Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Rotterdam

Kozijnen - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Rotterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Rotterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Rotterdam

donderdag 26 november 2020

Vloer schuren en lakken

De houten vloer (planken) moet opnieuw geschuurd en gelakt worden. Het is ongeveer 50 m2.


Verbouwing
woensdag 25 november 2020

Opbouwen van electra (casco pand)

Namens de zaak benader ik u voor expertise. Wij zijn voor een nieuw horecapand op zoek naar iemand die onze stroom voorzieningen kan plaatsen. Het pand bestaat uit 4 verschillende ruimtes met ieder een ander doel en dus zijn er verschillende stroompunten nodig. Graag vertel ik u het verschillende doeleinde per ruimte zodat u ons hierover kan informeren. Unit 1 bestaat uit een boven en onder verdieping. Het bovenste gedeelte is een rechthoekige oppervlakte van 175 m2 en zal fungeren als restaurant. Het onderste gedeelte is L vormig en heeft een oppervlakte van 147.5 m2. In deze ruimte worden een 8-tal grootkeukens geplaatst die continu worden gebruikt. Unit 2 is identiek aan de unit 1. Hierbij fungeert het bovenste gedeelte als bar en het onderste gedeelte als kantoorruimte. Mijn vragen zijn als volgt, Welke aansluiting raadt u ons aan per ruimte? Wat zijn de kosten van deze aansluitingen? Wat zijn de kosten voor het installeren? Heeft u nog aanvullende informatie nodig hoor ik dat graag.


Elektra en groepenkast
woensdag 25 november 2020

Glad stucen wanden

wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 35


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen