Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Enschede

Bouwvergunning - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Enschede?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Overdinkel, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Enschede aanvragen

Recente aanvragen uit regio Enschede

dinsdag 11 augustus 2020

Draagkracht dak berekenen

We willen graag een draagvlakberekening voor het platte dak (140m2) laten maken. Aanleiding is de overweging voor het plaatsen van Sedum, dus draagkracht moet tot 90kg/m2 aankunnen. Volgens de originele tekeningen (1972) zijn de balken 8x20, maar de woning is tussentijds herbouwd (~2000/2001) en daar hebben we geen daktekeningen bij. Balken zijn in goede staat, originele bouwtekeningen zijn aanwezig indien gewenst.


Bouwtekening en ontwerp Enschede
woensdag 06 mei 2020

Constructieberekening draagmuur uitvoeren

Ik wil de draagmuur in ons huis afbreken, de muur is ongeveer 3,5 lang. Aangrenzend aan de muur die bij voorkeur verwijderd moet worden zit al een draagbalk van 2 meter (eerder verwijderd in verband met uitbouw). Ik ben benieuwd of die 350 cm ook verwijderd kan worden met behulp van een draagbalk).


Bouwtekening en ontwerp Oldenzaal
zondag 03 juni 2018

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor een (toekomstige) vergunningsaanvraag voor onzelfstandige bewoning heb ik een bouwtekening nodig van een eengezinswoning in Enschede. Graag een globale schets van een ééngezinswoning met een schaal van 1 op 100.


Bouwtekening en ontwerp Enschede
zaterdag 25 november 2017

Bouwtekening voor een uitbouw laten maken

Ik wil een bouwtekening voor een uitbouw van 20 m2. De wens is om bestaande kozijnen te hergebruiken en een nieuwe glazen schuifpui. Bestaande bouw is steen opgemetseld tot 50 cm met daarop glas in houten kozijnen.


Bouwtekening en ontwerp Enschede
dinsdag 29 maart 2016

Carport laten ontwerpen

Zou u mij een offerte kunnen doen toekomen over de volgende items? Betreffende een carport van 11 bij 3.50 meter aan de zijkant van ons huis. 1. Plattegrondtekening (op schaal), inclusief maatvoering en gebruiksfunctie; 2. Geveltekeningen (bestaand en nieuw), schaal 1:100, inclusief maatvoering; 3. Situatietekening, schaalconstructie (op schaal) inclusief maatvoering op tekening aangegeven.


Bouwtekening en ontwerp Enschede
zaterdag 17 oktober 2015

Ontwerp maken voor een horecakeuken

Ik zou graag een opzet zien of bouwtekening. Ik ben bezig met een officiële keuken van 10 bij 10 meter, er moeten werkbanken, een kookeiland of kookplaat, een frituur, een afzuigkap, een koelcel, een uitgifte luik, een grill, koel werkbanken, snijmachines, een vacumeermachine, opbergkasten voor kruiden, een oven en vriezers komen. Zou u hier een tekening van kunnen maken voor mij, hoe ik het beste de keuken kan indelen?


Bouwtekening en ontwerp Haaksbergen
maandag 21 september 2015

Constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag

Ik ben met de bouwtekening bezig van een nieuw vrijstaande woning en heb constructieberekeningen nodig bij de aanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Denekamp
maandag 12 januari 2015

Constructie- en draagkrachtberekening laten maken

Graag laat ik een constructie- en draagkrachtberekening maken voor een woning van 1100 m3.


Bouwtekening en ontwerp Geesteren
zondag 03 november 2013

Bouwkundige tekening uitbouw woonkamer/keuken

Wij willen onze woonkamer graag met 3.5 meter uitbouwen. Wij hebben een gedetailleerde schets klaar van de wenselijke uitbouw. Deze moet omgezet worden naar een werkbare bouwtekening. Het gaat om een uitbouw/ bijbouw van de woonkamer en keuken. Deze moet aansluiten op de huidige bebouwing met een doorbraak in de buitenmuur. Met een lichtstraat als aansluiting tussen bijbouw en huis. Daarnaast aansluiting voor gas water en elektra en de keuken. Binnen het huidige ontwerp is er geen bouwvergunning nodig. Graag een prijsindicatie.


Bouwtekening en ontwerp Haaksbergen
maandag 29 oktober 2012

Tekening uitbouw kamer

De bestaande kamer 2,5 meter uitbouwen. De breedte is 6 meter. Exacte tekening van de woning aanwezig. Zoek een architect voor het maken van een tekening/constructie tekening. Zou mooi zijn als ik de tekening in januari heb.


Bouwtekening en ontwerp Enschede

Bouwvergunning in jouw regio

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen