Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Deur Plaatsen Eindhoven

Deuren plaatsen - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deuren plaatsen in Eindhoven?

Wil je je binnendeur vervangen of is wil je je voordeur vervangen? Ben je opzoek naar iemand die dit professioneel doet? 

De timmermannen via Casius helpen je hier graag mee. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het vervangen of plaatsen van nieuwe deuren, maar ook bij het plaatsen van (houten) kozijnen of bij het timmeren van een tuinhuis of schuttingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Wat kost een deur plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een deur is erg afhankelijk van het soort deur. Gaat het om een binnendeur? Een buitendeur? Wil je deurkozijnen vervangen? Wil je een stompe deur of een opdekdeur? Al deze zaken spelen mee in de prijs. 

Hieronder in de tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten voor nieuwe deuren plaatsen of deuren vervangen.

Let op: de timmermannen via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten
Inmeten binnen- en buitendeuren €50 - €70 per deur (prijs inmeten extra deur €10 per stuk)
Opdekdeur plaatsen Opdekdeur plaatsen
Stompe binnendeur plaatsen €120 - €160 per deur
Stompe buitendeur met 1-puntslot plaatsen €250 -€300 per deur
Stompe buitendeur met 3-puntslot plaatsen €300 - €350 per deur
Kozijn vervangen of plaatsen (in bestaande uitsparing) €50 - €200 per kozijn
Opdekdeur afhangen €55 - €75
Stompe deur afhangen €65 - €100

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: Een opdekdeur valt op het kozijn en een stompe deur valt er in. Belangrijk is om te weten dat je voor een opdekdeur speciale scharnieren nodig hebt.

Het is belangrijk om te weten wat voor deur je nu hebt en wat voor deur je zou willen hebben, omdat zowel de kozijnen als scharnieren er op afgestemd moeten worden. Wil je graag advies? De timmermannen via Casius helpen je er graag bij.

Deurkozijn vervangen

Heb je een keuze gemaakt welk soort deur je wilt hebben en blijkt het dat je kozijnen daardoor vervangen moeten worden? Of misschien is de deurpost beschadigt en moet je de deurpost vervangen?

Dan kan je kiezen voor verschillende materialen voor je nieuwe kozijnen: 

  • Kunststof;
  • Hout;
  • Aluminium.

Ben je opzoek naar de goedkoopste optie? Kies dan voor kunststof. Wil je de kleur later graag nog kunnen aanpassen? Dan is hout geschikter. Aluminium geeft een luxe uitstraling.

Factoren die de prijs bepalen

Afhankelijk van wat voor deur je plaatst en waar, verschillen de prijzen. Dat komt omdat de prijzen afhankelijk zijn van de volgende factoren:

Het aantal deuren

Plaats je meer deuren, dan is de prijs onder aan de streep hoger dan bij een deur. Maar wist je dat de prijs per deur vaak daalt als je meerdere deuren laat plaatsen. Heb je dus een aantal deuren in huis die vervangen of geplaatst moeten worden? Dan is het aan te raden om het in één keer te doen. 

Soorten deuren

Opdekdeuren en stompe deuren verschillen in prijs. Een stompe deur laten plaatsen kost gemiddeld €120 tot €160 en een opdekdeur laten plaatsen gemiddeld €60 tot €80. Er is ook een verschil tussen buiten- en binnendeuren. Buitendeuren zijn een stuk steviger dan binnendeuren, dat moet wel omdat ze bestand moeten zijn tegen weersomstandigheden en je huis beschermen van mensen die ongewenst naar binnen willen. Binnendeuren hoeven niet zo stevig te zijn, dus die zijn goedkoper.

Aanschaf van een deur

Het materiaal, formaat en design van een deur bepalen heel erg de prijs. Afhankelijk van je eigen wensen kan de prijs dus verschillen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes deuren plaatsen in Eindhoven vergelijken

Recente opdrachten in Eindhoven

woensdag 20 september 2023

Houten dakopbouw plaatsen of vervangen

Goedenavond Ik ben nog oriënterend bezig heb de woning aan de stropersberg 3 gekocht Wil graag een uitbouw aan de zijkant denk zelf aan soort carpoort met daarop een dakopbouw zodat er boven een extra slaapkamer ontstaat Het mag ook op de bestaande garage maar dan zal er een meter naar voren gebouwd moeten worden om een ingang naar de slaapkamer te krijgen u kunt op fundament de woning zien Stropersberg 3 veldhoven


Kozijnen, deuren en dakramen Veldhoven
maandag 18 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

2 Ramen met 3 vensters elk. Totale lengte +/- 5500, hoogte +/- 1240. Nieuwe ramen met HR ++ glas. Op 2e etage. In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Eindhoven
dinsdag 29 augustus 2023

9 binnendeuren + kozijnen plaatsen

Ik wil graag een timmerman inhuren voor 9 binnendeuren in mijn huis.


Kozijnen, deuren en dakramen Eindhoven
donderdag 24 augustus 2023

Kunststof lichtstraat plaasten

Ik zoek een bedrijf dat mijn oude lichtstraat kan verwijderen en een nieuwe kan plaatsen. Het moet isolerend zijn en zonwerend. Aantal ramen in overleg. De huidige heeft formaat: 4400 x 1050 mm. Het is een lessenaar model.


Kozijnen, deuren en dakramen Eindhoven
donderdag 17 augustus 2023

Witte binnendeur plaatsen

Beste, er moet een nieuwe deur geplaatst worden binnen twee weken. Ik vraag me af wat dit kost, het gaat om eens redelijk standaard witte deur in een huurappartement.


Kozijnen, deuren en dakramen Eindhoven
maandag 31 juli 2023

Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Wij zijn opzoek naar een juiste schuifpui voor in onze aanbouw. Kunnen jullie ons hierbij adviseren? Hierbij kijkend naar de mogelijkheden, levertijd en kosten. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welk materiaal schuifpui ben je geïnteresseerd?: Kunststof (aanbevolen), Hout, Aluminium Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Best

Deuren plaatsen in regio Eindhoven

Andere klussen in Eindhoven

Offertes aanvragen