Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
236 Tuinontwerp Bestrating

Tuinontwerp - Assen

Tuinontwerp - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinontwerp in Assen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor tuinontwerp in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Assen

dinsdag 08 september 2020

Draagkracht dakconstructie berekenen

Voor de aanvraag van zonnepanelen op ons monumentale pand, hebben we een draagkracht berekening van onze dakconstructie nodig.


Bouwtekening en ontwerp Assen
maandag 24 augustus 2020

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een drietal platte daken en wil daar sedum op laten plaatsen. Ik weet echter niet of de daken voldoende draagkracht hebben. Volgens de tuinman die de plaatsing uit zal voeren is de belasting met vol water absorptie 77kg per vierkante meter. Het huis is een bestaand huis en er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Assen
zondag 16 februari 2020

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Wij hebben een woning gekocht eind 2019. We hebben daarvan bouwtekeningen. We willen graag 2 muren die dragend zijn verwijderen en een buitendeur verplaatsen. Graag ontvang ik een prijsopgave om een en ander te berekenen. Alvast bedankt.


Bouwtekening en ontwerp Ekehaar
zaterdag 10 augustus 2019

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Tussen de woonkamer/keuken en aangebouwde berging & serre zit nog de oude buitenmuur. Deze willen we weghalen, maar hiervoor moet een draagbalk geplaatst worden om het andere gewicht op te vangen. De totale breedte is 5,15 m. Dikte muur 30 cm. Hoogte standaard 2,40 is een inschatting.


Bouwtekening en ontwerp Assen
zondag 13 januari 2019

Bouwtekening met constructieberekening voor uitbouw

Ik wil een bouwtekening met constructietekening voor uitbouw maken voor de uitbouw van achterkant van woonkamer. Twee dragende wanden doorbreken Een is half staande in keuken met afstand tussen de muren 401 cm Tweede ook 401cm Derde boven schuifpui 678 of 706 cm Eventueel hulp en advies bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Afmeting van de uitbouw 678x350 aan de achterzijde van de woning Materiaal: Kunstroof schuifpui rond 500-550 cm Platte dak met EPDM-dakbedekking Stenen wand rechts ijzeren balken


Bouwtekening en ontwerp Tynaarlo
zaterdag 19 augustus 2017

Bouwtekening maken

Ik wil een bouwtekening laten maken die voldoet aan de eisen van de gemeente Assen. Wij wensen een aanbouw van ca. 7 meter bij 4 meter ten behoeve van levensloopbestendig wonen.


Bouwtekening en ontwerp Assen
vrijdag 29 januari 2016

Bouwtekening maken

Ik zou graag een tekening laten maken van de zijkant van de schuur. Er is een overkapping geplaatst: vanaf de garage tot de schutting/erfafscheiding. Dit i.v.m. de vergunning van de gemeente. Ik kan u een foto mailen.


Bouwtekening en ontwerp Bovensmilde
maandag 04 juli 2011

Bouwtekeningen vakantiewoning

Het betreft bouwtekeningen voor het bouwen van een vakantiewoning. De woning heeft een oppervlakte van 100 m2. De afmetingen zijn ongeveer 8,8 x 11,7 meter en de nokhoogte 6,05 meter. Ontwerp is er al. Gaat om bouwtekeningen, berekeningen en het maken van de officiele tekening voor het indienen bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Appelscha
dinsdag 16 november 2010

Advies voor bouwtekening en vergunning aanvraag nokopbouw

We willen graag een extra kamer boven op de bestaande woning (nokopbouw) maar door de nieuwe vergunningsregels hebben we een geschikte bouwtekening nodig en advies voor het aanvragen van de vergunning. Er is een tekening van de buren. Die is in spiegelbeeld. Er is een aannemer in hand genomen.


Bouwtekening en ontwerp Zuidlaren
donderdag 13 mei 2010

Architect

Uitbouw van een woning en aanbouw van een dubbele garage. Ik zou graag een aparte offerte voor de tekeningen en de uitvoering ontvangen.


Bouwtekening en ontwerp Huis ter Heide

Tuinontwerp in jouw regio

Andere klussen in Assen

Offertes aanvragen