Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Maarssen

Bouwvergunning - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Maarssen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Maarssen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Maarssen

woensdag 01 augustus 2018

Inspectie constructie houten zoldervloer

Aan de achterkant van de woning trilt en kraakt de zoldervloer behoorlijk. De vloer buigt ook door en we hebben het idee dat dit steeds erger wordt. We vragen ons af of de constructie niet op enige wijze beschadigd is.


Bouwtekening en ontwerp Maarssen
maandag 05 februari 2018

Technische tekening van de keuken maken

Wij willen een technische tekening voor de keuken laten maken. We weten de opstelling van de kasten en de apparatuur, maar willen nog geen beslissing nemen over de leverancier. Ik heb de exacte afmetingen van de keuken nu dus nog niet maar ik wil graag weten wat de kosten zijn voor de bouwkundige tekening.


Bouwtekening en ontwerp Kockengen
zondag 11 september 2016

Bouwtekening voor bouwvergunning maken

Ik wil graag een bouwvergunning voor een villa.


Bouwtekening en ontwerp Maarssen
vrijdag 04 september 2015

Bouwkundige berekening draagmuren

Ik zou graag een berekeningsofferte voor 2 draagmuren, waar een verdieping op zit, aan willen vragen. Een muur is de helft van 5.5 meter, bij de serre, de andere helft is eerder al verwijderd en ondersteund. En een muur tussen de woonkamer en de keuken, dat is ongeveer 3 meter. En een kostenraming voor het verwijderen en plaatsen van een nieuwe draagconstructie.


Bouwtekening en ontwerp Tienhoven
woensdag 01 april 2015

Bouwtekening maken voor een aanbouw

Achter het huis is een kleine houten aanbouw waarin een badkamer is, deze willen we vervangen door een nieuwe stenen aanbouw /badkamer ongeveer 3 x 3 mt. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden dat duurt 8 weken plus 6 weken. Graag iemand die dit zsm kan doen. We willen in augustus beginnen met de bouw. Er zijn geen tekeningen van het huis en er moeten ws 2 palen onder.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwer ter Aa
dinsdag 29 november 2011

Bouwkundige tekening

Bouwkundige tekening voor Gemeente Utrecht. Het gaat om een omgevingsvergunning voor 28 huizen. Het zijn bestaande woningen. Er zijn tekening van maar deze worden dus gewijzigd in verband met verbouwing.


Bouwtekening en ontwerp Maarssen
woensdag 27 juli 2011

Constructieberekening dakkapel maken

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen op mijn nieuwe huis. Mijn buurman, die bij een bouwbedrijf werkt, wil dit wel voor mij doen, maar ik wil graag een constructieberekening laten maken om de vergunning aan te vragen.


Bouwtekening en ontwerp Breukelen
donderdag 07 april 2011

Dakkapel achterzijde

We zouden graag een dakkapel van ongeveer 3m breed en 1,6m hoog aan de achterzijde van onze woning plaatsen. De beoogde dakkapel is vergunningsplichtig, daartoe hebben we enige bouwtekeningen nodig.


Bouwtekening en ontwerp Maarssen

Bouwvergunning in jouw regio

Offertes aanvragen