Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Uithoorn

Zoldertrap - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Uithoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Uithoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Uithoorn

vrijdag 14 mei 2021

Trap renoveren

Het betreft een gesloten trap met een draai erin van 12 trede en een open trap met een draai erin van 12 trede. Ik wil het graag laten renoveren. Mijn voorkeur gaat uit naar pvc en anders laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 29 september 2020

Nieuwe trap plaatsen

We willen de huidige trap naar de eerste verdieping vervangen door een trap die minder steil en smal is. We willen een houten trap. Graag ontvang ik een prijsindicatie.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
zaterdag 25 april 2020

Wenteltrap in tuinkamer naar garagezolder plaatsen

We willen graag in onze tuinkamer een houten of stalen (moderne stijl) wenteltrap naar een garagezolder boven laten plaatsen. De hoogte is ongv. 2.14 m. Het probleem is, dat de tuinkamer een hout parket met een vloerverwarming onder het parket heeft... hebben jullie daar een oplossing voor? Het is geen luik, maar een gat boven, een deuropening naar de garagezolder op 2.14 m hoogte. Ik kan een foto sturen als dat helpt.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe trap realiseren

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen met een kwart draai erin, vaste trap, dicht (i.v.m. te realiseren kasttrap). Contact gaarne via e-mail, daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 04 februari 2019

2 dichte trappen bekleden met laminaat

Wij willen 2 dichte trappen met 1 draai laten renoveren met laminaat


Trappenbouw en traprenovatie Wilnis
zondag 18 november 2018

Trap plaatsen

Wij hebben nu een een open trap Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien Ik wil een open trap hebben die recht is met een draai. Het gaat om een budgettrap die ik wil laten plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 16 juli 2018

Trap monteren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Currently I have spiral staircase. Iron rod in the center and steps attached to it. I am looking for a wooden staircase where steps fixed both to wall and center piece to make them strong.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
donderdag 07 juni 2018

Traprenovatie op een houten trap aanbrengen

Wij hebben net een nieuwe houtentrap (wit), maar we zouden deze graag renoveren met houten treden. Het gaat om zowel traptrede als het stuk ertussen. Uiteraard ben ik benieuwd wat dit gaat kosten om dit door een vakman te laten doen. Moeten wij het materiaal aanschaffen, of is dit bijvoorbeeld een totale prijs voor materiaal en maakkosten? We hebben 13 treden en zouden dit graag snel willen inplannen/laten doen, mits we uiteraard een mooi voorstel krijgen.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
zondag 18 maart 2018

Trap bekleden

Ik wil de trap laten bekleden met laminaat. 12 treden in totaal, inclusief stootranden en exclusief de zijkanten. Laminaat in bezit, bevestiging materiaal niet.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
vrijdag 18 augustus 2017

Traprenovatie van 13 treden en stootborden

Wij hebben een dichte houten trap met 13 treden waar we graag traprenovatie op laten leggen. Het is een rechte trap. De trap is al helemaal kaal en we schuren deze vooraf glad. We hebben het materiaal al gekocht voor op de treden en stootborden. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
woensdag 29 maart 2017

RVS trapleuning laten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een RVS trapleuning. Het zal uit 2 delen moeten bestaat en de totale lengte is 3 a 3.50 meter.


Trappenbouw en traprenovatie De Kwakel
dinsdag 14 maart 2017

Permanente zoldertrap monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig maar deze mag weg. De woning heeft houten verdiepingsvloeren. Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen omdat er momenteel een dakkapel op het dak geplaatst wordt dus dan kan de ruimte beter gebruikt worden.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
vrijdag 06 januari 2017

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Op mijn dichte trap zit vloerbedekking. Graag zou ik de bedekking van de treden en de stootborden willen laten verwijderen. De lijmresten dienen ook verwijderd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 02 januari 2017

Trapleuning bij een wenteltrap monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inmeten, leveren en plaatsten van een trapleuning (profielkleur: antraciet grijs). Ik wil graag PVC. Het is voor een wenteltrap. Lengte van de leuning ligt rond de 4.50 meter.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 26 juli 2016

Trap naar zolder vervangen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder in plaats van de vlizotrap. Waarschijnlijk moet de opening verplaatst worden. Wat zijn de kosten hiervan?


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
donderdag 07 juli 2016

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag de trap van de begaande grond naar de eerste verdieping laten bekleden door laminaat. In de trap zit een draai en de trap heeft 13 treden. De trap word door ons zelf kaal gemaakt. Wat zou het bekleden ongeveer gaan kosten?


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 29 maart 2016

Trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen in onze (jaren 40) rijtjeswoning. Op dit moment heb ik een vlizotrap en deze wil ik laten vervangen door een houten open trap. Er zal waarschijnlijk een nieuw gat gemaakt moeten worden en het gat van de vlizotrap moet worden dicht gemaakt. Graag ontvang ik een offerte hierover.


Trappenbouw en traprenovatie Mijdrecht
dinsdag 26 januari 2016

Trappen bekleden

13 treden, 2 trappen. Met een bocht erin, zoldertrap is een open trap. WIj willen graag de mogelijkheden en offerte van zowel tapijt als laminaat ontvangen


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 06 oktober 2014

Trappen bekleden

Wij willen 2 trappen: begane grond vaste trap/1e verdieping & zolder een open trap laten bekleden. Elke trap heeft 15 treden waarvan 10 gedraaid en 5 recht. Bij de 1e trap moeten de stootborden ook worden bekleed. Er moet tapijt op gelegd worden. Graag advies hierover. Mogelijk heeft u stalen als voorbeeld?


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
donderdag 19 september 2013

Vlizotrap repareren

Het betreft het laatste gedeelte, derde stuk, wat vervangen of gerepareerd moet worden. Wie zou ons hier mee kunnen helpen.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 18 juli 2011

Trap stofferen

Trap stofferen met vloerbedekking, met één draai, geen zijkanten bekleden. 13 treden. Dus alleen treden en stootbord, in één kleur. Er moeten ook halfronde latjes aan de voorkant gespijkerd worden.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
donderdag 14 oktober 2004

Timmerman

Het verwijderen van tapijt en lijmresten op de trap van de begane grond tot 1e etage en van 1e etage tot zolder, plamuren en het in de lak zetten van de trappen. De eerste trap heeft 13 treden (gesloten), de tweede trap heeft 12 treden open.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Uithoorn

Offertes aanvragen