Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Trap

Zoldertrap - Heemstede

Zoldertrap - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Heemstede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Cruquius of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor zoldertrap in Heemstede aanvragen

Recente aanvragen uit Heemstede

vrijdag 06 december 2019

Metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen

Ik heb nu 2 metalen spiltrappen, één van de woonkamer naar de 1e verdieping en één van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Ze zitten aan elkaar vast door middel van een ronde metalen "pilaar". Ik wil deze laten vervangen door een dichte trap, zodat ik ook minder warmteverlies in de woonkamer heb. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel alleen de trap in de woonkamer te vervangen of moeten ze allebei omdat ze aan één pilaar vastzitten?


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
donderdag 07 november 2019

Treden van open zolder trap dichtmaken

We hebben een open zoldertrap en willen de treden graag dichtmaken omdat er kleine kinderen overheen lopen. We willen alleen wel graag het licht behouden. Welke materialen raadt u aan die niet binnen de kortste keren lelijk en gekrast worden?


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
maandag 16 september 2019

Vlizotrap vervangen voor een vaste dichte trap

Wij willen graag de huidige vlizotrap naar de zolder vervangen voor een vaste, dichte trap (met twee keer een kwart draai erin). Hiervoor zal een nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Tevens zouden we graag willen dat de vlizotrap wordt verwijderd en de vloer aldaar wordt gedicht.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zondag 31 maart 2019

Vlizotrap monteren

We overwegen een vlizotrap naar de vliering te laten plaatsen. Het gat in plafond bestaat reeds en is 59 x 52,5 cm. De afstand vloer tot onderkant gat is 2.10 meter.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zaterdag 09 maart 2019

Vaste trap naar zolder

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen, vanaf 1ste etage naar zolder. Het huidige trappengat is 2050 x 990 mm. In het midden hebben we een balk staan van 70 x 170 mm welke doorloopt van de trap van BG naar 1ste etage. Links van de balk komt opgang naar zolder met 2x kwart draai naar rechts. De hoogt vanaf vloer 1ste naar vloer van zolder is totaal 2340. Plafond waar trappengat gemaakt moet worden, is van gipsplaat en balken, met 1 lichtpunt dat verplaats moet worden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zaterdag 02 maart 2019

Zoldertrap plaatsen

Wij willen graag een basis trap naar de zolder. Er zit nu een metalen trap met houten treden in maar we willen een dichte houten trap. Het trapgat is dus al aanwezig. Verder wille wij de trap laten aflakken en dient er een reling geplaatst te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
woensdag 23 mei 2018

Traptreden laten verbreden

Ik zou graag mijn traptreden willen verbreden. Het zijn 14 treden van 86 cm x 21 cm. Hoeveel zal dat ongeveer kosten?


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
vrijdag 27 april 2018

Traptredes dieper maken

Graag wil ik een rechte trap die van de begane grond naar de eerste verdieping gaat verdiepen per trede. Het huis is uit 1902 en de trap steil met ondiepe treden. Wat zijn de opties en kosten. Ik wil graag oude karakter handhaven van het huis. Dus geen laminaat of metaal. Het is een standaardtrap weet niet hoeveel treden precies.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
dinsdag 07 maart 2017

Trap laten opknappen en renoveren

De trap van 14 dichte treden plus tussenstuk/plateau van 80 x 80 cm vrijmaken van gelijmde vloerbedekking en ondervloerbedekking.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zondag 06 november 2016

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap met twee kwartslag draaien naar de zolder laten plaatsen. Momenteel is er een vlizotrap aanwezig. Dit gat moet worden gedicht. Voor de nieuwe trap moet er een nieuw gat worden gemaakt. Het plafond waar het gat in moet worden gemaakt is van beton. Ik woon nog niet op dit adres dus graag de offerte per mail. De werkzaamheden moeten begin januari worden uitgevoerd.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
vrijdag 14 oktober 2016

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe trap leveren en plaatsen. Er moet een bouwkundige voor langskomen. Er moet rekening gehouden worden met de buren: er mag geen geluidsoverlast ontstaan. In een appartement moet naar de vliering toe een trap gemaakt worden. Het is een betonnen vloer. De vliering heeft nu een vlizotrap. De vaste trap moet op een andere plek komen dan waar de vlizotrap zit.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
maandag 15 augustus 2016

Trap laten bekleden met hout

Ik wil mijn trap van 16 treden laten bekleden met hout (ook achterboorden en plinten). Het betreft een trap met een bocht, er zit een lift op. Er zit nu stoffering op de trap, dit moet verwijderd worden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
woensdag 13 januari 2016

Trap bekleden met tapijt of vloerbedekking

Graag willen wij voor ons nieuwe huis een offerte opvragen van het bekleden van de trappen. Het gaat om de trap naar de 1e verdieping, deze is recht met draai aan het einde. Ook de trap van de 1e naar de tweede verdieping is recht met draai aan het einde (jaren dertig stijl). Daarnaast een iets smallere trap naar de zolder, ook recht met een kleine draai aan het einde. Op de zolder zou deze vloerbedekking dan door gelegd moeten worden. De oppervlakte van de zolder is 9 m2. Wel zouden graag sisal in een lichte kleur op de trap willen en op de zolder dezelfde kleur, maar dan een zachtere variant indien mogelijk. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
donderdag 08 oktober 2015

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder, er moet een gat worden gezaagd waar de trap moet komen, deze vloer is van beton.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
dinsdag 14 oktober 2014

Trappen opnieuw bekleden met laminaat

2 trappen bekleden met nieuw laminaat, stootborden en profiel.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zondag 04 december 2011

Trap plaatsen

De oude trap moet vervangen worden voor een nieuwe. De trap moet besteld worden of zelfgemaakt. Trap van hout met 1 draai linksom.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
zondag 06 maart 2011

Traprenovatie

De bekleding en lijmresten moeten van de trap verwijderd worden. Dan moet de trap opnieuw met laminaat of parket worden afgewerkt, door middel van overzettreden.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
dinsdag 22 februari 2011

Trap vervangen

Huidige houten trap vervangen door een aluminium trap. Leveren en plaatsen van de trap. Van begane grond naar de kelder.


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede
woensdag 01 oktober 2003

Timmerman

huidige vlisotrap vervangen voor vaste trap. wel dient er een gat in plafond geboord te worden voor trapingang


Trappenbouw en traprenovatie Heemstede

Zoldertrap in jouw regio

Andere klussen in Heemstede

Offertes aanvragen