreft ook het leveren van de trap.


Trappenbouw en traprenovatie Wieringerwerf
maandag 21 januari 2008

Timmerman

Een bestaande trap moet vervangen worden. Trapgat is 90 x 200 cm met een uitloop van min. 1 mtr.. Hoogte van vloer naar vloer is 278 cm.. Bestaande trap heeft nu 13 treden. De bovenste trap steunt op de paal van de onderste trap. 1 Tree van de trap (hardhout) heeft het begeven, zodoende dat de trap vervangen moet worden. Het betreft een trap met 2 kwartdraaiingen linksom.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
zondag 18 februari 2007

Timmerman

Wij willen een houten trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolder. Het gaat dus om het maken van een gat naar de zolder en het plaatsen van een nieuwe trap. De breedte van de gang waarin de trap moet komen is 130cm.


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder
vrijdag 21 oktober 2005

Timmerman

zolder trap half of dubbel kwartslag, uitvoering in grenen/vuren/gegrond. Plaatsing in nieuw aan te brengen trapgat, houten vloeren


Trappenbouw en traprenovatie Den Helder

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Den Helder

Offertes aanvragen