Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen verwijderen en dak dichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen verwijderen en dak dichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen verwijderen en dak dichten

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen is ongebruikt. Geplaatst op een plat dak. Nu klachten door vochtdoorslag. Advies gekregen om schoorsteen te laten verwijderen zodat lekkage wordt verholpen.

Schoorsteen in woonkamer verwijderen en alles afwerken

Ik wil graag een (misschien 2) schoorsteen verwijderen. Het pand bestaat uit een benedenwoning met opkamers en een bovenwoning met 2 verdiepingen. Het gaat om de schoorstenen in de woonkamer van de benedenwoning. Deze staan geschakeld met de buren. De buren gebruiken hun schoorsteen nog voor de open haard. Ik wil graag een gladde doorlopende muur maken. Waarschijnlijk staat de schoorsteen tegen een draagmuur. Een foto kan ik toesturen.

Schouw van een schoorsteen verwijderen en wand glad afwerken

Schouw bevindt zich in een in een uitstekende muur. Hoogte ca. 110 cm. Lengte van links naar rechts ca. 140 cm. Diepte variërend van 20 tot 40 cm. Muur egaliseren. Gaarne puin verwijderen.

Schoorsteen binnen verwijderen, buiten dichten en plafond dichten

In onze woonkamer hebben we deels de haard en schoorsteen gesloopt, maar willen dit helemaal gesloopt en gedicht hebben. Het plafond moet glad worden, zodat deze gestuct kan worden. De schoorsteen buiten willen we graag dicht hebben in verband met vocht en/of vuil dat erin kan komen. De schoorsteen is ongeveer 60 cm bij 40 cm. Buiten moet nog gesloopt worden, binnen is wel gesloopt. De vorige bewoners hebben de schoorsteen gebruikt voor de gaskachel. Afvoeren doen wij zelf.

Schoorsteen en interne rookkanaal verwijderen

Ik wil de schoorsteen buiten op het dak en het interne rookkanaal laten verwijderen. Ik denk dat dit rond de 1,5 meter breed is. Het is een ouderwetse schoorsteen. Graag apart offreren van het afvoeren van het oude materiaal en graag het nieuwe materiaal ook apart offreren. Dakpannen heb ik bijvoorbeeld zelf.

Schouw en schoorsteen uit de woonkamer en slaapkamer verwijderen

Ivm de ruimte die het oplevert willen wij graag de schouw en schoorsteen laten verwijderen, zowel in de woonkamer als de slaapkamer. Het gaat om een gekocht appartement op de begane grond, op de 1ste en 2de verdieping wonen andere mensen via sociale huur. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt, enkele jaren geleden stonden er nog gaskachels voor welke de afvoer wel gebruikte. Inmiddels zijn de gaskachels weg en zijn er radiatoren. De schouw is ongeveer van hoek tot hoek 1.20 meter, de schoorsteen ongeveer 1 meter. Het materiaal hoeft niet per se afgevoerd te worden.

Schouw van een schoorsteen verwijderen

Ik wil 1 schouw laten verwijderen van 1 m breed, 2.70 m hoog en ±30 cm diep. De pijp wordt niet meer gebruikt. De schouw staat in de woonkamer. Graag ontvangen we een offerte.

Schoorsteen en inbouwkast verwijderen en stucwerk muren

In mijn koopwoning uit 1911 wil ik graag de schoorstenen op drie slaapkamers laten verwijderen, er bevindt zich ook nog een stuk op het dak (niet direct toegankelijk), inbouwkasten dienen ook verwijderd te worden om een strakke muur te krijgen. Schoorsteen is 13 cm diep, 80 cm breed en 270 cm hoog. Volgens mij geen dragende functie. Als dat mogelijk is de muur graag weer doortrekken en stucen. Afvoeren zou ik zelf eventueel kunnen doen, maar wel graag prijs op offerte vermelden als ik het laat afvoeren. Graag tijds- en kostenindicatie.

Muur uitbreken, schoorsteen verwijderen en isolatie aanbrengen

Op zolder in de nok zit er nog een stuk schoorsteen, deze willen we graag verwijderen. En daar ook dakisolatie en mogelijk vloerisolatie aanbrengen. Daarnaast beneden een stuk muur uitbreken zodat we een boog of rechthoek krijgen om door te lopen naar de keuken. De sleutel is vanaf 14 november beschikbaar en willen dan de klus laten uitvoeren. Oppervlakte niet bekend.

Gashaard, schouw en schoorsteen verwijderen en plafond dichten

In onze nieuwe koopwoning met 3 verdiepingen (inclusief begane grond) zit een schouw met gashaard. Dit willen we graag verwijderen om meer ruimte te creëren. Graag ook de schoorsteen van het dak verwijderen. Het is een schuin dak met dakpannen. We willen hier graag de kosten van weten inclusief afvoeren.

Partners

Partners van Casius