Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Drachten

Lekkage schoorsteen achterhalen & oplossen - Totaalrenovatie - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage schoorsteen achterhalen & oplossen

Ik heb net dit huis gekocht en ga er vanaf volgende week in wonen. De woning is aan mij verkocht met een lekke schoorsteen die nu ingepakt is. Eigenaar die verkoopt weet niet waar het lek zit. Derhalve voor nu schoorsteen ingepakt. Ik zoek een partij die de oorzaak kan achterhalen en ook oplossen.


Aannemer Burum

Offertes totaalrenovatie in Drachten vergelijken

Recente opdrachten in Drachten

vrijdag 28 april 2023

Houten tuinschuurtje renoveren

Hallo klusser/ timmerman, Het gaat om een klein houten tuinschuurtje dat a.d.Zuidkant do orlekt het staat er nu 10 jr de deur en Noordkant zijn nog prima. En ook moet er nieuw golfplaat ophet dak gemonteerd worden.


Renovatie Noordwijk
dinsdag 06 december 2022

Lekkage schoorsteen achterhalen & oplossen

Ik heb net dit huis gekocht en ga er vanaf volgende week in wonen. De woning is aan mij verkocht met een lekke schoorsteen die nu ingepakt is. Eigenaar die verkoopt weet niet waar het lek zit. Derhalve voor nu schoorsteen ingepakt. Ik zoek een partij die de oorzaak kan achterhalen en ook oplossen.


Renovatie Burum
dinsdag 27 oktober 2020

Schade herstellen aan kozijnen

Bij mij is gisteravond schade ontstaan aan de bovenkant van het deurkozijn van de bijkeuken. Dat betekent dat er klein herstelwerk in het hout moet gebeuren en het kozijn moet in zijn geheel geschilderd worden samen met het raam ernaast, omdat dit een geheel is. Ik heb eventueel foto\'s. Gaat om een verzekeringskwestie.


Renovatie Drachten
woensdag 14 oktober 2020

Trapleuning monteren en dakgoot schilderen

Ik wil een nieuwe trapleuning van 4 meter laten plaatsen Het is een trap met 12 treden. Daarnaast wil ik de onderkant van de dakgoot opnieuw betimmeren en schilderen. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Noordwijk
woensdag 16 september 2020

Zolder renoveren, deuren verplaatsen, stucwerk uitvoeren

Ik wil stucwerk laten beoordelen en eventueel voortkomend werk hieruit uit laten voeren. Vloerbedekking verwijderen op overloop 2 trappen, overloop 1e verdieping, slaapkamer 1e verdieping en zolder. Op zolder verwijderen muurtje en deur, deur moet verplaatst worden. Werkzaamheden kunnen vanaf 1 oktober uitgevoerd worden ivm overdracht huis. Bij voorkeur vinden de werkzaamheden plaats binnen 2 weken vanaf 1 oktober.


Renovatie Noordwijk
zondag 02 augustus 2020

Huis opnieuw inrichten

Wij gaan verhuizen en willen een huis vol eye catchers en hebben hier graag hulp bij nodig! We houden van vintage maar ook modern.


Renovatie Noordwijk
vrijdag 27 maart 2020

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil graag mijn chalet opnieuw laten bekleden. Chalet:10meter lang .370meter breed, goothoogte 235. Oud materiaal verwijderen en afvoeren . Nieuwe materiaal graag kunststof.


Renovatie Noordwijk
vrijdag 20 juli 2018

Betonherstel garage box

Herstel betonrand van 2 garage boxen op de golfbaan. Het gaat om 2 boxen naast elkaar (circa 6 x 5 m) waarbij 3 kanten gedaan moeten worden, bij elkaar circa 30 m2 aan herstelwerkzaamheden. Graag even contact zodat ik de foto\'s kan mailen. Locatie is goed bereikbaar.


Renovatie Noordwijk
donderdag 22 juni 2017

Golfplaten dak verwijderen

Het betreft het verwijderen ongeveer 65 m2 golfplaten, 10-15% chrysotiel. De garage is goed bereikbaar en de platen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er is een Asbestinventarisatierapport beschikbaar.


Renovatie Opende
zondag 06 november 2016

Renoveren van een jaren '30 woning

Bouwjaar van het huis is 1930. Aanvang van de werkzaamheden in de 1e week van februari 2017. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: 1. Vernieuwen van plafonds op de begane grond en 1e verdieping. Huidige plafonds zijn van zachtboard, dienen vervangen te worden door gipsplaten en vervolgens gestuct. Oppervlakte circa 135 vierkante meter. 2. Doorbreken van 2 muren, respectievelijk 2.32 x 2.75 meter en 2.90 x 2.75 meter. Inclusief plaatsing van minimaal 1 stalen constructiebalk en afwerken met stuc. 3. Plaatsing kozijn met 2 openslaande deuren in achtergevel op de plaats van huidig aanwezig achterraam. Inclusief verleggen en verplaatsen/vervangen van huidige cv-radiator. Afmetingen kozijn: 2,92 meter breed, 1,80 meter hoog. 4. Aantal nog nader te bepalen elektra-punten verleggen/infrezen. Elektra is rond 1960 vernieuwd, nieuwe stoppenkast geplaatst in 2007, echter zijn er mogelijk aanpassingen benodigd naar 2017-maatstaven. 5. Stucwerk muren beneden-en bovenverdieping circa 200 vierkante meter 6. Mechanische ventilatie in badkamer plaatsen 7. Schoorsteenmantel slopen en afvoeren Ik woon er (voorlopig) niet dus we moeten het even afstemmen met de huidige bewoners.


Renovatie Noordwijk
maandag 30 mei 2016

Hal, gang en trap renoveren

Graag zou ik een prijs offerte aanvragen om mijn gang te renoveren me vriendelijk


Renovatie Noordwijk
woensdag 18 mei 2016

Golfplaten met asbest verwijderen

Ik wil graag asbest golfplaten laten verwijderen. Het gaat om schuren met een totaal dakoppervlak van 1400 m2.


Renovatie Augustinusga
vrijdag 08 april 2016

Asbest verwijderen uit de schoorsteen

In het huis wat we willen gaan kopen zit een schoorsteen met asbest. Die we willen laten verwijderen. Er zit een pijp van asbest in.


Renovatie Noordwijk
dinsdag 29 maart 2016

Afbrokkelend beton herstellen

Ik wil iets laten doen aan het afbrokkelend beton van het balkon (betonrot). Het balkon is goed bereikbaar. Gaat om een oppervlak van ongeveer 1 m2.


Renovatie Noordwijk
zondag 24 januari 2016

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen. Het gaat om de gehele begane grond, het is ongeveer 45 m2. Graag zo snel mogelijk.


Renovatie Noordwijk
Offertes aanvragen