Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Rotterdam

Kozijnen - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Rotterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Rotterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Rotterdam

vrijdag 15 januari 2021

Huis renovatie

Ik zoek vakman Allround klusjesman die alles kan en doet voor mijn huis in rotterdam mijn aannemer kan niet verder door de ziekte hij is ziek geworden en nu kan de huis niet af zijn als badkamer doen compleet met afvoer voor wc pot gat boren en leiding van boven zetten, toilet beneden ook klaar maken, stuck werk heel huis schilder werk heel huis plafond klein werk af half is klaar, laminaat legen heel huis, voordeur vervangen met nieuwe deur kunststof, het is klus afwerking materialen heb ik in huis alvast zelf gekocht, vast prijs graag niet per uur,


Verbouwing
vrijdag 15 januari 2021

Open trap 13 treden vloerbedekking verwijderen

Zit gelijmd met rubber eronder


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 14 januari 2021

Keuken verbouwen

Op dit moment heb ik een keuken uit 1950. Graag laat ik dit verwijderen en laat ik een nieuwe keuken plaatsen. Het is een kleine ruimte van 6 m2, en ik schaf de materialen zelf aan.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen