Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Heerhugowaard

Herstel gevel en voegwerk - Gevel - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Herstel gevel en voegwerk

Ik wil mijn gevel laten renoveren en voegwerk herstellen. Het gaat om een 2 onder 1 kap, de zij muur heeft het meeste herstel nodig. Graag ook schoon spuiten en impregneren. Binnen 4 maanden indien mogelijk. Gaat om ongeveer 100 m2.


Gevelspecialist / metselaar Heerhugowaard

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Heerhugowaard

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

maandag 11 september 2023

Metselwerk

Wil een muur gemetseld hebben van 25 meter lang.


Gevel- en metselwerk Noord-Scharwoude
maandag 14 augustus 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Onze achtergevel, uitbouw en schuur hebben nog houten kozijnen, deze willen we graag volledig in kunststof hebben alsmede de gevelbekleding. De voorgevel is wel al kunststof maar we ontvangen naast een offerte voor de achtergevel graag ook een offerte indien we voor en achter laten doen (kozijnen, deuren, gevelbekleding en rolluiken).


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
vrijdag 11 augustus 2023

Steenstrips

Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Wil je de muren ook laten isoleren?: Ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Tussen 10 en 50 m²


Gevel- en metselwerk Lutjewinkel
maandag 06 maart 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Buitenmuur isoleren en bekleden met houtlook gevel bekleding: zwart of rhombus Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...), Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
dinsdag 06 december 2022

Herstel gevel en voegwerk

Ik wil mijn gevel laten renoveren en voegwerk herstellen. Het gaat om een 2 onder 1 kap, de zij muur heeft het meeste herstel nodig. Graag ook schoon spuiten en impregneren. Binnen 4 maanden indien mogelijk. Gaat om ongeveer 100 m2.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
maandag 31 oktober 2022

Gevel renoveren

Wij zouden graag onze gevels laten renoveren, Omdat het spouwlood eerder de muur ingaat dan dat het afloopt staat de voeg daarboven onder druk waardoor er terugkerende lekkage ontstaat, aangetoond door uitvoerige lekdetectie. Het onderdorpel moet verwijdert worden. Er moet een naad in de hoek opniuew gekit worden en ook de dekstenen aan de rand van de dakterras moeten opnieuw worden gekit.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
donderdag 13 oktober 2022

Aanbrengen van Isofinish buitenmuurisolatie (~120m2)

Mijn aanvraag betreft een buitenmuur van ca. 10 meter (hoogte) bij 12 meter (lengte). Dit is geen spouwmuur. Ik wil dit graag van buitenaf laten isoleren, met daarna als afwerking sierpleister. Ervaring met een dergelijk project (referenties) is gewenst.


Gevel- en metselwerk Noord-Scharwoude
woensdag 12 oktober 2022

Isoleren buitenmuur + steenstrips 170m²

Het betreft het isoleren en afwerken van de buitenmuur. Het gaat om ongeveer 170m2.


Gevel- en metselwerk Winkel
maandag 05 september 2022

Buitengevel isoleren oude isolering vervangen voor nieuwe.

Ik wil graag mijn buitengevel opnieuw laten isoleren. Nu hebben wij oude piepschuim bolletjes ( rond 1977 ingespoten ) deze wil ik graag laten wegzuigen en vervangen door nieuwe piepschuim bolletjes. Schuim isolatie is niet mogenlijk ivm enkel steens buitenmuur en houten binnenmuur. In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Hensbroek
zaterdag 03 september 2022

Gecementeerde gevelplint plaatsen

In wil graag een gecementeerde gevelplint laten aanbrengen. Totale lengte gevel is 22 meter. Hoogte van de gevelplint wil ik ongeveer op 40cm hebben.


Gevel- en metselwerk Nieuwe Niedorp
zondag 07 augustus 2022

Zonwering plaatsen + gevelbekleding vervangen

De huidige houten rabatdelen vervangen en een constructie maken, waarna een rolluik of screen opgehangen kan worden. Het gaat om 4 rabat delen die vervangen van 5 meter breed en ongeveer 15 cm per rabat deel. Ik wil daar ook een zonwering laten plaatsen van ongeveer 2,5m lang.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
dinsdag 28 juni 2022

Spouwmuren isoleren

Zoek een vakman die onze spouwmuren kan isoleren. Het gaat om alle spouwmuren. Qua m2 zou ik graag met de vakman willen bekijken.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
vrijdag 24 juni 2022

De houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof

Ik ben de eigenaar van een hoekhuis en het bouwjaar is rond 1975. Ik wil graag de houten gevelbeplating vervangen door kunststof - aan de achterkant van het huis ( oppervlakte rond 5 m2) en aan de voorkant van het huis (oppervlakte rond 7m2). De oude isolatie onder de gevelbeplating moet mogelijk ook worden verwijderd en vervangen door nieuwe isolatie. Ik wil graag dat een professional mij adviseert en een offerte voor het werk maakt.


Gevel- en metselwerk Heerhugowaard
maandag 20 juni 2022

Buitengevel isoleren (90 m2)

Zoek een vakman voor het isoleren van de buitengevel. Gaat ongeveer om 90 m2.


Gevel- en metselwerk Barsingerhorn
zaterdag 04 juni 2022

Houten gevelbekleding plaatsen en stucen

De bedoeling is de punten en aanbouw van de woning met duurzaam hout te bekleden en de onderkant met mooi wit stucwerk oid. Het is een woning uit 1930 dus eventueel isolatie toevoegen zou kunnen.


Gevel- en metselwerk Sint Maarten
Offertes aanvragen