Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Schilder

Kozijnen schilderen - Terneuzen

Kozijnen schilderen - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Terneuzen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aardenburg, Axel, Biervliet, Breskens, Cadzand, Clinge, Ellewoutsdijk, Graauw, Groede, Heikant, Hengstdijk, Hoedekenskerke, Hoek, Hulst, IJzendijke, Kloosterzande, Koewacht, Nieuw Namen, Nieuwvliet, Oostburg, Ossenisse, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Schoondijke, Sint Jansteen, Sluis, Sluiskil, Spui, Vogelwaarde, Walsoorden, Waterlandkerkje, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe, Zuidzande of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Terneuzen aanvragen

Recente aanvragen uit Terneuzen

zaterdag 11 juli 2020

Woonkamer muren opschuren, deels behangen en deels schilderen

Graag wens ik mijn muren in de woonkamer te laten opschuren en deels behangen en deels schilderen (wat de beste optie is). De woonkamer is ongeveer 30 vierkante meter.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
dinsdag 26 mei 2020

Schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren

Wij willen graag een offerte voor het laten schilderen van de benedenverdieping. Betreft de hal van de entree, de woonkamer/keuken en de 3 deuren. De ondergrond is gewoon beton van de muren. In principe alle deuren dezelfde kleur wit evenals de plafonds. Wellicht de schouw en 1 van de muren in de woonkamer een grijstint. Daarnaast is er aan weerszijden van de schouw nog een aangebouwde plank waarop de TV staat en waarop je eventueel kunt zitten met daaronder vakken. Ook die willen we graag geverfd hebben. De plinten moeten ook worden geverfd. Oppervlakte van de hal is ongeveer 4 m² en van de woonkamer incl. keuken ongeveer 40 m². Na de zomer willen wij graag beginnen.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
maandag 17 juni 2019

Buiten schilderwerk

Houten gevel stroken (horizontaal) schilderen Achterzijde van de woning Kleur is nu blauw, maar graag wit overschilderen. Inclusief 3 kozijnen en 1 deur


Behang- en schilderwerk Axel
vrijdag 10 mei 2019

Isolatiebehang aanbrengen

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van isolatiebehang op 1 muur van 4.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Hier overheen zal er dan een afwasbaar behang geplaatst moeten worden.


Behang- en schilderwerk Axel
zaterdag 02 maart 2019

Plafond woonkamer schilderen

Ik wil het plafond (45m2) in de woonkamer laten schilderen met afwasbare verf. Alle materialen, inclusief de verf wordt door de vakman meegebracht.


Behang- en schilderwerk Vogelwaarde
woensdag 08 augustus 2018

Renovlies behang aanbrengen

Ik wil in onze nieuwbouwwoning renovliesbehang op de muren. Rond de 200 m2. Wat zijn de kosten als jullie het uitvoeren?


Behang- en schilderwerk Terneuzen
vrijdag 22 juni 2018

Kozijnen schilderen, binnenmuur repareren en schilderen

Ik wil een stuk muur (spack) repareren en schilderen. Ook wil ik de lozijnen binnen laten schilderen. Het stuk van de muur is 50 bij 30 cm ongeveer. Het gaat om 8 kozijnen.


Behang- en schilderwerk Sas van Gent
maandag 15 januari 2018

Latex spuiten op winkelwanden

Het betreft het latex spuiten van winkelwanden welke gemaakt zijn van spaanplaten en nu gebouwd worden. Wanden tot 5,5 m hoog. Wanden Vierkante meter: 1480 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex


Behang- en schilderwerk Hulst
dinsdag 05 december 2017

Latex spuiten wanden en plafond

Het spuiten van wanden en plafonds met Latex RAL 9010. Het betreffen pas gestucte wanden en plafonds en reeds oudere plafonds met gipsplaten. Totale oppervlakte 150 m2.


Behang- en schilderwerk Philippine
maandag 18 september 2017

Vrijstaande woning schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de buitengevel van de woning. Deze is op dit moment geschilderd, maar is toe aan een opknapbeurt. De oppervlakte is 100 m2 en de spouwmuur is geïsoleerd. Graag zou ik ook indicatie van de duur van het werk ontvangen.


Behang- en schilderwerk Schoondijke
woensdag 13 september 2017

Muren en plafonds van nieuwbouw schilderen

Schilderen van volledige nieuwbouw woning (plafonds en muren) Huis met gelijkvloer + 2 verdiepen, totale bewoonbare opp +- 240 m2. Aandachtspunten: grote vide + grote trappenhal die van glvl tot 2e verdiep doorloopt. (Zie bijlage - grondplan - linkse woning)


Behang- en schilderwerk Clinge
dinsdag 08 augustus 2017

Schilderen nieuwbouw woning

Graag een richt prijs voor het schilderen van muren en plafonds voor ons nieuwe huis. Alle muren en plafonds zijn nog onbehandeld. Hoe gaan jullie te werk?


Behang- en schilderwerk Cadzand
donderdag 08 juni 2017

Buitenzijde van de woning laten schilderen

Ik wil mijn buitenzijde woning laten schilderen te weten: 17 houten kozijnen, 3 deuren en 1 garagedeur overstekken en eventueel 28 blinden (oftewel luiken). Kan er iemand langskomen om te kijken? Ik weet namelijk niet alle maten zo uit mijn hoofd.


Behang- en schilderwerk Breskens
zaterdag 20 mei 2017

Wanden en plafond latexen

Ik wil graag een offerte voor het spuiten van ongeveer 80 m2 wand, met latexverf die afwasbaar is. Daarnaast wil ik het balken plafond graag in hoogglans wit gespoten hebben. Het plafond is ongeveer 33 m2.


