Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Gevelreiniging 1 Eindhoven

Gevelreiniging - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelreiniging in Eindhoven?

Heeft jouw huis een vuile gevel en is het tijd om daar iets aan te doen? De vakmannen via Casius helpen je er graag bij. Door je gevel te laten reinigen verwijder je aanslag en vervuiling, maar het zorgt ook voor een waardestijging van je woning. Na het reinigen kan je er ook voor kiezen om de gevel te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat je gevel beter beschermt is tegen weersomstandigheden.

De vakmannen via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij kleine of grote klussen. Zo word je niet alleen geholpen met het reinigen van je gevel, ze kunnen je ook helpen bij het impregneren van je buitengevel of het bekleden van je gevel. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden en wat de kosten van de gevelspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten gevelreiniging

De uiteindelijk prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Kies je ervoor om na de reiniging je gevel te impregneren, of voegwerk te renoveren? Dat speelt mee in de prijs. Het voordeel is wel dat je gevel dan weer over een goede duurzaamheid beschikt en de uitstraling gedurende een lange tijd zal blijven. Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde kosten.

Let op: dit zijn richtprijzen.

Werkzaamheid Uitleg Prijs per m²
Zandstralen Speciaal voor rode stenen €13
Zandstralen Speciaal voor gele stenen €16
Chemische reiniging Chemisch reinigingsmiddel wordt gebruikt. Het vuil lost op en het water wordt gerecycled. €18
Hogedruk reiniging (stoomreinigen) Koud water €7
Hogedruk reiniging (stoomreinigen) Warm water €8
Impregneren Minimumprijs €7,50
Vochtstralen Bestaat uit combinatie van water met zand, kalk of glasparels. Water is zachter dan zand waardoor de kans op gevelschade kleiner is. €14,50
Nevelstralen Indirecte stralen die de gevel nauwkeurig schoonmaken. Geschikt voor historische panden. €17
Reinigen en voegen (knipvoeg)   €70 - €100
Reinigen, voegen en impregneren   €75 - €110

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Om je een beeld te geven van de gemiddelde prijs van gevelreiniging, hebben we drie prijsvoorbeelden op een rij gezet. In deze prijsvoorbeelden zijn we uitgegaan van een gevel van 60 m². Waarom 60 m²? Omdat de gemiddelde gevelomvang van een rijtjeswoning in Nederland deze afmeting heeft. Let op: deze prijzen zijn indicaties die in de praktijk kunnen afwijken.

Alleen reiniging

Wil je alleen je gevel laten reinigen, dan ben je natuurlijk het goedkoopst uit. Je kunt al genieten van een schone gevel vanaf €300. 

Voegwerk

Misschien zijn je voegen niet meer in goede staat en zijn deze dus toe aan een renovatie. Het laten renoveren van voegwerk kan voor een waarde verhoging van je woning zorgen. De schaduwvoeg accentueert bijvoorbeeld de horizontale lijnen van je woning en zorgt daarmee voor een unieke uitstraling. De gemiddelde kosten voor dit project beslaat tussen de €1.400 tot €1.800. 

Langdurige bescherming: impregneren van de gevel

Wanneer je je vers gereinigde gevel en net vervangen voegwerk langdurig wilt beschermen, dan is het verstandig om je gevel te laten impregneren. Dit zorgt voor een beschermlaagje wat de muren tegen vocht beschermt. 

Een ander voordeel is dat impregneren er ook voor zorgt dat je energierekening daalt. Het heeft namelijk isolerende eigenschappen.
De gemiddelde totale kosten voor het reinigen, renoveren van je voegen en impregneren van je gevel zijn €3.200 à €3.800.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes gevelreiniging in Eindhoven vergelijken

Recente opdrachten in Eindhoven

dinsdag 23 mei 2023

Gevels reinigen

Aanslag van muren verwijderen en impregneren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wil je de gevel na het reinigen beschermen tegen doorslaand vocht? (gevel impregneren): Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel reinigen en/of beschermen, Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Is de gevel geschilderd?: Nee / weet ik niet Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Best
donderdag 26 januari 2023

Voorgevel reinigen en impregneren

Voorgevel, en 60cm om beide hoeken reinigen en impregneren


Gevel- en metselwerk Valkenswaard
zaterdag 20 augustus 2022

Gevel reinigen en voegen 50m2

Wij gaan het huis volledig renoveren. We willen de gevel daarna laten reinigen en opnieuw laten voegen. Het gaat om ongeveer 50m2.


Gevel- en metselwerk Son
maandag 09 mei 2022

Gevel impregneren en reinigen

deels van mijn gevels reinigen en daarna alle muren impregneren. Ongeveer 200 m2.


Gevel- en metselwerk Nuenen
dinsdag 19 april 2022

Gevels reinigen + impregneren ~100m2

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het reinigen en het impregneren van de gevels. Het gaat om ca 100m2. Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Reusel
dinsdag 06 juli 2021

Gevel herstellen en reinigen 10m2

Mijn aanvraag betreft het reinigen van de gevel en het herstellen van het voegwerk rijtjeshuis (eventueel doen buren mee afhankelijk van prijs). Het gaat om de hele voorgevel, er zitten allemaal ramen dus het zal ongeveer rond de 10m2 zijn. Er moet gekeken worden hoe de gaten en scheuren opgevuld kunnen worden.


Gevel- en metselwerk Eindhoven

Gevelreiniging in regio Eindhoven

Andere klussen in Eindhoven

Offertes aanvragen