Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Delft

Motor van knikarm zonnescherm vervangen - Klusjesman - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Motor van knikarm zonnescherm vervangen

Zonnescherm motor vervangen. Deze zonnescherm moet van de muur af ivm de muur van de buren.


Klusbedrijf Delft

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Delft

Recente aanvragen uit Delft

zondag 17 september 2023

laminaat in keuken leggen

In de keuken is lekkage geweest en hier is het laminaat beschadigd. Het laminaat loopt door naar de woonkamer maar wil graag alleen in de keuken de vloer vervangen. er zal dus een zaagsnede gemaakt moeten worden tussen de keuken en de woonkamer. Het gaat slechts om 3,6 vierkante meter, inclusief ondervloer, plakpinten en overgangsstrip. In de bijlage vind u: Een offert van praxis van de materialen (ter referentie) En een foto van de keuken.


Klussen Delfgauw
maandag 28 augustus 2023

Nieuwbouwhuis behangen + schilderen

Graag het gehele huis (exclusief wc en badkamer) behangen en schilderen


Klussen Delft
zaterdag 26 augustus 2023

Cementeren en plaatsen gevelplintrn

Repareren stukken ggepleisterd gevel , en plaatsen gevelplinten


Klussen Schipluiden
maandag 31 juli 2023

Pvc vloer in appartement laten leggen. Vloer is egaal.

31 pakken pvc. Ondervloer is al in het pvc verwerkt. Zie bijlage voor plattegrond. Wil namelijk ook vloerverwarming laten installeren. Dit moet met fermicel/knaufbrio platen gedaan en ingefreesd worden. Dit zou dan voor ongeveer 70m² zijn in 6 groepen op de cv ketel (CW5).


Klussen Delft
dinsdag 25 juli 2023

Klussen in badkamer en toilet

Ik wil een aantal klussen in de badkamer laten uitvoeren: - Plaatsen van een thermostaatkraan - Ophangen van een zeeprekje in de douche - Ophangen van een handdoekenrek. - Ophangen van 2 badjashaakjes - ophangen van een toiletrolhouder Het moet allemaal aan tegelwanden gemonteerd worden.


Klussen Delft
woensdag 12 juli 2023

Slot vd schuur vervangen

Ik wil graag het schuurslot vervangen. Zit vast en kan het er zelf niet uitschroeven. Een simpel slot volstaat.


Klussen Delft
dinsdag 11 juli 2023

Laminaat in woonkamer en keuken leggen

In de woonkamer (incl. doorloop naar kantoortje) komt een nieuwe funderingsvloer, afgewerkt met houten platen totaal ca 30 m2. Hier moet nieuw laminaat gelegd worden. Woonkamer loopt door naar de keuken (is betonnen vloer). Bij voorkeur op een andere dag (ivm verplaatsen van meubels) zelfde laminaat aansluitend doorleggen in de keuken en voorraadkast (ca 20 m2). Datum leggen: zo snel mogelijk na vrijdag 28 juli. Ben benieuwd naar de opties!


Klussen Den Hoorn
vrijdag 30 juni 2023

Laminaat in huiskamer, keuken, gang,slaapkamer leggen.

Nieuw laminaat.Het betreft plus minus 59 m2 Gaarne spoedige reactie, ivm t/m zondag 30% korting op het laminaat en 20% korting op de plinten. Alvast dank.


Klussen Delft
vrijdag 30 juni 2023

laminaat in de woonkamer laten leggen

graag willen we een nieuwe laminaat in de woonkamer hebben, de afmeting van de woonkamer is 26,6 m


Klussen Delft
woensdag 14 juni 2023

Laminaat in de huis

We would like to lay new laminate in the entire house (536m2 app.). See green areas of the attached image layout. Currently, the light green is laminate and the dark green is tiles (ceramic), but everything is at the same level. We also need high skirting boards everywhere. We have to do the works between July 3rd to July 7th. Thanks in advance


Klussen Delft
donderdag 08 juni 2023

Belgisch Harsteen Donker Gezoet

In een trapportaal aanbrengen van 11,5 m2 (dat is inclusief 10% zaagverlies) Belgisch Hardsteen Donker Gezoet / stroken van 20 cm. werkend d.w.z. breedte strook 197 mm / dikten 15 mm. / stukken van 20, 40, 60, 80, 100 en 120 cm. In vloer opgenomen helling onder 10graden d.w.z. één kant van 160 cm. lengte dient met een 10graden schuine aansluiting te worden verwerkt. Langs hellingbaan aanbrengen van plint hoogte van 20 cm. naar 0 cm. aflopend. Ter plaatse van deur eerste strook met lengte van 160 cm. uitvoeren als dorpel dus ook hier zijkant donker gezoet Tevens leveren van 6 traptreden volgens teken ing.


Klussen Delft
donderdag 08 juni 2023

Wanden laten schilderen

Wij zijn net verhuisd naar een nieuwbouw appartement. Wij willen graag de hele woning, behalve de toilet en badkamer van binnen laten schilderen. Het gaat om een woonkamer/keuken (~26m2), Slaapkamer 1 (~12m2), Slaapkamer 2 (~10m2), 1 Berging (~4m2) en 1 gang (~7m2). Graag willen wij de muren schilderen met RAL9010 en graag met een makkelijk afneembare verf die kan worden schoongemaakt, -geboend en -geveegd. De vloer is al gelegd. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn om deze klus uit te voeren voor volgende week Woensdag, 14 juni 2023. Hartelijk bedankt, Met vriendelijke groet, P. Mercalina


Klussen Delft
maandag 05 juni 2023

PVC vloer in visgraat aanleggen in huis

3 gedeelten. Woonkamer, gang en eetruimte. Visgraat met overgang ongeveer 50m2.


Klussen Schipluiden
vrijdag 02 juni 2023

Laminaat door de gehele woning laten leggen

Het is een nieuwbouwwoning, dus er ligt nog niks in.


Klussen Delft
donderdag 01 juni 2023

Laminaat in de woonkamer, hal en bergruimte laten leggen

Graag wil ik laminaat in de woonkamer, de hal en bergruimte van mijn appartement laten leggen. De woonkamer bestaat uit twee delen een van 5,4 x 4,0 m en een van 2,8 x 2,0 m. Het laminaat moet door lopen naar de gang. De gang bestaat uit twee delen ( L-vormig) een deel is 1,7 x 3,8 m en het ander deel is 4,8 x 1,2 m. Van de gang moet het laminaat ook door lopen naar de bergruimte. De bergruimte is 2,1 x 1,8 m. Graag advies over welk ondervloer het best zou passsen met vloerverwarming.


Klussen Delft
Offertes aanvragen