Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Intercom systeem installeren Ede

Toegangssystemen - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toegangssystemen in Ede?

Je wilt natuurlijk weten als er iemand voor je deur staat. Een intercom is tegenwoordig een populaire keuze, maar er zijn ook simpele deurbellen of deurbellen met camera. Door de camera kan je zien wie er voor je deur staat. Dat is een veilig idee als je kinderen alleen thuis zijn, dat ze niet voor vreemden opendoen. Ook is het handig voor ouderen die zich snel onveilig voelen. De installatie kan je heel simpel houden of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij zowel grote klussen als kleine. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een intercom of deurbel, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het aansluiten van een brandalarm. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten deurbel of intercom

De prijs van een deurbel of intercom is afhankelijk van hoe uitgebreid je de installatie wilt hebben.

Heb je een appartement, dan is een simpel toegangssysteem genoeg. Woon je in een vrijstaande woning met toegangspoort(en)? Dan is een uitgebreidere uitvoering aan te raden. Naast de uitvoeringssoort is het merk van de apparatuur ook prijsbepalend. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen van een deurbel of intercom.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort deurbel of intercom Prijs
Draadloze of bedrade deurbel €15 - €70
Intercom zonder camera €25 - €75
Simpele intercom met camera €150 - €250
Luxe intercom met camera €500 - €800
Installatiekosten €45 - €60 per uur

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes toegangssystemen in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

dinsdag 27 november 2018

Defecte intercom bij een VvE repareren/vervangen

Ons intercomsysteem is inmiddels 11 jaar oud en er zijn een aantal storingen zoals het niet horen van de persoon die beneden aanbelt. Het gaat om een systeem voor 6 appartementen.


Elektra en groepenkast Ede
donderdag 28 september 2017

Deurbel vervangen met intercom en camera

Ik wil binnenkort mijn deurbel met intercom en camera laten vervangen. Ik heb een systeembesteld, een Smartwares deurintercom VD54A, en dat wordt op 9 oktober geleverd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.


Elektra en groepenkast Ede
dinsdag 01 december 2015

Intercomsysteem met video installeren

Installatie van een video intercom systeem voor 12 appartementen (2 portieken met 6 appartementen). Graag een offerte mét levering van de intercom en een offerte zonder levering van de intercom.


Elektra en groepenkast Ede

Toegangssystemen in regio Ede

Andere klussen in Ede

Offertes aanvragen