Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Deur Plaatsen Emmen

Deuren plaatsen - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deuren plaatsen in Emmen?

Wil je je binnendeur vervangen of is wil je je voordeur vervangen? Ben je opzoek naar iemand die dit professioneel doet? 

De timmermannen via Casius helpen je hier graag mee. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het vervangen of plaatsen van nieuwe deuren, maar ook bij het plaatsen van (houten) kozijnen of bij het timmeren van een tuinhuis of schuttingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een deur plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een deur is erg afhankelijk van het soort deur. Gaat het om een binnendeur? Een buitendeur? Wil je deurkozijnen vervangen? Wil je een stompe deur of een opdekdeur? Al deze zaken spelen mee in de prijs. 

Hieronder in de tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten voor nieuwe deuren plaatsen of deuren vervangen.

Let op: de timmermannen via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten
Inmeten binnen- en buitendeuren €50 - €70 per deur (prijs inmeten extra deur €10 per stuk)
Opdekdeur plaatsen Opdekdeur plaatsen
Stompe binnendeur plaatsen €120 - €160 per deur
Stompe buitendeur met 1-puntslot plaatsen €250 -€300 per deur
Stompe buitendeur met 3-puntslot plaatsen €300 - €350 per deur
Kozijn vervangen of plaatsen (in bestaande uitsparing) €50 - €200 per kozijn
Opdekdeur afhangen €55 - €75
Stompe deur afhangen €65 - €100

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: Een opdekdeur valt op het kozijn en een stompe deur valt er in. Belangrijk is om te weten dat je voor een opdekdeur speciale scharnieren nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten wat voor deur je nu hebt en wat voor deur je zou willen hebben, omdat zowel de kozijnen als scharnieren er op afgestemd moeten worden. Wil je graag advies? De timmermannen via Casius helpen je er graag bij.

Deurkozijn vervangen

Heb je een keuze gemaakt welk soort deur je wilt hebben en blijkt het dat je kozijnen daardoor vervangen moeten worden? Of misschien is de deurpost beschadigt en moet je de deurpost vervangen?

Dan kan je kiezen voor verschillende materialen voor je nieuwe kozijnen: 

  • Kunststof;
  • Hout;
  • Aluminium.

Ben je opzoek naar de goedkoopste optie? Kies dan voor kunststof. Wil je de kleur later graag nog kunnen aanpassen? Dan is hout geschikter. Aluminium geeft een luxe uitstraling.

Factoren die de prijs bepalen

Afhankelijk van wat voor deur je plaatst en waar, verschillen de prijzen. Dat komt omdat de prijzen afhankelijk zijn van de volgende factoren:

Het aantal deuren

Plaats je meer deuren, dan is de prijs onder aan de streep hoger dan bij een deur. Maar wist je dat de prijs per deur vaak daalt als je meerdere deuren laat plaatsen. Heb je dus een aantal deuren in huis die vervangen of geplaatst moeten worden? Dan is het aan te raden om het in één keer te doen. 

Soorten deuren

Opdekdeuren en stompe deuren verschillen in prijs. Een stompe deur laten plaatsen kost gemiddeld €120 tot €160 en een opdekdeur laten plaatsen gemiddeld €60 tot €80. Er is ook een verschil tussen buiten- en binnendeuren. Buitendeuren zijn een stuk steviger dan binnendeuren, dat moet wel omdat ze bestand moeten zijn tegen weersomstandigheden en je huis beschermen van mensen die ongewenst naar binnen willen. Binnendeuren hoeven niet zo stevig te zijn, dus die zijn goedkoper.

Aanschaf van een deur

Het materiaal, formaat en design van een deur bepalen heel erg de prijs. Afhankelijk van je eigen wensen kan de prijs dus verschillen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes deuren plaatsen in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

donderdag 03 augustus 2023

4 nieuwe binnendeuren plaatsen

We zijn bezig met een verbouwing en willen graag 4 nieuwe deuren laten plaatsen (die we nog moeten bestellen) en zien hier hulp bij nodig. Een nieuwe deurpost heeft ook nog geen scharnieren etc.


Kozijnen, deuren en dakramen Klazienaveen
maandag 24 juli 2023

5 stompe deuren ophangen

Wij hebben 5 binnendeuren besteld (stomp) en willen deze graag laten plaatsen/ophangen


Kozijnen, deuren en dakramen Klazienaveen
vrijdag 10 februari 2023

2 buitendeuren plaatsen

Ik wil graag 2 buitendeuren inkopen, inmeten en monteren. We hebben houten kozijnen, deze hoeven niet vervangen te worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Valthe
maandag 31 oktober 2022

Schuifdeur op de overloop plaatsen.

Wij willen een schuifdeur van glas of een combi van glas en hout De breedte moet 1 mrt en 8cm zijn De hoogte moet minimaal 2mtr zijn en er moet een strook van de onderste tree worden afgezaagd Er moet dus een boven en onder rail worden bevestigd Het is denk ik van belang om eerst te kijken Bij de tuinbeurs kunnen ze een glazen deur op maat maken maar dan moet je exact de maat doorgeven


Kozijnen, deuren en dakramen Emmen
zondag 23 oktober 2022

Huidig dakraam vervangen

In de slaapkamer van onze dochter zit een dakraam van 72x132. Hele rare maat. Maar dit dakraam is oud. Graag willen we een nieuwe laten plaatsen van 78x140.


Kozijnen, deuren en dakramen Emmen
maandag 10 oktober 2022

Plaatsen houten uitzetraam in slaapkamer

Wat kost het kopen en laten plaatsen van een uitzetraam in een slaapkamer van ongeveer 36,5 x 87,5 cm. (binnenzijde kozijnen gemeten) De kozijnen zijn van hout. Ik hoor het graag.


Kozijnen, deuren en dakramen Emmen

Deuren plaatsen in regio Emmen

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen