Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Schilder

Kozijnen schilderen - Veendam

Kozijnen schilderen - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Veendam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oldambt, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Veendam aanvragen

Recente aanvragen uit Veendam

zaterdag 24 april 2021

Buitenschilderwerk kozijnen en deur

3 kozijnen voorgevel, 3 kozijnen achtergevel + balkondeur op eerste verdieping laten schilderen, vrijstaande woning, bouwjaar 2003.


Behang- en schilderwerk Wildervank
zondag 13 september 2020

Schilderen/sauzen binnenmuren nieuwbouw woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor binnenschilderwerk in een binnenkort op te leveren 2 laags nieuwbouwwoning. Planning 3e week van oktober. Locatie Blauwe Stad. De muren zijn reeds voorzien van licht stucwerk. Behoeven mogelijk nog wat schuurwerk. De muren zijn 2.60 hoog. Oppervlakte te schilderen met witte latexverf is +/_ : 120 m2 groene latexverf is +/_ : 60 m2 en fotobehang op een muur van: 11m2 Graag het werk te verrichten in 2/3 dagen, dus z.m.met minimaal 2 schilders, waarna de laminaat vloer door ons gelegd kan worden.


Behang- en schilderwerk Blauwestad
woensdag 09 september 2020

Binnenkant woning muren schilderen sauzen

Graag ontvang ik van u een offerte voor binnenschilderwerk in een binnenkort op te leveren 2 laags nieuwbouwwoning. Planning 3e week van oktober. Locatie Blauwe Stad. De muren zijn reeds voorzien van licht stucwerk. Behoeven mogelijk nog wat schuurwerk. De muren zijn 2.60 hoog. Oppervlakte te schilderen met witte latexverf is +/_ : 120 m2 Met groene latexverf is +/_ : 60 m2 En fotobehang op een muur van: 11 m2 Graag het werk te verrichten in 2/3 dagen, dus z.m.met minimaal 2 schilders, waarna de laminaat vloer gelegd kan worden.


Behang- en schilderwerk Blauwestad
dinsdag 28 juli 2020

Plinten monteren en schilderen

Ik wil graag 1.2 meter plinten monteren en 1.2 meter Led strips monteren. Verder wil ik 120 kamernummers monteren en 120 stuks Cil Tube op strook hout monteren. 3.5 m2 vloerbedekking leggen 5 m2 Vinyl behang + verwijderen huidige vloerbedekking plinten e.d.


Behang- en schilderwerk Zuidbroek
zaterdag 25 juli 2020

Buitenmuren laten spuiten in kleur

Ik wil de buitenmuren van mijn woning laten spuiten in kleur en afwerken. Het gaat om 80 m2.


Behang- en schilderwerk Winschoten
woensdag 03 juni 2020

Steenstrips realiseren buitengevel

Vrijstaande woning uit 1920 met oneffen buitenmuren voorzien van een steenstrip gevelbekleding. De muren zijn geïsoleerd. Ik wil een redelijk betaalbare oplossing in een stijl wat bij deze woning past. 60m2 in totaal, het gaat om 1 verdieping.


Behang- en schilderwerk Oostwold Scheemda
vrijdag 22 november 2019

Muur behangen

Een muur (620 × 280 cm) voorzien van isolatie/ geluidsdempend onderbehang en daar een laag decoratief behang over heen. Twee lagen behangen dus.


Behang- en schilderwerk Veendam
maandag 19 november 2018

Muur in trap opgang opnieuw schilderen

Ik zoek een schilder die na lekkage in de woning ongeveer 30 m2 aan wanden in de trapopgang kan schilderen/herstellen.


Behang- en schilderwerk Muntendam
maandag 17 september 2018

Vernieuwde kozijnen verven

Ik wil een aantal kozijnen in mijn woning schilderen. Het gaat om 1 nieuw geplaatst groot kozijn aan de voorkant van de woning en nieuwe kozijnstukken bij de voordeur. 2 bestaande kozijnen achter het huis die bijgeverfd moeten worden. 1 van deze kozijnen van de slaapkamer moet ook de binnenkant worden bijgewerkt.


Behang- en schilderwerk Winschoten
maandag 21 mei 2018

Boeiplanken van de woning schilderen

Boeiplanken woning schilderen


Behang- en schilderwerk Winschoten
maandag 25 september 2017

Slaapkamers en trapopgang schilderen en behangen

Het schilderen en behangen van drie slaapkamers en een trapopgang. Ik heb een slaapkamer van 10 m2, 7.50 m2 en één van 5 m2. De trapopgang is zo'n 3.50 - 4 meter. De wanden zijn nu ook behangen, dit graag verwijderen. Ik denk ook dat er één wand is die voorbewerkt moet worden.


Behang- en schilderwerk Winschoten
zaterdag 29 juli 2017

Buitenzijde dakkapellen laten schilderen

Schilder en eventueel reparatiewerkzaamheden van twee dakkapellen. Ter plaatse bekijken en op basis van bevindingen offreren.


Behang- en schilderwerk Sappemeer
zaterdag 27 mei 2017

Nicotine-vrij maken van een woning

We willen 70 m² plafond en 60 m² plafond laten reinigen in een woning, omdat daar veel nicotine-aanslag op zit. We ontvangen graag uw prijsopgave.


Behang- en schilderwerk Oude Pekela
donderdag 11 mei 2017

Gehele huis van binnen laten schilderen

Mijn huis moet van binnen geverfd worden. Het gaat om de plafonds en de wanden ongeveer 250 m². En 7 kozijnen en plinten.


Behang- en schilderwerk Veendam
donderdag 02 maart 2017

Buitenkant in de verf zetten

Het gehele huis dient aan de buiten kant een nieuwe verflaag te krijgen.


Behang- en schilderwerk Winschoten
zaterdag 25 juni 2016

Tafel schilderen

Ik wil graag een tafel in de kleur van een kast geverfd hebben


Behang- en schilderwerk Winschoten
maandag 13 juni 2016

Woning laten schilderen

Het betreft het schilderen van de deuren en raamkozijnen aan de buitenzijde van de woning. Er zijn 15 kozijnen waarvan 5 grote en 10 kleine en 1 deur.


Behang- en schilderwerk Oostwold Scheemda
zaterdag 30 april 2016

Traptreden laten spuiten

Ik wil graag 24 traptreden laten spuiten. Reeds gedemonteerd.


Behang- en schilderwerk Zuidbroek
donderdag 31 maart 2016

Complete woning sausen

Ik wil graag mijn hele huis laten sausen, met uitzondering van de slaapkamers. Het hele huis heeft een woonoppervlak van 110 m2. Daarbij wil ik graag een traprenovatie, vloerbedekking eraf, wil het graag strak en gelakt. Het gaat om 1 trap. Daarbij de houten windveren aan buitenkant ook beetje verrot, ook graag meenemen.


Behang- en schilderwerk Veendam
maandag 21 maart 2016

Sauzen van de woonkamer

Muren sausen woonkamer (woonkamer rijtjeswoning).


Behang- en schilderwerk Wildervank
zaterdag 19 maart 2016

Kunststof voordeur schilderen

Wij hebben een witte kunststof voordeur, die wij aan de buitenzijde graag in de kleur groen willen laten schilderen. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.


Behang- en schilderwerk Bellingwolde
zondag 31 januari 2016

Schilderen van de trap

De trap is geplamuurd en geschuurd, moet alleen geschilderd worden. Daarna graag lak eroverheen, tegen beschadigingen.


Behang- en schilderwerk Scheemda
donderdag 03 september 2015

Wanden schilderen in de woonkamer en keuken

Onze huiskamer en keuken worden in week 37 opnieuw gestuct. Ik wil de wanden daarna laten schilderen in week 39 of 40 en ontvang hiervoor graag offertes. Er is een plattegrond beschikbaar.


Behang- en schilderwerk Sappemeer
zaterdag 25 juli 2015

Behangen hal en overloop

Ik wil graag de hal op de begane grond en de overloop op de 1e etage laten behangen met glasvliesbehang. Het betreft in totaal 16 m2. Het behang met een patroon, 4 rollen, heb ik al aangekocht. De muren zijn kortgeleden opnieuw gepleisterd. Ik heb geen behangtafel, geen behanglijm en geen passend gereedschap.


Behang- en schilderwerk Sappemeer
zondag 28 juni 2015

Kamer behangen

Kamer behangen


Behang- en schilderwerk Kiel Windeweer
donderdag 09 april 2015

Buitenschilderwerk van het huis

Het schilderen van het huis (buiten) en het houtwerk van een stenen schuur. Voor- en achterdeur, 6 raamkozijnen, twee dakkapellen en 4 kozijnen en een deur van de schuur. Schuren en opnieuw in de verf zetten. Een kozijn moet vervangen worden, zal door een ander gedaan worden. De laatste schilderbeurt is van 4 jaar terug. Ik wil graag een totaalprijs voor de schilderklus, inclusief alles (steiger, verf etc). De blauwe delen moeten oud Hollands blauw worden, iets donkerder dan het huidige 'smurfenblauw'.


Behang- en schilderwerk Sappemeer
vrijdag 29 augustus 2014

Schuur schilderen en schutting beitsen

Het gaat om het schilderen van een schuur 9 x 4 x 2.30-3 meter (hoog) en de poort deuren. Mogelijk moet het oude verf gestript worden want deze is ernstig aan het bladderen. Daarnaast dient de schutting van ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog gebeitst te worden.


Behang- en schilderwerk Veendam
zondag 02 februari 2014

Gehele benedenverdieping schilderen / sauzen

Het gaat om een woning in Veendam. De gehele benedenverdieping moet geverfd worden. Het is een woonkamer, een hal en 2 slaapkamers. Begindatum: 15 maart 2014 In hoeveel tijd kan dit geschilderd zijn? Oppervlakte benedenverdieping is 70 m2 maar er is veel glas. Per mail kan ik een link sturen dat u foto's kunt zien. Verf verzorgen wij zelf. Graag een indicatie van kosten voor deze opdracht!


Behang- en schilderwerk Veendam
dinsdag 20 augustus 2013

Buitenschilderwerk woning

Compleet buitenschilderwerk: - beneden 2 ramen en kozijnen - boven 2 ramen en kozijnen - 3 deuren met kozijnen - garagedeur van metaal - boeiboorden en goten, samen circa 25 meter Reinigen, schuren, eventueel plamuren en aflakken. Het is een 2 onder 1 kap woning. Verf het ik deels zelf. De rest kan eventueel geleverd worden als u hetzelfde merk en kleur kunt leveren.


Behang- en schilderwerk Veendam
zaterdag 10 augustus 2013

Schilderen buitenwerk

Buitenschilderwerk op de bovenverdieping. Ik doe het schilderwerk grotendeels zelf, alleen het hoge werk doe ik niet. 4 raamkozijnen en een aantal windveren op de eerste verdieping.


Behang- en schilderwerk Muntendam

Kozijnen schilderen in jouw regio

Offertes aanvragen