Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Hoorn

Bouwvergunning - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Hoorn?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit regio Hoorn

dinsdag 06 oktober 2020

Bouwtekening woonwagen

Wij moeten een vergunning aanvraag doen voor een woonwagen in hoorn. Hier voor zijn wij op zoek naar een constructeur die een epc daglicht ventilatie constructie berekening kan maken en een situatie tekening Het gaat om een chalet van 4 x11 meter.


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
zondag 29 maart 2020

Draagkracht balkon berekenen

Mijn vrouw en ik willen graag een zwembad op de balkon zetten. Het weegt echter 2300kg en we zouden graag willen weten wat de draagkracht is van ons balkon. De balkon is van beton en ongeveer 6m x 2m.


Bouwtekening en ontwerp Zwaag
dinsdag 13 maart 2018

Bouwtekeningen/ontwerp voor CPO-project

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een CPO-project. Het gaat om het onderstaande: - 4 x CPO woningen op rij - 2 x midden woningen van 6 meter breed - 2 x hoekwoningen 8 meter breed plus een garage. De totale bouwoppervlakte is 28,5 bij 37,2 meter.


Bouwtekening en ontwerp Nibbixwoud
zondag 11 februari 2018

Schetsplan maken voor een omgevingsvergunning

Ik wil een schetsplan laten maken voor het bouwen van een aanbouw. De gewenste afmetingen van de aanbouw is 5 meter lang 1. 4 meter breed en +-6 meter hoog. De aanbouw zal gemaakt worden van houtskelet bekleed met zweed rabat (zwart geschilderd) op een gemetselde onderrand. De aanbouw zal een plat dak krijgen.


Bouwtekening en ontwerp Medemblik
vrijdag 04 augustus 2017

Bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland

Ik heb een bouwtekening nodig die voldoet aan de gemeente eisen voor het plaatsten van een Blokhut. Ik heb een vergunning nodig voor dit project. Aanzichten, doorsnede, fundering. De tekeningen van de leverancier van de blokhut (die niet voldoen), zijn aanwezig; ook foto's van een vergelijkbaar project. De maat van het gebouw is 5 x 7 meter: een afgesloten gedeelte van 5 x 5 meter met een terras van 5 x 2 meter. Het materiaal is 7 cm dik blokhutprofiel, dak met dakshingles, fundering op hardhouten palen met houten vloer.


Bouwtekening en ontwerp Berkhout
woensdag 15 juni 2016

Schoongrondverklaring vanwege aankoop van een woning

Wij hebben bijna een huis gekocht, maar we willen eerst een schoongrondverklaring, omdat er voorheen een loodgieters bedrijf zat.


Bouwtekening en ontwerp Bovenkarspel
vrijdag 22 april 2016

Bouwtekening voor dakopbouw aanpassen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waar wij een dakopbouw op willen laten maken. Wij hebben een bouwtekening van de bewoners van de andere hoekwoning in het rijtje ontvangen. Wij willen die bouwtekening graag laten spiegelen, zodat we die voor onze vergunningaanvraag kunnen gaan gebruiken.


Bouwtekening en ontwerp Grootebroek
vrijdag 26 februari 2016

Ontwerp maken voor nieuwe inrichting woonhuis

De gevraagde diensten zijn: advies, tekenwerk om een woon/winkelpand opnieuw in te richten. Het is een woon/winkelpand waar we beneden de woonkamer en keuken willen gaan maken. Ook een trap naar boven maken. Het is voor een pand dat we willen gaan aankopen.


Bouwtekening en ontwerp Medemblik
zondag 24 januari 2016

Ontwerpen van dakkapellen en dakramen

Het gaat om het intekenen van twee dakkapellen en een detailtekening en intekenen van twee dakramen en één bestaand dakraam, maar vervangen moet worden. Ik heb eventueel een bouwtekening van een eerdere verbouwing op papier uit de jaren '70.


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
zondag 17 januari 2016

Tekenwerk door een architect

De gevraagde dienst is: tekenwerk. Een tekening voor een nieuwe situatie van de voorgevel van het huis. De bovenverdieping valt over de onderste verdieping, ongeveer 90 cm. De gevel op de begane grond heeft een knik cq een flauwe hoek. Een deel van de gevel loopt schuin, dat moet naar voren gehaald worden. De gevel zou ik dus tot de voordeur recht willen laten trekken. Aangezien ik regelmatig van huis ben, graag even per mail reageren.


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
woensdag 29 augustus 2012

Bouw vrijstaande woning

Wij willen een vrijstaand huis laten bouwen met zadeldak en garage op 400m2. De breedte van de woning 8m en de diepte 12m. Geheel opgemetselde muren en kozijnen van hardhout. De garage 3.4m breedt en een lengte van 8m met openslaande hardhouten deuren. De hal beneden mag zo klein mogelijk met een toilet en de meterkast en ook zouden we hier een deur willen hebben naar een bijkeuken. De woonkamer aan de voorkant van het huis en ongeveer 35m2 groot. De keuken geplaatst tegen de wand van de bijkeuken en in het verlengde van de eettafel hardhouten openslaande tuindeuren. Op de begane grond willen we ook graag nog 6 of 8 kozijnen. De eerste verdiepingsvloer kanaalplaten en een vaste trap en voor zolder een vlizotrap. Op de eerste verdieping willen we 3 slaapkamers en de badkamer.


Bouwtekening en ontwerp Enkhuizen
dinsdag 27 maart 2012

Aanpassen bouwtekening

Een opbouw op mijn woning. Technische tekening en bouwtekening digitaal in bezit. Autocad en pdf bestand. Deze moet aangepast worden naar ons huis. Gaat om kleine aanpassingen. Zoals een andere maat kozijnen en een garage erbij tekenen voor gevelaanzicht.


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
maandag 28 november 2011

Tekening verbouwing

Het is een bestaande woning en ik zou graag naar mijn wensen een verbouwing laten verrichten en daarvan een tekening willen ontvangen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een architect die langskomt.


Bouwtekening en ontwerp Wervershoof
woensdag 23 november 2011

Carport tekening

Plattegrond, gevelaanzicht en detailtekening nieuwe situatie van een carport laten maken. De carport is al gebouwd.


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
woensdag 20 oktober 2010

Nieuw dak ontwerpen, puntdak ipv. plat dak

Wij willen graag advies. Ons winkelpand heeft nu een plat dak. Vroeger heeft is er wel een verdieping (puntdak) geweest denken wij. Kunt u ons helpen aan een plan en/of tekening. Dakbedekking moet toch vervangen worden, wat zou het kosten om er weer een puntdak van te maken?


Bouwtekening en ontwerp Hoorn
zondag 12 september 2010

Draagmuur verwijderen en achterpui verbouwen

Draagmuur tussen kamer en keuken verwijderen, bestaande kozijn achter vervangen door kunststof tuindeuren (grotere dagmaat). Offerte opgedeeld in berekening en tekening (bouwvergunning) en de uitvoering.


Bouwtekening en ontwerp Enkhuizen

Bouwvergunning in jouw regio

Offertes aanvragen