Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Bergen op Zoom

Bouwvergunning - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Bergen op Zoom?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Bergen op Zoom aanvragen

Recente aanvragen uit regio Bergen op Zoom

maandag 30 mei 2016

Bouwtekening voor een uitbouw maken

Het gaat om een opbouw op een bestaand woonhuis in Bergen op Zoom. Onze wens is het maken van een opbouw op de platte verdieping. Het bouw opper vlak is ongeveer 20 m2 (4 x 5 meter). De opbouw moet volledig met lichte materialen uitgevoerd worden. Ik zoek bouwkundige/architect voor advies/tekeningen/berekeningen. Huis is aangekocht o.v.v. financiering.


Bouwtekening en ontwerp Bergen op Zoom
vrijdag 26 december 2014

Bouwtekening maken voor een uitbouw

Ik wil graag een bouwtekening voor een uitbouw aan mijn woning laten maken. Tevens heb ik hulp en advies nodig bij het aanvragen van de omgevingsvergunning. De uitbouw wordt 4.90 bij 3.70 meter. De volledige breedte van het woonhuis is 3.70 en gelijk aan de uitbouw van de buren. De uitbouw graag optrekken in steen met een plat dak en kunststof kozijnen en schuifpui.


Bouwtekening en ontwerp Halsteren
dinsdag 13 mei 2014

Bouwtekening maken voor een dakkapel

Graag offerte voor een bouwtekening van een dakkapel aan de voorzijde van het huis. Dakkapel van maximaal 4 meter breed.


Bouwtekening en ontwerp Bergen op Zoom
woensdag 10 oktober 2012

Maken kap van polyester of carbon

wij zijn greensafetypower dit is een project voor de junior vakkanjers hierbij is de opdracht om een milieu vriendelijke stadstaxi te maken wij hadden het idee om de taxi zo licht mogelijkte maken dus wordt het frame van staal gemaakt maar de complete kap die erover komt waar de passagiers, motor en bestuurder zitten moet van polyester worden de taxi wordt niet grote dan 1.25 breed en 2 meter lang. we wilden dit zo goedkoop mogelijk laten doen vanwege het budget. of door een bedrijf dat ons zou willen sponsoren met het maken een kap van polyester of carbon er wordt verzocht om alleen te mailen


Bouwtekening en ontwerp Kruiningen
woensdag 18 juli 2012

Bouwtekening uitbouw maken

Het gaat om een uitbouw aan een bestaand woonhuis in Bergen op Zoom. Wens is het maken van een tweelaags uitbouw met een plat dak welk aansluit op het plat dank van de bestaande woning. Het bouw opper vlak is ongeveer 16m2 (4 x 4 meter). Er moet een zo groot mogelijk doorgang gecreerd worden vanuit de bestaandde woonkamer naar de uitbouw en op de boven verdieping dient eenzelfde doorgang gecreerd te worden. De uitbouw moet volledig in steen uitgevoerd worden met voldoende glas oppevlak om aan de daglicht toetredings eisen te voldoen. Ik zoek bouwkundige/architect voor advies/tekeningen/berekeningen.


Bouwtekening en ontwerp Bergen op Zoom
maandag 08 maart 2010

Architect

tekeningen van nok verhogingen en dakkapellen


Bouwtekening en ontwerp Halsteren
donderdag 04 maart 2010

Architect

Moet een bouwvergunning hebben voor het aanvragen van een dakkappel voor aan de voorzijde van het huis van kunstof ongeveer 3 meter lang en 1,50 meter hoog met platdak en voorzien van rolluiken. Aan de achterzijde komt ook een dakkapel van kunstof van ongeveer 4 meter lang en 1,50 hoog ook voorzien van rolluiken. Zou u een indicatie kunnen geven hoeveel het bedraagt bij jullie voor het aanvragen van een dakkapel.


Bouwtekening en ontwerp Halsteren

Bouwvergunning in jouw regio

Offertes aanvragen