Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kosten verlichting laten plaatsen Alkmaar

Verlichting - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verlichting in Alkmaar?

Kosten verlichting

In de tabel hebben we de gemiddelde prijzen verzameld voor verlichting aanleggen. Deze zijn inclusief de montage, het materiaal en de btw kosten.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Gemiddelde prijs (incl. materiaal, montage en btw)
Gehele woning €1.700 - €2.000
Keuken €450 - €570
Woonkamer €390 - €570
Gang €140 - €260
Slaapkamer €140 - €260
Badkamer €140 - €260
Buitenverlichting €90 - €280

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Welke soorten lampen zijn er?

Hieronder staan een aantal soorten elektra verlichting benoemd. 

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door het koude licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit obstakel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met ook warme kleuren.

TL-lamp

Ook de zeer bekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design. Als je voor tl-lampen kiest, gebruik deze dan het beste in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanzet, zorgt ervoor dat het veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een stuk minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes verlichting in Alkmaar vergelijken

Recente opdrachten in Alkmaar

vrijdag 25 februari 2022

Stopcontact aanleggen vanuit ander stopcontact

Wij willen een stopcontact aanleggen vanuit een ander stopcontact, frezen nodig, ten behoeve van plank in keuken met verlichting.


Elektra en groepenkast Alkmaar
zondag 22 augustus 2021

Stopcontact verleggen

Stopcontact + draaiknoppen dimverlichting naar links verplaatsen (tegen de witte balk aan). Muur is van gipsplaat.


Elektra en groepenkast Alkmaar
donderdag 30 april 2020

Groepen bijplaatsen

2 extra groepen aansluiten in bestaande kast met een trage zekering. Deze groepen dienen voor de heaters en tuinverlichting. De grondkabels zijn al naar de meterkast getrokken.


Elektra en groepenkast Alkmaar
zondag 01 maart 2020

Nieuwe keuken/nieuwe groepen

1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv Quooker 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv vaatwasser 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv koffiemachine 1 st 1-voudig stopcontact vv aparte groep tbv oven 1 st Kookplaat groep 1 st 1-voudig stopcontact tbv koelkast 2 st Vervangen 2-voudig stopcontact keukenblad voor zwart 1 st 1-voudig stopcontact tbv verlichting 1 st Dimmer zwart tbv spots 1 st Verplaatsen schakelaar tbv verlichting woonkamer voor 2x dimmer en 2x schakelaar uitvoering zwart 2 st Spot aansluitpunt inclusief spot kleur zwart ( zie foto) 1 st MV schakelaar draadloos 1 st 1-voudig stopcontact tbv vloerverwarming 1 st Uitbreiding groepenkast vv aardlekschakelaar


Elektra en groepenkast Graft
zaterdag 24 augustus 2019

Verlichting aansluiten aan bedading plafond

Het is een klein klusje omdat ik nwe woning ga betrekken. Graag 28 of 31 aug. uitvoeren - Vijf plafonnieres aansluiten op plafond waar bedrading zit. Zie de foto's hoe 't er nu uitziet. - 1 hanglamp snoer en lampekap vastmaken aan bedrading plafond, dimmer aansluiten op muurschakelaar wannneer mogelijk - 1 hanglamp bedrading vastmaken aan bedrading plafond. - 1 muurspot aansluiten aan bedrading. Er zit dimmer in meen ik maar evt aparte dimmer aansluiten.


Elektra en groepenkast Heiloo
woensdag 26 juni 2019

Vervanging verlichting appartementen

Wij willen graag onze verlichting in ons appartement veranderen naar LED verlichting. Er zijn 4 portieken met in totaal 16 verlichtingen die veranderd moeten worden naar Ledverlichting. Inclusief de verlichting bij de ingang zijn het er 20 stuks. Graag wil ik een offerte zodat wij ongeveer een beeld hebben hoeveel dit ons zou moeten kosten.


Elektra en groepenkast Alkmaar

Verlichting in regio Alkmaar

Andere klussen in Alkmaar

Offertes aanvragen