Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Deur Plaatsen Apeldoorn

Deuren plaatsen - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deuren plaatsen in Apeldoorn?

Wil je je binnendeur vervangen of is wil je je voordeur vervangen? Ben je opzoek naar iemand die dit professioneel doet? 

De timmermannen via Casius helpen je hier graag mee. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het vervangen of plaatsen van nieuwe deuren, maar ook bij het plaatsen van (houten) kozijnen of bij het timmeren van een tuinhuis of schuttingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een deur plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een deur is erg afhankelijk van het soort deur. Gaat het om een binnendeur? Een buitendeur? Wil je deurkozijnen vervangen? Wil je een stompe deur of een opdekdeur? Al deze zaken spelen mee in de prijs. 

Hieronder in de tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten voor nieuwe deuren plaatsen of deuren vervangen.

Let op: de timmermannen via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten
Inmeten binnen- en buitendeuren €50 - €70 per deur (prijs inmeten extra deur €10 per stuk)
Opdekdeur plaatsen Opdekdeur plaatsen
Stompe binnendeur plaatsen €120 - €160 per deur
Stompe buitendeur met 1-puntslot plaatsen €250 -€300 per deur
Stompe buitendeur met 3-puntslot plaatsen €300 - €350 per deur
Kozijn vervangen of plaatsen (in bestaande uitsparing) €50 - €200 per kozijn
Opdekdeur afhangen €55 - €75
Stompe deur afhangen €65 - €100

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: Een opdekdeur valt op het kozijn en een stompe deur valt er in. Belangrijk is om te weten dat je voor een opdekdeur speciale scharnieren nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten wat voor deur je nu hebt en wat voor deur je zou willen hebben, omdat zowel de kozijnen als scharnieren er op afgestemd moeten worden. Wil je graag advies? De timmermannen via Casius helpen je er graag bij.

Deurkozijn vervangen

Heb je een keuze gemaakt welk soort deur je wilt hebben en blijkt het dat je kozijnen daardoor vervangen moeten worden? Of misschien is de deurpost beschadigt en moet je de deurpost vervangen?

Dan kan je kiezen voor verschillende materialen voor je nieuwe kozijnen: 

  • Kunststof;
  • Hout;
  • Aluminium.

Ben je opzoek naar de goedkoopste optie? Kies dan voor kunststof. Wil je de kleur later graag nog kunnen aanpassen? Dan is hout geschikter. Aluminium geeft een luxe uitstraling.

Factoren die de prijs bepalen

Afhankelijk van wat voor deur je plaatst en waar, verschillen de prijzen. Dat komt omdat de prijzen afhankelijk zijn van de volgende factoren:

Het aantal deuren

Plaats je meer deuren, dan is de prijs onder aan de streep hoger dan bij een deur. Maar wist je dat de prijs per deur vaak daalt als je meerdere deuren laat plaatsen. Heb je dus een aantal deuren in huis die vervangen of geplaatst moeten worden? Dan is het aan te raden om het in één keer te doen. 

Soorten deuren

Opdekdeuren en stompe deuren verschillen in prijs. Een stompe deur laten plaatsen kost gemiddeld €120 tot €160 en een opdekdeur laten plaatsen gemiddeld €60 tot €80. Er is ook een verschil tussen buiten- en binnendeuren. Buitendeuren zijn een stuk steviger dan binnendeuren, dat moet wel omdat ze bestand moeten zijn tegen weersomstandigheden en je huis beschermen van mensen die ongewenst naar binnen willen. Binnendeuren hoeven niet zo stevig te zijn, dus die zijn goedkoper.

Aanschaf van een deur

Het materiaal, formaat en design van een deur bepalen heel erg de prijs. Afhankelijk van je eigen wensen kan de prijs dus verschillen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes deuren plaatsen in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

maandag 22 mei 2023

2 kunststof dakramen plaatsen (55x78cm)

Ik wil graag twee dakramen opnieuw laten plaatsen. Ze moeten kunststof kozijnen hebben. Afmetingen zijn 55 x 78 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Vaassen
zondag 26 maart 2023

Houten buitendeur plaatsen

Ik zoek iemand die voor ons een nieuwe houten buitendeur met glas kan inmeten en plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Apeldoorn
maandag 16 januari 2023

Dubbele tuindeuren

Beste lezer, ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van 2 een openslaande (dubbele) houten tuindeuren. Incl plaatsing in achtergevel, met betonnen latei. Tussen de tuindeuren moet ong een meter muur blijven staan.


Kozijnen, deuren en dakramen Loenen
donderdag 12 januari 2023

Lichtkoepel woonkamer plaatsen

Ik wil een lichtkoepel in mijn woonkamer plaatsen. Het moet komen in het gedeelte van de uitbouw. Het gaat om ongeveel 75 cm bij 200 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Apeldoorn
donderdag 24 november 2022

2 binnendeuren plaatsen + 4 glazen per deur monteren

We hebben onlangs 2 binnendeuren besteld. Eén keer betreft het een stompe deur en één keer met opzet. De kozijnen waarin de deuren komen zijn al aanwezig. Het betreft in beide gevallen deuren met daarin vier ramen. Het glas moet nog gezet worden in de deuren. De deuren zijn van het type CanDo Dimension Manchester.


Kozijnen, deuren en dakramen Apeldoorn
donderdag 13 oktober 2022

Kozijn en 2 stalen binnendeuren plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een kozijn kan plaatsen en 2stalen binnendeuren in de gang.


Kozijnen, deuren en dakramen Apeldoorn

Deuren plaatsen in regio Apeldoorn

Andere klussen in Apeldoorn

Offertes aanvragen