Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Enschede

Woonkamer muur opmetselen - Totaalrenovatie - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woonkamer muur opmetselen

Door het uitbreken van het plafond in de woonkamer ontbreekt er rondom een stukje van de muur. Dit moet opgemetseld worden. De woonkamer is 6.24 bij 4.00 meter.


Aannemer Enschede

Offertes totaalrenovatie in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

vrijdag 07 juli 2023

Totaalsloop

Ik ben op zoek naar iemand die dit muurtje voor me kan voorzien van een gat met de afmetingen 90x212cm. De latei en stalen draagbalk zijn aanwezig, maar degene die ermee begonnen is, heeft problemen en kan niet verder. Het is dringend, dus ik zou graag willen dat het snel wordt afgemaakt. Als je beschikbaar bent, kun je direct beginnen! Ik heb een container er staan dus alleen maar ff eruit halen en ik til het zelf wel naar mijn container de stenen. Wat moet er gesloopt worden?: Een buitenmuur moet gesloopt worden Waar moet er gesloopt worden?: Buitenshuis (totaalsloop)


Renovatie Enschede
maandag 03 juli 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Volledige bovenverdieping, zo geluiddempend mogelijk, nieuw te bouwen slaapkamers. Zijn in de beginfase vd verbouwing en alle mogelijkheden aan het onderzoeken. Belangrijkst is geluiddemping en duurzaamheid/onderhoud Wat is de te bekleden oppervlakte?: meer dan 100 m2 Waar wil je kurk plaatsen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Haaksbergen
maandag 31 mei 2021

Plafond badkamer dichtmaken 2m2

Onlangs lekkage ervaren van badkamer bovenbuur. Daar is gekit, maar in mijn plafond zit nog een gat (in beton). Moet goed en duurzaam opgelost worden. Verder plafondpaneel beetje kromgetrokken, dit moet mogelijk ook vervangen worden. Ongeveer 2m2


Renovatie Enschede
dinsdag 24 november 2020

Jaren 30 woning renoveren

Wil graag mijn jaren 30 woning renoveren. Wil mijn plafond na lekkage vervangen, is 20 m2 met isolatie. Daarnaast wil ik voor nog 45 m2 aan oppervlakte laten verven.


Renovatie Enschede
woensdag 13 maart 2019

Woonkamer muur opmetselen

Door het uitbreken van het plafond in de woonkamer ontbreekt er rondom een stukje van de muur. Dit moet opgemetseld worden. De woonkamer is 6.24 bij 4.00 meter.


Renovatie Enschede
vrijdag 01 juni 2018

Stacaravan renoveren

Wij hebben al dakplaten, schroeven en het hout gehaald. Wat we nodig hebben halen we ook zelf om een dak te laten plaatsen op de caravan en aan de binnenkant van de caravan moet een nieuw plafond in komen waar we ook de spullen al voor hebben gehaald. Wij hebben namelijk lekkage gehad en ik wil het plafond en het dak gerepareerd hebben.


Renovatie Geesteren
maandag 07 mei 2018

Plaat met asbest laten verwijderen

We hebben achter de aftimmering van de radiator in de woonkamer een plaat ontdekt. Honingraat structuur dus... asbest kans erg groot( huis uit 1955) Plaat is 2. 20 bij 0. 30 ongeveer. Wat kost het als jullie dit verwijderen?


Renovatie Enschede
maandag 30 april 2018

Balkon renoveren

Het gaat om het balkon aan de achterzijde van ons huis. Verf begint te bladeren en kleine stukjes beton vallen eraf. Het balkon is 1 bij 2,5 meter ongeveer. Dit wil ik gerenoveerd hebben.


Renovatie Enschede
donderdag 08 maart 2018

Laminaat- en schilderwerk in de woning

Laminaat leggen en schilderen het hele huis Zie bijlage


Renovatie Overdinkel
maandag 05 februari 2018

Asbest verwijderen en afvoeren

Verwijderen en afvoeren van asbest.


Renovatie Haarlo
vrijdag 02 februari 2018

Voegen vervangen, buitenmuur stucen en kozijn schilderen

Metselwerk Gevelconstructie metselwerk Herstellen Loodslabben opgaand werk Scheuren niet constructief 2,00 st Herstellen Schoorsteen metselwerk Scheuren niet constructief 1,00 pst Vervangen voegwerk schoorsteen Uitgespoeld/afwezig voegwerk 2,00 m2 Stukadoorwerk Gevelafwerking stucwerk Vervangen stucwerk Onthechting van ondergrond 17,00 m2 Schilderwerk Buiten schilderwerk betonconstructie Groot schilderwerk betondorpels Afbladderen 2,00 m2 Buiten schilderwerk kozijn&raam hout dekkend 3,00 m2


Renovatie Enschede
donderdag 28 december 2017

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.


Renovatie Enschede
woensdag 20 december 2017

Asbest golfplaten dak verwijderen

Verwijderen ongeveer 170 m2 golfplaten en afvoeren.


Renovatie Diepenheim
woensdag 20 december 2017

Golfplaten met asbest verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen 100 m2.


Renovatie Oldenzaal
vrijdag 11 augustus 2017

Verwijderen asbest dakbeschot

Verwijderen 16 m2 asbest dakbeschot. Incl rapport


Renovatie Neede
Offertes aanvragen