Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Vlissingen

Serre - Vlissingen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Vlissingen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Vlissingen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Vlissingen

vrijdag 09 april 2021

Terras aanleggen 65m²

Wij willen ons terras aanleggen achterkant huis met afwatering. Het terras is 65m² en er liggen nu klinkers. We dachten zelf aan tegels, maar staan open voor andere ideeën.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 04 april 2021

Aanbouw voorkant ca. 10m2 gemetseld

Uitbouw afmeting 2,23 meter breed bij 4/5 meter lang. Vergunning zijn we mee bezig, wordt waarschijnlijk geen probleem. Graag de constructie gemetseld en de kozijnen van kunststof. Casco of woonklaar ook nog even in overleg.


Verbouwing
donderdag 01 april 2021

Aanbouw achterzijde 15m2

Aan de achterzijde willen we graag een aanbouw, in de stijl van een erker van 5 meter x 3 meter. De bedoeling is dat daar de eetkamer komt. Nu heeft de achterzijde 2 openslaande deuren met daarboven een raam en 2 hoge ramen aan beiden kanten van de deuren. In de aanbouw moet minimaal een deur terug komen. Tussen de uitbouw en oude achtergevel willen we graag ensuite deuren. De ensuite deuren met kasten willen we eventueel zelf realiseren. Vergunning heb ik nog geen idee van en de constructie graag nog in overleg. De kozijnen van kunststof of aluminium en de oplevering graag casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen