Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Intercom systeem installeren Groningen

Toegangssystemen - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toegangssystemen in Groningen?

Je wilt natuurlijk weten als er iemand voor je deur staat. Een intercom is tegenwoordig een populaire keuze, maar er zijn ook simpele deurbellen of deurbellen met camera. Door de camera kan je zien wie er voor je deur staat. Dat is een veilig idee als je kinderen alleen thuis zijn, dat ze niet voor vreemden opendoen. Ook is het handig voor ouderen die zich snel onveilig voelen. De installatie kan je heel simpel houden of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij zowel grote klussen als kleine. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een intercom of deurbel, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het aansluiten van een brandalarm. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten deurbel of intercom

De prijs van een deurbel of intercom is afhankelijk van hoe uitgebreid je de installatie wilt hebben.

Heb je een appartement, dan is een simpel toegangssysteem genoeg. Woon je in een vrijstaande woning met toegangspoort(en)? Dan is een uitgebreidere uitvoering aan te raden. Naast de uitvoeringssoort is het merk van de apparatuur ook prijsbepalend. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen van een deurbel of intercom.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort deurbel of intercom Prijs
Draadloze of bedrade deurbel €15 - €70
Intercom zonder camera €25 - €75
Simpele intercom met camera €150 - €250
Luxe intercom met camera €500 - €800
Installatiekosten €45 - €60 per uur

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes toegangssystemen in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

dinsdag 07 februari 2023

Intercom + aanpassing toegangshek portiek

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het installeren van een intercom (zonder camera). Het betreft een hek op de beneden verdieping waarvan we willen dat deze alleen nog van de binnenkant te openen is, en via een intercom. Er zijn op de eerste verdieping 2 appartementen die op dit systeem aangesloten zouden moeten worden (zodat we met een druk op de knop het hek kunnen ontgrendelen). Het hek op de benedenverdieping moet nog worden aangepast, er zit op dit moment geen deurklink. We kunnen zelf voor een raster op het hekwerk zorgen. Wanneer we een offerte hebben ontvangen gaan we dit overleggen met onze huisbaas, en zullen we erop terug komen.


Elektra en groepenkast Groningen
dinsdag 07 februari 2017

Intercom repareren of vervangen

Sinds een aantal maanden zitten we in een kantorenpand en we hebben een intercom echter lijkt deze niet goed meer te functioneren. We hebben 24 kamer waarvan ik weet dat er 1 intercom werkt. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het nakijken dan wel niet het repareren van alle intercoms.


Elektra en groepenkast Groningen
vrijdag 05 juni 2015

Intercom repareren of vervangen

Golmar Platea Videofoon: er is wel beeld, maar zowel in de hoorn als bij de deurbel een heel zacht geluid, met krakerige storing. Als het toestel van de buren wordt aangesloten, werkt het wel naar behoren.


Elektra en groepenkast Groningen
donderdag 13 september 2012

Intercom vervangen

Bestaande intercom moet vervangen of gerepareerd worden. Bediening van 1 voordeur op drie verschillende verdiepingen. Momenteel werkt de luidspreker bij de voordeur niet.


Elektra en groepenkast Groningen
donderdag 19 oktober 2006

Elektricien

De VvE Hoornsediep wil in haar appartementencomplex van 18 appartementen en 2 portieken een nieuwe intercom-installatie. Afhankelijk van de kosten zal dat met of zonder video-circuit zijn.


Elektra en groepenkast Groningen

Toegangssystemen in regio Groningen

Andere klussen in Groningen

Offertes aanvragen