Behang- en schilderwerk Oostburg
dinsdag 14 maart 2017

Houten buitenmuren schilderen

Buitenmuren van de vakantiewoning (hout) zijn aan een schilderbeurt toe. Verkeerde soort verf gekozen lak (wel van Sigma coatings, zowel de grond als de verf) en moet buitenbeits zijn. Alles moet er af en opnieuw gedaan worden met goede buitenbeits.


Behang- en schilderwerk Breskens
woensdag 07 december 2016

Muur in het trapgat kaal maken en opnieuw afwerken

Het behang in het trapgat is beschadigd door lekkage. Dit zou eraf moeten en opnieuw worden behangen of gestuct en gewit. Het gaat om totaal ca 30 m2. Trapleuning moet verwijderd worden en de trap afgedekt.


Behang- en schilderwerk Clinge
maandag 07 november 2016

Muren van latex voorzien

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Afspuiten latex


Behang- en schilderwerk Oostburg
zondag 06 november 2016

Schilderen muur boven trapgat

Graag zou ik twee kale muren boven een trapgat laten schilderen. Het gaat om een muur van ongeveer 3 x 3 meter en een muur van ongeveer 1.5 x 3 meter. Als het mogelijk is wil ik dit in de week van 27 t/m 30 december laten verzorgen.


Behang- en schilderwerk Cadzand
donderdag 20 oktober 2016

Binnendeuren spuiten

Spuiten van 10 opdekdeuren, waarvan er 2 voorzien zijn van glas en 1 is de deur van de meterkast (is iets smaller). Alle zijn deuren met iets wat lijkt op folie.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
vrijdag 02 september 2016

Behang- en sauswerk in slaapkamers

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van 3 wanden met behang, nieuw behang plaatsen en het plafond schilderen van een slaapkamer van 4 x 4 meter groot.


Behang- en schilderwerk Westdorpe
vrijdag 08 juli 2016

Voordeur en kozijnen schilderen

De voordeur en een aantal kozijnen schilderen. Het gaat om 1 voordeur en 4 raamkozijnen (2 boven en 2 beneden).


Behang- en schilderwerk Oostburg
zaterdag 02 april 2016

Wanden en plafonds laten spuiten

In een woning muren en plafonds spuiten op net gestucte wanden en plafonds. In hal en woonkamer Deze ruimtes zijn leeg. Alles in 1 kleur, samen 86 m2.


Behang- en schilderwerk Schoondijke
donderdag 07 januari 2016

Nieuwbouwwoning van behang voorzien

Het gaat om 150 m2 dat behangen moet worden met strak glasvlies behang. De muren worden "behangklaar" opgeleverd door de aannemer. Graag ontvang ik een offerte met uitgesplitste prijzen voor uren en materialen (behang, lijm etc).


Behang- en schilderwerk Terneuzen
woensdag 30 december 2015

Renovlies aanbrengen en spuiten met latex

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning. Deze zal naar verwachting na de zomer van 2016 worden opgeleverd. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het aanbrengen van renovlies behang in de gehele woning, met uitzondering van de toiletruimtes en de badkamer. Daarna moeten die wanden en de plafonds worden gespoten met afwasbare witte latex. Alle maten zijn beschikbaar.


Behang- en schilderwerk Philippine
woensdag 26 augustus 2015

Buiten schilderwerk uit laten voeren

Ik wil graag de boeidelen en kozijnen van mijn winkelpand laten schilderen. De afmetingen weet ik niet, maar het pand is vergelijkbaar met een ruime 1-gezinswoning.


Behang- en schilderwerk Oostburg
maandag 27 april 2015

Airless spuiten van de woonkamer

Graag wil ik een offerte voor airless spuiten van mijn woonkamer in een nieuwe woning. De woning moet nog opgeleverd worden. Ik denk dat het ongeveer op 80 m2 is. Alles is strak gestuct, incl afplakken en verf.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
donderdag 19 februari 2015

Woning spuiten met latexspuitwerk

Ik wil graag een vrijblijvende offerte, om heel mijn woning te laten spuiten. Het gaat om zowel de wanden als plafonds. Ik heb een woonkamer, 3 slaapkamers, een gang en eventueel de wc wat gespoten moeten worden. De wanden zijn in totaal ongeveer 180 m2, met een betonnen ondergrond en deze moeten met latex worden afgespoten. Voor het plafond a 80 m2 geldt dezelfde afwerking en ondergrond. Eventueel zal er hier en daar wat vloer afgeplakt moeten worden, is afhankelijk van de uitvoerdatum.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
donderdag 29 januari 2015

Kamers schilderen

Ik heb een aantal kamers in mijn nieuwe woning die geschilderd moeten worden. Het gaat om de woonkamer van 34,2 m2, een slaapkamer van 13,3 m2, een van 8,4 m2 en een kleine gang. Het gaat alleen om de muren welke op dit moment ook al geschilderd zijn. Daarnaast indien mogelijk wil ik ook graag dat er nog een gordijnrails en 4 lampen opgehangen worden.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
zondag 11 januari 2015

Behangwerk in de woonkamer en het kantoor

Ik wil mijn woonkamer en kantoortje laten behangen. De oppervlakte van de wanden is totaal 85 m2 (hoogte plafond 2,6 m). Mijn voorkeur gaat uit naar glasvezelbehang in een lichte kleur. De offertes ontvang ik graag per mail.


Behang- en schilderwerk Terneuzen
maandag 17 november 2014

Muur behangen met sierbehang

Ik wil 1 muur laten behangen met sierbehang, benedenverdieping opnieuw laten schilderen en een rolgordijn op laten hangen. Materiaal in bezit


Behang- en schilderwerk Hulst

Kozijnen schilderen in jouw regio

Offertes aanvragen