Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen verwijderen en dak dichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen verwijderen en dak dichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen verwijderen en dak dichten

Schoorsteen zolder stutten + beneden deel verwijderen

Op zolder hebben wij nog een schouw met aan de buitenkant op het dak de schoorsteen. Breedte schoorsteen +/- 1 m, diepte 38 cm. Schouw op beganegrond en 1e verdieping is reeds verwijderd. We willen nu het onderste deel op de zolder weghalen (zeg tot 1.80 m ongeveer, afhankelijk van wat kan om nog veilig te stutten) en het bovenste en buitendeel dus stutten.

Dakdoorvoer rookkanaal houtkachel dichtmaken

Ik ben voornemens de houtkachel te verwijderen en daarmee wordt het rookkanaal overbodig. Hiervoor dient het rookkanaal verwijderd te worden en dan de dakdoorvoer weer dicht gemaakt worden. Ik zoek iemand die de schoorsteen op het dak kan verwijderen en het dak kan herstellen aan buiten en binnenzijde

Gashaard verwijderen en gaten in verdiepingsvloeren dak dichten

In onze woning met zit een gashaard ingebouwd. De gashaard bevindt zich in de woonkamer op de begane grond. Het rookgasafvoerkanaal is via een koof/omtimmering weggewerkt. Dit willen we graag verwijderen om meer ruimte te creëren. Het kanaal is via een gat door de verdiepingsvloeren naar boven geleid. De omtimmering + het kanaal dient weggehaald te worden en de gaten in de vloeren dienen te worden gedicht. Daarnaast dient de gasaansluiting van de gashaard afgesloten te worden en eventuele gasleidingen te worden verwijderd. Graag ook de schoorsteen van het dak verwijderen en het dak dichtmaken. Het is een schuin dak met dakpannen. We willen hier graag de kosten van weten inclusief afvoeren. Betreft betonnen vloeren.

Uitbreiden huidige uitbouw en verplaatsen keuken

Wij willen onze huidige uitbouw uitbreiden met 1,5 m, afmeting is 1,5m x 3,6m. De fundering zal er al liggen volgens de vorige bewoners. Prefab, compleet opgeleverd. Tevens de keuken verplaatsen naar de voorkant van onze woning (hiervoor moeten wel wat sloop werkzaamheden worden gedaan zoals verwijderen schoorsteen). Daarnaast willen we een muurtje weghalen maar daar rusten 2 stalen balken op in het verlengde van elkaar, wij zijn benieuwd of die aan elkaar te koppelen zijn of te vervangen door 1 balk, de draagkracht berekening hiervoor is nog niet uitgevoerd.

Aanbouw + nokverhoging laten plaatsen

Graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Er is geen vergunning voor nodig. Daarnaast hoeft er geen dragende muur worden verwijderd. We hebben een schets maar eventueel berekeningen voor nodig nodig. Daarnaast ook nok verhoging bouwen. Aanbouw graag casco opleveren. De afmetingen zijn 3,2m lang/3,6m breed/2,8m hoog. - 4 buispalen - fundering + vloer (isolatie) - stelwerk - metselwerk - onderbreking oud/nieuw metselwerk (spouw) - bestaande schuifpui verplaatsen - nieuwe schuifpui plaatsen: 2,2m hoog/2,4m breed (pui zelf worden aangekocht) - doorgaande loodslabben in metselwerk - dakbalklaag + dakbedekking - 4 stalen lateien waarvan 2 gegalvaniseerd: ongeveer 2,7m lang (boven schuifpuien) - tekeningen + berekeningen + vergunningen (?) Daarnaast graag nokverhogende dakkapellen plaatsen: graag ook casco opleveren. Hier is wel een vergunning voor nodig. - 2 zijden - nieuw geïsoleerd dak - kunststof kozijnen: 1,3m hoog / 6,8m breed (3500/100/3200), waarvan 8 draaikiep en de rest vast glas - kop gevels isolatie met keralit gevelbekleding zwart/donkergrijs - bestaande schoorsteen verwijderen - tekeningen + berekeningen + vergunning.

