Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Nieuwegein

Bouwvergunning - Nieuwegein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Nieuwegein?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Nieuwegein aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nieuwegein

vrijdag 31 juli 2020

Bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging.

Ik wil een bouwtekening laten maken van een tweezijdige dakkapel met nokverhoging. helling bestaande dak: c.a. 38 graden. Rondom blijft het dakbeschot met c.a. twee dakpannen intact. De rest van het dak wordt verhoogd, waarbij bij de kozijnen minimaal 1.75.m stahoogte blijft. Bouwbesluit laat bebouwing tot 4 meter boven bestaande goothoogte toe. Het verhoogde dak wordt uitgevoerd als groendak. Zie folder van De pannen van het dak dat overblijft worden vernieuwd, met Koramic VH natuurrood pannen. Bekleding van de opbouw is Keralit schroten. Kunststof kozijnen met HR glas en geïntegreerde screens. Dakisolatie minstens RC3,5, evt met zelfdragende elementen als Kingspan Nokhoogte c.a. 3 meter, oppervlak c.a 5 x 5,5 meter


Bouwtekening en ontwerp Nieuwegein
dinsdag 19 september 2017

Technische tekening voor de keuken maken

Ik wil een technische tekening van een keuken laten maken /ontvangen, waarbij wij wel al een 2d en 3d tekening van de keuken hebben. Zodoende weet de aannemer waar de leidingen, WCD et cetera moeten komen. Verneem graag uw reactie. Voor 3 oktober moet ik de tekening inleveren.


Bouwtekening en ontwerp Vianen
maandag 13 juni 2016

Betonrot inventariseren

Wij willen waarschijnlijk dat huis kopen.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwegein
zondag 30 november 2014

Bouwtekening voor een aanbouw maken

We willen graag een bouwtekening van een aanbouw (2,5 x 2,5 meter). We hebben al een aanbouw (2,5 x 2,5 meter) en willen die rechttrekken zodat we in totaal een uitbouw hebben van 2,5 x 5 meter. Hier zouden we een keuken plaatsen en een klein toilet. De uitbouw zou ook dubbele openslaande deuren moeten hebben. Voordat we een aannemer inhuren willen we eerst kijken of onze wensen ook bouwtechnisch mogelijk zijn, vandaar willen we eerst een bouwtekening laten maken.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwegein
maandag 21 juli 2014

Bouwtekening maken

bouwkundige tekeningen (schaal 1:100). Op deze tekeningen moeten ten minste komen te staan. De indeling per verdieping, Eventuele brandscheidingen Maatvoering Ruimtebenaming en afmeting in per ruime in vierkante meters Toegangen Brandveiligheidsvoorzieningen zoals noodverlichting, blusmiddelen cetera.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwegein
zondag 29 mei 2011

Uitbreiding dakkapel

Graag willen wij weten hoeveel het kost om een bouwkundige tekening te laten maken van een mogelijke uitbouw van een dakkapel boven. (Er is dus al een dakkapel en die willen we laten vergroten).


Bouwtekening en ontwerp Lexmond
maandag 14 februari 2011

Bouwtekening dakkapel

Wij laten een dakkapel plaatsen door een timmerman, onze overbuurman. Hij gaat een kopie maken van zijn dakkapel. Zijn huis staat recht tegenover ons en wij hebben de bouwtekening van zijn dakkapel maar de gemeente Vianen keurt ze af. Tegenwoordig worden er andere eisen gesteld dan in de tijd dat de dakkapel van de buurman gebouwd werd. Wij hebben dus een nieuwe tekening nodig, die wordt nagetekend van het origineel. Ik moet binnen 5 weken reageren bij de gemeente met een nieuwe tekening. Dakkapel wordt ongeveer 6.10m breed.


Bouwtekening en ontwerp Vianen

Bouwvergunning in jouw regio

Offertes aanvragen