Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Groepenkast Utrecht

Elektra aanleggen - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra aanleggen in Utrecht?

Kosten elektra aanleggen

Heb je een nieuwbouwwoning, of ga je uitbouwen of opbouwen? Elektriciteit is iets wat we altijd nodig hebben. Elektra aanleggen is niet eenvoudig. De kosten van het aansluiten van elektriciteit is afhankelijk van de grootte van de woning en de wensen die je hebt. Wil je alleen stopcontacten, of ook lichtschakelaars? Heb je extra groepen nodig in de meterkast en hoeveel?

Hieronder zie je enkele prijsvoorbeelden van de gemiddelde kosten voor elektra laten aanleggen.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs Eigenschappen
Compleet elektra aanleggen in een woning €2.900 Aanleg kabels, stopcontacten, vervangen meterkast en aansluiten aardlekschakelaar
Elektra aansluiting in woonkamer €460 Verlichting aanleggen, plaatsen van thermostaat en vernieuwen stopcontacten
Badkamer- of keukenaansluitingen €540 Krachtstroom of waterdichte stopcontacten aanleggen
Buitenverlichting aanleggen €800 Aansluiting op meterkast en plaatsen verlichting

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Kosten stopcontacten aanleggen

Voor het aanleggen van een stopcontact ben je gemiddeld €80 kwijt, afhankelijk van je wensen en de afstand van de meterkast. Het vervangen van een stopcontact of het verplaatsen ervan is over het algemeen goedkoper. Bekijk alle kosten omtrent nieuwe stopcontacten op de pagina elektra aanleggen.

Offertes elektra aanleggen in Utrecht vergelijken

Recente opdrachten in Utrecht

donderdag 14 september 2023

Elektra aanleggen of vervangen

N.a.v. ons telefoongesprek meldt ik mij op deze manier. vraag om een aardpen voor 3fase aansluiting. vrij toegankelijk. Bij de voordeur zit een luik voor de watermeter van 80 bij 80. direct op de grond toegang.


Elektra en groepenkast Utrecht
zondag 03 september 2023

Elektrische vloerverwarming installeren of vervangen

Beste team Solvari, Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van de vloerverwarming in de volgende woning: Vuurvlindersingel 106, 3544DL, Utrecht 3 verdiepingen a 3 x 50m2 10 radiatoren moeten verwijderd worden In de bijlage vindt u de plattegronden. - Technische ruimte op de 2e verdieping heeft geen vloerverwarming nodig. - Een van de slaapkamer heeft blijk baar een badkamer. - Plattegrond aanwezig. Graag een offerte incl. dichtsmeren van de ingfrezen sleuven. Dit wordt tevens de hoofdverwarming. (Momenteel stadsverwarming) Ook horen wij graag per wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Graag horen wij snel van jullie! In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen, Elektrische vloerverwarming Wat is de oppervlakte van de vloer?: Meer dan 100 m²


Elektra en groepenkast Utrecht
dinsdag 15 augustus 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Please can you quote for a 2 x Hanging Lamps Living and Bedroom Ceiling wires are loose wiring. Power on. Possibly 1x Replacement Double Wall Switch and plug in the Living Room. The switch is missing the dimmer dial. Thanks.


Elektra en groepenkast Utrecht
woensdag 09 augustus 2023

Extra groepen aanbrengen

Twee extra groepen aanbrengen in de meterkast. Tevens aanleggen elektra van deze twee groepen tot aan de keuken. Loopt deels langs plafond (rood plattegrond) en deels benenden langs (groen plattegrond). Ik hoor graag van u. Mvg, Essink


Elektra en groepenkast Utrecht
woensdag 19 juli 2023

Extra groep tbv zonnepanelen

Extra groep aanleggen tbv zonnepanelen. We gebruiken ca. 2000 kWh (geen wasdroger) en eerste jaren nog geen plannen andere apparaten (electr. kookplaat, batterij).


Elektra en groepenkast Utrecht
dinsdag 11 juli 2023

Elektra verplaatsen en plaatsen stopcontact+lichtschakelaars

Elektra verleggen en stopcontact + lichtschakelaar aanleggen op 2 plaatsen in het huis.


Elektra en groepenkast Utrecht

Elektra aanleggen in regio Utrecht

Andere klussen in Utrecht

Offertes aanvragen