Deurkozijn maken in een dragende binnenmuur

Door het verwijderen van de schoorsteen op het dak hebben we een loze ruimte op de 1e verdieping. Graag willen we een deurkozijn met deur maken in een muur om van dit rookkanaal een linnenkast te maken op de overloop. De muur is echter een dragende muur. Graag ontvangen we een offerte en wanneer je tijd hebt om de klus uit te voeren. Alvast bedankt

Schoorsteen in woonkamer verwijderen en alles afwerken

Ik wil de schoorsteen (met draagconstructie) laten verwijderen in de woonkamer. Het kanaal moet wel openblijven omdat deze moet worden aangepast voor het plaatsen van een (hout)kachel in de woonkamer en een buis die door de andere schoorsteendelen de woonkamer in kan. De overige schoorsteendelen op de andere verdiepingen blijven dus in tact. Ik bespreek graag met de specialist wat hij nog meer kan doen voor ons.

Divers onderhoud aan gevel, schoorsteen en dak rijksmonument

Graag laat ik diverse klussen aan onderhoud aan een rijksmonument uitvoeren. De tekening kan ik naar u opsturen. Het gaat om: Gevel onderhoud. (pand is 3.80 m breed. Begane grond, 1e verdieping met 2 grote ramen en een zolder van ongeveer 3 m hoog in de vorm van een driehoek door het dak met 1 raam): 1. Verwijderen metaal in metselwerk voorzijde 2. Verwijderen metaal in metselwerk achterzijde 3. Vervangen afdakje voorgevel begane grond (houten planken met dakdekking erop), incl lood flappen 4. Gevel behandelen lijnzaad olie 5. Herstel of deels vervangen en verven houtwerk voorzijde begane grond 6. Vervangen kozijn en raam Zolder voor en achter (78x119 cm raam) Note: Muur voorzijde (zeker zolder) is zeer vochtig aan de binnenkant (90%), dient opgelost te worden Overig 1. Onderhoud schoorsteen (is gestuct met soort cement, valt er vanaf) 2. Advies wat er nog meer kan/moet gebeuren Optioneel 1 . Vervangen dak sintels en lood slabben 2. Aanbrengen dakisolatie (buiten) zolder Voor een deel (kozijnen of dak) is een vergunning nodig.

Betonrot aan het balkon van woning herstellen + schoorsteen stuccen

In de betonnen balkonconstructie is betonrot geconstateerd. Deze betonrot is reeds gerepareerd, maar zonder succes. Gerepareerde stukken scheuren en gecorrodeerde wapening is zichtbaar. Advies bouwkundig rapport (2018): op korte termijn herstellen. Aangezien de gerepareerde stukken los raken van de betonplaat is het advies ook deze te verwijderen. Vervolgens de wapening behandelen en repareren met een epoxy betonmortel. Zie bijlage voor foto's. De buren hebben hetzelfde probleem. Graag een offerte voor apart én gecombineerd. Daarnaast impregneren/stuccen van schoorsteen op balkon (zie foto). De schoorsteen is met EPDM beplakt. Reden is volgens de vorige eigenaar een poreuze schoorsteen, oorzaak niet bekend. Het EPDM zit echter niet juist bevestigd, waardoor er water achter kan komen en er vorstschade kan ontstaan

Schoorstenen renoveren of verwijderen

Onze schoorsteen moet worden onderhouden, of worden verwijderd. Het liefste zouden wij hem eraf willen hebben. Als deze gerenoveerd moet worden gaat het om het voegsel vervangen, de kop en hier en daar wat stenen. Dit willen wij samen met een paar buren laten doen, dan gaat het om 3 schoorstenen in totaal. De schoorstenen zijn rond de 1 m bij 1 m.

Partners

Partners van Casius