Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vlizotrap Ede

Zoldertrap - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zoldertrap in Ede?

Ben je opzoek naar een alternatief voor je vlizotrap? Een vaste trap naar zolder kan een alternatief. Zo kan je gemakkelijk je spullen op zolder opbergen, maar het is ook handig als je van de zolder een woonruimte wil maken. 

De trapspecialisten via Casius helpen je graag bij een zoldertrap plaatsen. Heb je al een (open) trap, maar is deze toe aan een renovatie? Geen probleem, daar helpen ze je ook graag bij. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Vaste trap naar zolder kosten

Een zoldertrap kopen is niet gratis. De kosten voor een vaste trap naar de zolder, worden bepaald door een aantal zaken. Zo spelen je eigen wensen omtrent materiaal en dergelijke mee, het arbeidsloon van de vakman, of het een rechte trap wordt of een of meerdere draaien krijgt. Gemiddeld kost een nieuwe vaste trap naar de zolder rond de €1.750, inclusief montage. Hieronder zie je in de tabel de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.

Let op: de trappenspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort trap Gemiddelde prijs inclusief plaatsing
Rechte trap Minimaal €1.500
Onder- of bovenkwart trap Minimaal €2.000
Dubbelkwart trap (onder en boven) Minimaal €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Prijsvoorbeelden zoldertrap

Hieronder zie je drie prijsvoorbeelden van een vaste trap naar de zolder laten maken.

Voordelig

Wil je een zo goedkoop mogelijke optie? Neem dan een open, rechte en vuren vaste trap van laminaat of hout. De trap kan in een gewenste kleur geschilderd worden. Of laat de trap (voor een deel) bekleden met vloerbedekking of anti-slipstrips. Voor de laatste optie betaal je gemiddeld rond de €1.450.

Gemiddeld

Wil je een iets luxere trap, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen, eventueel met een onder- of bovenkwart. Je kunt kiezen uit een houten of vinyl trap met vloerbedekking. De trap wordt geleverd met bijpassende trapleuningen en stootborden. Een gemiddelde trap kost gemiddeld rond de €1.950.

Luxe

Wil je een veilige én een luxueuze trap? Dan kun je voor een gesloten trap kiezen met twee kwart draaien, inclusief trapleuning en verlichting. De trap wordt gemaakt van eikenhout en eventueel bekleed met een bijpassende vloerbedekking. Deze trap kost gemiddeld €2.450.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes zoldertrap in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

woensdag 28 december 2022

2 trappen bekleden me tapijt

Mijn aanvraag betreft de trap van de begane grond naar de 1ste verdieping. Dit is een dichte trap en heeft 15 tredes. Daarnaast gaat het om een open trap van de 1ste verdieping naar de zolder (vaste open trap) ook met 15 tredes. De trappen dienen volledig bekleed te worden met tapijt. Ik weet helaas niet de exacte m2 maar om een indicatie te geven het is een normale rijtjeshuiswoning met bovenstaande details.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
maandag 05 december 2022

Vlizotrap vervangen door vaste zoldertrap

Ik wil mijn vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, van hout. De uitsparing/trapgat wordt waarschijnlijk al uitgevoerd. Het gaat om een kwartslagtrap. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een offerte kan bieden.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
woensdag 04 april 2018

Vaste trap naar de zolder bouwen

Er zit nu een vlizotrap naar de zolder. Deze wil ik daar weg halen en er moet een nieuw gat komen in de houten zoldervloer. Hier wil ik dan een simpele trap (waarschijnlijk moet er een draai in komen om ruimte te winnen). Graag advies na de bezichtiging. De hoogte van de etage tot de zolder is 2.60 meter.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
zondag 05 maart 2017

Stofferen van de trappen

Wij hebben een dichte trap die helemaal met tapijt is gestoffeerd en een open trap naar de zolder waar trapmaantjes op zitten. Wij willen het tapijt en de trapmaantjes laten verwijderen. Daarna moet de dichte trap opnieuw worden gestoffeerd met grijskleurig tapijt. Op de open trap willen wij weer grijze trapmatjes. Voor beide materialen ontvangen wij graag enkele voorstellen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
donderdag 14 juli 2016

Opening maken en vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar mijn zolder laten plaatsen. De vlizotrap kan komen te vervallen. Op overloop is tijdens de bouw plaats vrij gehouden, hier dient de vaste trap te komen. Er moet nog wel een opening in de houten zoldervloer gemaakt worden.


Trappenbouw en traprenovatie Ede
zondag 18 januari 2009

Timmerman

Trap (13 treden) naar 1e verdieping inclusief zijkanten is bekleed met vloerbedekking, overloop van ongeveer 4m2 en een open trap (12 treden)naar zolder welke alleen aan de bovenkant is bekleed. De vloerbedekking moet er af en nieuwe vloerbedekking moet worden aangebracht (geen nieten).


Trappenbouw en traprenovatie Ede

Zoldertrap in regio Ede

Andere klussen in Ede

Offertes aanvragen