Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Deur Plaatsen Deventer

Deuren plaatsen - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deuren plaatsen in Deventer?

Wil je je binnendeur vervangen of is wil je je voordeur vervangen? Ben je opzoek naar iemand die dit professioneel doet? 

De timmermannen via Casius helpen je hier graag mee. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het vervangen of plaatsen van nieuwe deuren, maar ook bij het plaatsen van (houten) kozijnen of bij het timmeren van een tuinhuis of schuttingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een deur plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een deur is erg afhankelijk van het soort deur. Gaat het om een binnendeur? Een buitendeur? Wil je deurkozijnen vervangen? Wil je een stompe deur of een opdekdeur? Al deze zaken spelen mee in de prijs. 

Hieronder in de tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten voor nieuwe deuren plaatsen of deuren vervangen.

Let op: de timmermannen via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten
Inmeten binnen- en buitendeuren €50 - €70 per deur (prijs inmeten extra deur €10 per stuk)
Opdekdeur plaatsen Opdekdeur plaatsen
Stompe binnendeur plaatsen €120 - €160 per deur
Stompe buitendeur met 1-puntslot plaatsen €250 -€300 per deur
Stompe buitendeur met 3-puntslot plaatsen €300 - €350 per deur
Kozijn vervangen of plaatsen (in bestaande uitsparing) €50 - €200 per kozijn
Opdekdeur afhangen €55 - €75
Stompe deur afhangen €65 - €100

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: Een opdekdeur valt op het kozijn en een stompe deur valt er in. Belangrijk is om te weten dat je voor een opdekdeur speciale scharnieren nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten wat voor deur je nu hebt en wat voor deur je zou willen hebben, omdat zowel de kozijnen als scharnieren er op afgestemd moeten worden. Wil je graag advies? De timmermannen via Casius helpen je er graag bij.

Deurkozijn vervangen

Heb je een keuze gemaakt welk soort deur je wilt hebben en blijkt het dat je kozijnen daardoor vervangen moeten worden? Of misschien is de deurpost beschadigt en moet je de deurpost vervangen?

Dan kan je kiezen voor verschillende materialen voor je nieuwe kozijnen: 

  • Kunststof;
  • Hout;
  • Aluminium.

Ben je opzoek naar de goedkoopste optie? Kies dan voor kunststof. Wil je de kleur later graag nog kunnen aanpassen? Dan is hout geschikter. Aluminium geeft een luxe uitstraling.

Factoren die de prijs bepalen

Afhankelijk van wat voor deur je plaatst en waar, verschillen de prijzen. Dat komt omdat de prijzen afhankelijk zijn van de volgende factoren:

Het aantal deuren

Plaats je meer deuren, dan is de prijs onder aan de streep hoger dan bij een deur. Maar wist je dat de prijs per deur vaak daalt als je meerdere deuren laat plaatsen. Heb je dus een aantal deuren in huis die vervangen of geplaatst moeten worden? Dan is het aan te raden om het in één keer te doen. 

Soorten deuren

Opdekdeuren en stompe deuren verschillen in prijs. Een stompe deur laten plaatsen kost gemiddeld €120 tot €160 en een opdekdeur laten plaatsen gemiddeld €60 tot €80. Er is ook een verschil tussen buiten- en binnendeuren. Buitendeuren zijn een stuk steviger dan binnendeuren, dat moet wel omdat ze bestand moeten zijn tegen weersomstandigheden en je huis beschermen van mensen die ongewenst naar binnen willen. Binnendeuren hoeven niet zo stevig te zijn, dus die zijn goedkoper.

Aanschaf van een deur

Het materiaal, formaat en design van een deur bepalen heel erg de prijs. Afhankelijk van je eigen wensen kan de prijs dus verschillen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes deuren plaatsen in Deventer vergelijken

Recente opdrachten in Deventer

maandag 04 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

openslaand slaapkamerraam vervangen afmeting 67/116 dubbel glas In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
dinsdag 18 juli 2023

Deurgat, kozijn en deur plaatsen

Wij willen een binnendeur aanleggen tussen de Keuken en schuur om zodoende de toegang te vergemakkelijken. Momenteel is er dus nog geen deurgat, het maken hiervan hoort dus bij de klus. Het plaatsen van het kozijn en de deur. Na wat zoekwerk lijkt een kunstofdeur de voorkeur te hebben i.v.b.m. levensduur en kosten. Momenteel zit er aan de keuken kant wel een radiator en aan de schuur kant een gootsteen. Indien mogelijk zie ik het verwijderen/verplaatsen van deze 2 elementen als deel van de opdracht.


Kozijnen, deuren en dakramen Epse
zondag 22 januari 2023

Glas vervangen en misschien kunststof kozijnen plaatsen

Voor een erker aan de voorkant van mijn huis wil ik in ieder geval nieuwe beglazing en ik wil informatie over eventueel kunststof kozijnen, Ca 12 m2. Verder wil ik informatie over subsidie. Wat voor glas wil je laten zetten?: Dubbel glas


Kozijnen, deuren en dakramen Raalte
maandag 19 september 2022

5 kozijnen + 1 deur plaatsen

Ik zoek een timmerman die voor mij wat kozijnen en een deur kan plaatsen. Dit gaat om 5 kozijnen en 1 deur. Het is allemaal binnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
dinsdag 16 augustus 2022

Stompe nieuwe binnendeur plaatsen

We hebben een nieuwe stompedeur dat geplaatst moet worden inclusief een rolslot. Helaas is de gene die het voor ons zou doen langdurige ziek en zouden we het fijn vinden dat het zsm geplaatst wordt.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
woensdag 04 november 2020

4 Kozijnen vervangen

Graag zouden wij op de eerste verdieping van ons huis uit 1955 4 oude, enkelglas aluminium kozijn vervangen. De huidige kozijnen zijn smal en voor eenzelfde look zijn waarschijnlijk nieuwe aluminium kozijnen het best geschikt (?). De afmetingen hieronder zijn buitenmaten en breedtexhoogte. Het gaat om 1 vast raam in een trapgat van 50 x 92.5 cm, een badkamerraam van 50 x 60.5 cm (graag kantel/kiep), 1 slaapkamerraam 99x125cm (1 deel kantel/kiep, eventueel met nepspijl?), 1 slaapkamerraam van 197x125cm (3delen, 2 met kantel/kiep). Leveren jullie ook horren voor de slaapkamers en plaatsen jullie ook vensterbanken in de slaapkamers? Graag hoor ik wat de offerte is van bovenstaande.


Kozijnen, deuren en dakramen Olst

Deuren plaatsen in regio Deventer

Andere klussen in Deventer

Offertes aanvragen